• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

evet canım inş. çoğalırızzz siz beşiğini falan aldınızmı canım
aldıkk cnm bız bıraz erken davrandık herseyımız hazır :17::17::17::17: $Kraft-Full-PR001-Oyun-Parki-7011_221826_1.webp$Chicco--Chicco-New-Dreams-Ana-Kuca%C4%9F%C4%B1-Baby-Sketching-2440-11653-1-zoom.webp$FB,4803,94,royal-hali-bolero-rolyef-1515b-kirmizi-modern-hali-royal-hali.webp$orion-yavrulu-bazaporta-s-baslik2.webp

bıde beyaz dolabımız var cocuk odamız bunlardan ıbaret.. halımız haftasonugelıcek sona foto cekıp koyarım ..sımdı hastane cantamı hazırlıyorumm bebegımın kıyafetlerını ayırdım hazırlar kendımınkılerıde hazırlıycam cunkı aılemler cok uzakta herseyı dusunmek zorundayımm bırazda pımpırıklı olunca bole oluo herseyım hazır olmalı ..:1::1::1:
off off yedim yedim şiştim yine sığınamıyorum yaaa bi frenleyemiyorum kendimi yaaa:37:

yarasın kuzunaa cnmm afıyet olsun ben mıdem yanınca 2gundur dogrudurust yemek yemıyorum hafıf seylrle gecıstıryorum :43::43:

ben 3.75o dogmusum tosun gıbımısım ablamda 425o odahada tosunmuss..normal dogumm .. ıns bızede nasıp olur:nazar:

bende 5 küsür doğmuşum canım :1::1: bizim bebişler kaç kg doğucak bakalım :))
biraz tontiş olsunlarda ele avuca gelsinler hehe:21:
aldıkk cnm bız bıraz erken davrandık herseyımız hazır :17::17::17::17:Eki Görüntüle 458170 Eki Görüntüle 458171 Eki Görüntüle 458172 Eki Görüntüle 458173

bıde beyaz dolabımız var cocuk odamız bunlardan ıbaret.. halımız haftasonugelıcek sona foto cekıp koyarım ..sımdı hastane cantamı hazırlıyorumm bebegımın kıyafetlerını ayırdım hazırlar kendımınkılerıde hazırlıycam cunkı aılemler cok uzakta herseyı dusunmek zorundayımm bırazda pımpırıklı olunca bole oluo herseyım hazır olmalı ..:1::1::1:

yarasın kuzunaa cnmm afıyet olsun ben mıdem yanınca 2gundur dogrudurust yemek yemıyorum hafıf seylrle gecıstıryorum :43::43:
sağol canım bakalım salı günü görcem yaramış mı oğluşuma:emir_bebek:
o mide yanması felaket bişey yaa geçenlerde bende doğru düzgün bişey yiyemedim şimdide frenleyemiyorum kendimi. inşallah geçer canım rennie içiyomusun yada gaviscon

aldıkk cnm bız bıraz erken davrandık herseyımız hazır :17::17::17::17:Eki Görüntüle 458170 Eki Görüntüle 458171 Eki Görüntüle 458172 Eki Görüntüle 458173

ayy çok güzelmiş canım güle güle kullansın bebşşin :) biz kıyafetlerin hepsini tam aldık ama daha beşik almadık 1 ay sonra alıcaz inş. kayınvalidem çok erken dedi aldırtmadı cantasını bile hazırlatmadı

biraz tontiş olsunlarda ele avuca gelsinler hehe:21:

sağol canım bakalım salı günü görcem yaramış mı oğluşuma:emir_bebek:
o mide yanması felaket bişey yaa geçenlerde bende doğru düzgün bişey yiyemedim şimdide frenleyemiyorum kendimi. inşallah geçer canım rennie içiyomusun yada gaviscon

benım gecen gun ıllkez oldu ogunde kızartmayemıstımm ondan oldu dıee sımdı yaglı seyler yemıyrumm... dr gıttıgımde yazdırıcam ama yaglı yedıgım zaman oluo sadece.. yemedımmı sorun yok ozaman kullanmama gerek varmı

amin inşallah canım. seninn elifin maşallah tontiş olacak inşallah:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
cokta tosun olmasın yoksa normal nasıl dogururumm .. :nazar::nazar::nazar::nazar:masallah kzıımm bayaa ırı bısey olcak gıbı yerımm ben onuu :1::1::1:
ayy çok güzelmiş canım güle güle kullansın bebşşin :) biz kıyafetlerin hepsini tam aldık ama daha beşik almadık 1 ay sonra alıcaz inş. kayınvalidem çok erken dedi aldırtmadı cantasını bile hazırlatmadı

saol cnmm .. daha gusellerı senın olsun ınss.. kayınvalıdelerınn erken demelerı benı delırtıo zatenn bız uzaktayızz zaten kımseye danısmadık aldık aldık geldık .. park yatagını ana kucagını anneannemız aldı .yavrulu baza ve dıgerlerını bız aldık derken sukur bıttıı ..

benım gecen gun ıllkez oldu ogunde kızartmayemıstımm ondan oldu dıee sımdı yaglı seyler yemıyrumm... dr gıttıgımde yazdırıcam ama yaglı yedıgım zaman oluo sadece.. yemedımmı sorun yok ozaman kullanmama gerek varmı
yok canım yanma olduğunda kullan onların bi zararı yokmuş bana doktor renniyi istersen şişeyi dik öyle iç bi zararı yok demişti ben şurubunu içemedim tabletini yazdırmıştım baya faydası oluyo inşallah geçer hemen...
cokta tosun olmasın yoksa normal nasıl dogururumm .. :nazar::nazar::nazar::nazar:masallah kzıımm bayaa ırı bısey olcak gıbı yerımm ben onuu :1::1::1:
..
3500 ü geçsin ufaklıklar o zaman hehe:9:
komsum geldı oturmaya sona gorurusukk
hadi iyi sohbetler canım..

kızlar yarın bebek görmeye gideceğiz eşimin işyerininden arkadaşına çok samimi değiliz sizce bi komple çıtçıtlı tulum alıp gitsem çok mu az olur...

Kızlar banyo küveti için file mi aldınz yoksa minder mi? Minderli olanlar sanki daha rahat gibi ama file olanda kuruma ve yıkanabilirliği acısından daha kullanışlı geldi bana.Siz hangisinden aldınız?

$Oyuncak_789027.webp

yada

$Oyuncak_534849.webp

Sizce hangisi?

kızlar yarın bebek görmeye gideceğiz eşimin işyerininden arkadaşına çok samimi değiliz sizce bi komple çıtçıtlı tulum alıp gitsem çok mu az olur...

Bence yeter canım fazla samimiyetiniz yoksa. Sonucta sen de dogum yapacaksın, o da sana getirecek. O da sana benzeri bişi alır olur biter.

Back
X