• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Günaydın kahvaltımızı yaptık geldik Ayşemle..

Bugün pek bir keyfimiz yok hiç halim yok sizler nasılsınız?

kızlaarr bebek bezi ne aldınız eşimle markette bezlerin önünde 15 dk durduk karar veremedik :(( siz ne aldınızz hangi marka kaç numara ve kaç tanee

:49::49:

Tatlım ben daha almadım, elimde sadece Milupa'nın gönderdiği hediye Huggies Organik Pamuklu Yenidoğan (8 adet) var. Kendimde 1 paket Prima 1 numara alacağım, küçük gelirse babasını gönderip 2 numara aldırırım. Elimde kasın istemiyorumi adım başı market nasıl olsa.

yok canım ya ben verdim 18 haziranda raporu iş işten geçti müdür ben yine de isteyeceğim terfini dedi ama vermezler biliyorum zaten bahane arıyorlar :((

canım inşallah bebişlerinin şansına güzel şeyler olur :16:sen hangi bankada çalışıyorsun. 16 haftalık raporda nasıl maaş alıcaksak aynı şekilde tüm hakların devam etmesi gerekir. ama 16 hafta bitiminden sonraki ücretsiz izin döneminde olsan böyle bişey yapmaları normal çünkü tüm haklar uçup gidiyor o süreçte. diye biliyorum:26:

Günaydın tatlım afiyet olsun yarasın bebişe .
Neden birşeyin yok dimi 'biz kızımla iyiyiz çok şükür

Halim yok temzilik yapmam lazım kaç gündür yapamadım sinirlerim bozuldu evi böyle tozlu görünce bebek doğdumu napcam bilmiyorum.. Kalkıp bi başlasam her şey çok güzel olacak...

Prima premeium care 1 numara 2.5 kg olan bitanede 2no almayı düşünüyorum 3.6 kg olandan

Tatlım ben daha almadım, elimde sadece Milupa'nın gönderdiği hediye Huggies Organik Pamuklu Yenidoğan (8 adet) var. Kendimde 1 paket Prima 1 numara alacağım, küçük gelirse babasını gönderip 2 numara aldırırım. Elimde kasın istemiyorumi adım başı market nasıl olsa.

ben hiç 1 numarasını almasammı diyorum muhtemelen (inşallah) 3kg ve üzerinde olur diye 2 no dan alıyım diorum ama kaçlısını alsam acaba 56 lı mı ne vardı çok mu olur ki

Halim yok temzilik yapmam lazım kaç gündür yapamadım sinirlerim bozuldu evi böyle tozlu görünce bebek doğdumu napcam bilmiyorum.. Kalkıp bi başlasam her şey çok güzel olacak...

Aman canım tek derdin o olsun, benim evim de aldı başını gidiyor. Hiç bir şey senden ve bebişinden önemli değil.

Anladım aynen evi bende öyle görünce deli oluyorum. Ya Allah de kalk devamı gelir inşallah. Geçen eşim süpürdü evi. Begenmedim ertesi gün zorla ağrıya ağrıya süpürdüm ;( Allah yardım eder bebiş olunca tatlım

Selam kızlar, bugun hava sanki daha bi sıcak.Ben de kendimi bi ayrı halsiz hissediyorum bugn.Birsürü işim var.Aksama misafirim var. Daha yatagımı bile toplamadım.:14: Çamasır, bulasık, ütü offf kim yapcak onca işi:43:

Aman canım tek derdin o olsun, benim evim de aldı başını gidiyor. Hiç bir şey senden ve bebişinden önemli değil.

Anladım aynen evi bende öyle görünce deli oluyorum. Ya Allah de kalk devamı gelir inşallah. Geçen eşim süpürdü evi. Begenmedim ertesi gün zorla ağrıya ağrıya süpürdüm ;( Allah yardım eder bebiş olunca tatlım

Ne biliyim ya gözüme gözüme batıyo evin tozu kirliliği... Eşimde üç haftadır evde o yüzden de bişey yapamadım.. Birazdan kalkarım artıkın.. Yormadan yapıyorum zaten yarım saat süpürüp bi saat oturuyorum desem yeridir çok fazla yapamıyorum ağırlaştı vücudum artık :14:

ben hiç 1 numarasını almasammı diyorum muhtemelen (inşallah) 3kg ve üzerinde olur diye 2 no dan alıyım diorum ama kaçlısını alsam acaba 56 lı mı ne vardı çok mu olur ki

1 numara 2,5 kg için mi? O zaman 1 no almak çok anlamsız. Ya da en iyisi doğuma yakın bi zamanda almak, sonuçta aşağı yukarı kilosu belli oluyor. Ya da 2 numara almak, doğduktan sonra büyük gelirse 1 numara alınır nasıl olsa.

Tatlım onların adetleri standart oluyo ortalama aynı. Bebişin kilolu olucaksa 2 no al.
Ben zayıf olur diye tahmin ettim ondan 1 no aldım .büyük gelirse eğer durur biri doğurursa veririm

Selam kızlar, bugun hava sanki daha bi sıcak.Ben de kendimi bi ayrı halsiz hissediyorum bugn.Birsürü işim var.Aksama misafirim var. Daha yatagımı bile toplamadım.:14: Çamasır, bulasık, ütü offf kim yapcak onca işi:43:

Tatlım sen de Ankara'daydın değil mi? Evet bugün Ankara çok sıcak, ben de çok bunaldım, sabır sabır, yapacak başka birşey yok.

1 numara 2,5 kg için mi? O zaman 1 no almak çok anlamsız. Ya da en iyisi doğuma yakın bi zamanda almak, sonuçta aşağı yukarı kilosu belli oluyor. Ya da 2 numara almak, doğduktan sonra büyük gelirse 1 numara alınır nasıl olsa.

Tatlım onların adetleri standart oluyo ortalama aynı. Bebişin kilolu olucaksa 2 no al.
Ben zayıf olur diye tahmin ettim ondan 1 no aldım .büyük gelirse eğer durur biri doğurursa veririm

ben de 2 numara alıyım eğer zayıf bir bebek olursa hemen 1 numarasından alırızz artık

gunaydn cnm nasılsn bebeısın nasıl merak ettm senı goremynce bende cnm allh kolylıkversn sana cok zor yatılı mısafr benm kaynanmlr ıkıgun kaldı mahvoldm allh yardmcn olsn hamıle hamıle hıc bısı yapmasnda zaten yoruluysn

idare etmeye çalışıyorum canım nasıl olayım tansiyonum çok düşüyo birde sıcaklar geldi üstüne :( çok bunalıyorumm. misafir 2,3 kişi olsa neyse bi ordu insan doldu eve onlara çatal tabak bardak yetiştirecem diye mutfaktan çıkamıyorumm akşam oluyo yatakları hazırla birde sıcakta 3 öğün 3 çeşit ne pişirsem derdi varrr inşallah bişey olurda yarın fln giderler biyere, şimdi dışarı çıktılar az bi nefes alıyım diye pc ye geldim yoksa işler beni bekliyoo :/
bebeğin durumunu merak ediyorum bide nasıl acaba kilo fln aldımı diye kontrolden gelince yazarım buraya, sende iyisindir umarım bebişinle

yaa sıcaklık daha da artacak diyorlar, benim tansiyon iyice sapıttı iş yaparken gözüm kararıyor artık ütüyü bulaşığı fln sandalyeye oturarak yapıyorum bi yandan da vantilatör çalıştırıyorum..

Back
X