- 19 Aralık 2011
- 1.565
- 0
- 106
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlaarr bebek bezi ne aldınız eşimle markette bezlerin önünde 15 dk durduk karar veremedik( siz ne aldınızz hangi marka kaç numara ve kaç tanee
![]()
kızlaarr bebek bezi ne aldınız eşimle markette bezlerin önünde 15 dk durduk karar veremedik( siz ne aldınızz hangi marka kaç numara ve kaç tanee
![]()
Günaydın kahvaltımızı yaptık geldik Ayşemle..
Bugün pek bir keyfimiz yok hiç halim yok sizler nasılsınız?
yok canım ya ben verdim 18 haziranda raporu iş işten geçti müdür ben yine de isteyeceğim terfini dedi ama vermezler biliyorum zaten bahane arıyorlar(
Günaydın tatlım afiyet olsun yarasın bebişe .
Neden birşeyin yok dimi 'biz kızımla iyiyiz çok şükür
Günaydın kahvaltımızı yaptık geldik Ayşemle..
Bugün pek bir keyfimiz yok hiç halim yok sizler nasılsınız?
Prima premeium care 1 numara 2.5 kg olan bitanede 2no almayı düşünüyorum 3.6 kg olandan
Tatlım ben daha almadım, elimde sadece Milupa'nın gönderdiği hediye Huggies Organik Pamuklu Yenidoğan (8 adet) var. Kendimde 1 paket Prima 1 numara alacağım, küçük gelirse babasını gönderip 2 numara aldırırım. Elimde kasın istemiyorumi adım başı market nasıl olsa.
Halim yok temzilik yapmam lazım kaç gündür yapamadım sinirlerim bozuldu evi böyle tozlu görünce bebek doğdumu napcam bilmiyorum.. Kalkıp bi başlasam her şey çok güzel olacak...
Halim yok temzilik yapmam lazım kaç gündür yapamadım sinirlerim bozuldu evi böyle tozlu görünce bebek doğdumu napcam bilmiyorum.. Kalkıp bi başlasam her şey çok güzel olacak...
Aman canım tek derdin o olsun, benim evim de aldı başını gidiyor. Hiç bir şey senden ve bebişinden önemli değil.
Anladım aynen evi bende öyle görünce deli oluyorum. Ya Allah de kalk devamı gelir inşallah. Geçen eşim süpürdü evi. Begenmedim ertesi gün zorla ağrıya ağrıya süpürdüm ;( Allah yardım eder bebiş olunca tatlım
ben hiç 1 numarasını almasammı diyorum muhtemelen (inşallah) 3kg ve üzerinde olur diye 2 no dan alıyım diorum ama kaçlısını alsam acaba 56 lı mı ne vardı çok mu olur ki
Hoşgeldin canım aramıza, güzel paylaşımlara :) Allah kızını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
ben hiç 1 numarasını almasammı diyorum muhtemelen (inşallah) 3kg ve üzerinde olur diye 2 no dan alıyım diorum ama kaçlısını alsam acaba 56 lı mı ne vardı çok mu olur ki
Selam kızlar, bugun hava sanki daha bi sıcak.Ben de kendimi bi ayrı halsiz hissediyorum bugn.Birsürü işim var.Aksama misafirim var. Daha yatagımı bile toplamadım.Çamasır, bulasık, ütü offf kim yapcak onca işi
![]()
1 numara 2,5 kg için mi? O zaman 1 no almak çok anlamsız. Ya da en iyisi doğuma yakın bi zamanda almak, sonuçta aşağı yukarı kilosu belli oluyor. Ya da 2 numara almak, doğduktan sonra büyük gelirse 1 numara alınır nasıl olsa.
Tatlım onların adetleri standart oluyo ortalama aynı. Bebişin kilolu olucaksa 2 no al.
Ben zayıf olur diye tahmin ettim ondan 1 no aldım .büyük gelirse eğer durur biri doğurursa veririm
Tatlım sen de Ankara'daydın değil mi? Evet bugün Ankara çok sıcak, ben de çok bunaldım, sabır sabır, yapacak başka birşey yok.
gunaydn cnm nasılsn bebeısın nasıl merak ettm senı goremynce bende cnm allh kolylıkversn sana cok zor yatılı mısafr benm kaynanmlr ıkıgun kaldı mahvoldm allh yardmcn olsn hamıle hamıle hıc bısı yapmasnda zaten yoruluysn
Selam kızlar, bugun hava sanki daha bi sıcak.Ben de kendimi bi ayrı halsiz hissediyorum bugn.Birsürü işim var.Aksama misafirim var. Daha yatagımı bile toplamadım.Çamasır, bulasık, ütü offf kim yapcak onca işi
![]()