kimseden seste gelmiyorrrrrr huuhuuu
bıkac gundur cok sessız burası nazar degdı sanırım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kimseden seste gelmiyorrrrrr huuhuuu
bıkac gundur cok sessız burası nazar degdı sanırım![]()
bu hediye gönderme işi çok güzel olucak canım yaa inş. daha fazla kişi oluruz :)
bakalım cnmm baska grup annelerı yapmıss benımde hosuma gıttı sımdılık 8 kısı olduk bakalım katılım artıcakmı meraktayım :))
ben birde 4.5 kg doğmuşum annem iyi pırtlatmış heheaynen canım çok şükür.. şimdi durumu olamayanlar bile gidip görebiliyor.. bende evde doğmuşum teyzem ebe o doğurtmuş![]()
ben birde 4.5 kg doğmuşum annem iyi pırtlatmış hehe![]()
aldıkk cnm bız bıraz erken davrandık herseyımız hazırevet canım inş. çoğalırızzz siz beşiğini falan aldınızmı canım
off off yedim yedim şiştim yine sığınamıyorum yaaa bi frenleyemiyorum kendimi yaaa![]()
biraz tontiş olsunlarda ele avuca gelsinler hehebende 5 küsür doğmuşum canımbizim bebişler kaç kg doğucak bakalım :))
sağol canım bakalım salı günü görcem yaramış mı oğluşumaaldıkk cnm bız bıraz erken davrandık herseyımız hazırEki Görüntüle 458170 Eki Görüntüle 458171 Eki Görüntüle 458172 Eki Görüntüle 458173
bıde beyaz dolabımız var cocuk odamız bunlardan ıbaret.. halımız haftasonugelıcek sona foto cekıp koyarım ..sımdı hastane cantamı hazırlıyorumm bebegımın kıyafetlerını ayırdım hazırlar kendımınkılerıde hazırlıycam cunkı aılemler cok uzakta herseyı dusunmek zorundayımm bırazda pımpırıklı olunca bole oluo herseyım hazır olmalı ..
yarasın kuzunaa cnmm afıyet olsun ben mıdem yanınca 2gundur dogrudurust yemek yemıyorum hafıf seylrle gecıstıryorum![]()
amin inşallah canım. seninn elifin maşallah tontiş olacak inşallahben 3.75o dogmusum tosun gıbımısım ablamda 425o odahada tosunmuss..normal dogumm .. ıns bızede nasıp olur![]()
aldıkk cnm bız bıraz erken davrandık herseyımız hazırEki Görüntüle 458170 Eki Görüntüle 458171 Eki Görüntüle 458172 Eki Görüntüle 458173
bıde beyaz dolabımız var cocuk odamız bunlardan ıbaret.. halımız haftasonugelıcek sona foto cekıp koyarım ..sımdı hastane cantamı hazırlıyorumm bebegımın kıyafetlerını ayırdım hazırlar kendımınkılerıde hazırlıycam cunkı aılemler cok uzakta herseyı dusunmek zorundayımm bırazda pımpırıklı olunca bole oluo herseyım hazır olmalı ..
yarasın kuzunaa cnmm afıyet olsun ben mıdem yanınca 2gundur dogrudurust yemek yemıyorum hafıf seylrle gecıstıryorum![]()
biraz tontiş olsunlarda ele avuca gelsinler hehe
sağol canım bakalım salı günü görcem yaramış mı oğluşuma
o mide yanması felaket bişey yaa geçenlerde bende doğru düzgün bişey yiyemedim şimdide frenleyemiyorum kendimi. inşallah geçer canım rennie içiyomusun yada gaviscon
cokta tosun olmasın yoksa normal nasıl dogururumm ..amin inşallah canım. seninn elifin maşallah tontiş olacak inşallah![]()
ayy çok güzelmiş canım güle güle kullansın bebşşin :) biz kıyafetlerin hepsini tam aldık ama daha beşik almadık 1 ay sonra alıcaz inş. kayınvalidem çok erken dedi aldırtmadı cantasını bile hazırlatmadı
komsum geldı oturmaya sona gorurusukk
yok canım yanma olduğunda kullan onların bi zararı yokmuş bana doktor renniyi istersen şişeyi dik öyle iç bi zararı yok demişti ben şurubunu içemedim tabletini yazdırmıştım baya faydası oluyo inşallah geçer hemen...benım gecen gun ıllkez oldu ogunde kızartmayemıstımm ondan oldu dıee sımdı yaglı seyler yemıyrumm... dr gıttıgımde yazdırıcam ama yaglı yedıgım zaman oluo sadece.. yemedımmı sorun yok ozaman kullanmama gerek varmı
3500 ü geçsin ufaklıklar o zaman hehecokta tosun olmasın yoksa normal nasıl dogururumm ..masallah kzıımm bayaa ırı bısey olcak gıbı yerımm ben onuu
..
hadi iyi sohbetler canım..komsum geldı oturmaya sona gorurusukk
kızlar yarın bebek görmeye gideceğiz eşimin işyerininden arkadaşına çok samimi değiliz sizce bi komple çıtçıtlı tulum alıp gitsem çok mu az olur...