Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
walla bızım de bırkac kıyafetımız war 1 carsaf takımı,bır battanıyesı war,kundak tarzlrı ıste hastane cıkısı falan var.krem setı war.ama hıcbıırı yıkanmıs degıl bır de utuyu mıkrop kırılması ıcın yapıyoruz ya yakın zamanda yapacam dedım ama yarın bır ıkı takım uutu yapacaz yıkayacaz:) yanı ne odamız war ne yatagımız:) hatta banyo havlusu bıle yok benım de dogum gecelegım falan yokkiyi akşamlar canım.. sorma yaa 60 gün kaldı diyo benim inan panik yapmaya başladım artık sadece kıyafeti var oğluşumun annemle eşimde nasıl rahatlar anlatamam ALLAH muhafaza erken fln gelmek istese yandık![]()
hoşgeldin canım, hayırlısı ile al oğlunu kucağına inşallah. Ben de sınava girecektim, sonra bulantılar falan başlayınca bıraktım çalışmayı, bırakış o bırakış, hayırlısı olsun napalım.
hatta yaklaşık bi saat önce öyle sert vurdu ki tuvalete koştum bişeymi oldu ki diye bişey akıverdi gibi oldu.
bu ufaklıkların nereye vuracakları hiiiiç belli olmuyoo..
hoşgeldiniz aramızaa..
ben 32. haftadayım hala alışverişi bitirmedim çook rahatız bakalım oğlumla gerçi ben panik yapıyorum eşimle annem tamam tamam hallederiz deyip duruyolar çatlayacağım...
Merhaba anneler.
Ben ne yazık ki son bir haftadır keşfettim burayı ve kendimi burdan alamamaya başladım :)
Ben de SAT a göre 28 haftalık ultrasona göre 31 haftalık hamileyim. Doktoruma göre muhtemel doğum tarihi 3 eylül. Annesinin canı, tatlı mı tatlı bir oğlum olacak inşallah. Adı da Kaan.
Kpss ye gireceğim için oğluşumla pek ilgilenemedim. Yeni yeni alışverişleri kolaylıyorum. Buradan da yararlanmaya başladım.
Herkese kolay bir hamilelik ve doğum diliyorum..
Hoşgeldin :)
Bende kpss girecem ama nasıl ilk aylar çalıştım sonra hiçççççççççç çalışmadım ya 60 ancak alırım![]()
Nasılsın şekerlerim gerçi herkes dattti yapmıştır bugün keyifsizdim girmedim pek... Yarın mutlu umutulu huzurlu bir şekilde gelecem dönüşüm muhteşem olacak ahah![]()
bu arada kpssye gırceek anne adaylarımıza basarılar dılıyorum.
aynı durum benım basımdan gectı hamıle degılken bıle zorlandım.
bu sene umarım olur sızın ıcın ama olmazsa bıle uzulmeyın en guzel varlıklarınıza kavusacaksınız.
ama asla umudunuzu kaybetmeyın ıyı bır calısmalıyla her sey yoluna gırıyor.basarılmayacak bır sey degıl seneye daha guzel de calısırısınız...
chem27, ada2026, elifoyku, MavisMavis+
iyi gecelerr kızlarrr nasıl keyiflerrrrr
umarım herkesin keyfindedirrr ben yeni geldim eve çok yorulmuşum iş-gezme derken püfss enerjim bitttisabah yine iş ooffss
Hoşbuldum :)
Allah yardımcımız olsun valla. Koca göbüşlerle sınava girmek bir dert zaten, bir de bu sınav kpss olunca daha büyük bir dert.
Herkes uyudu sanırım. Bizim de uykumuz gelmeye başladı. Gerçi bizim bıdık ne zaman uyuyor anlamıyorum, her daim antrenmanda sanki :) Herkese iyi geceler, kasılmasız, az tuvaletli uykular :)
benim bi tanecik geceliğim var birde oğluşumun kıyafetleri hehewalla bızım de bırkac kıyafetımız war 1 carsaf takımı,bır battanıyesı war,kundak tarzlrı ıste hastane cıkısı falan var.krem setı war.ama hıcbıırı yıkanmıs degıl bır de utuyu mıkrop kırılması ıcın yapıyoruz ya yakın zamanda yapacam dedım ama yarın bır ıkı takım uutu yapacaz yıkayacaz:) yanı ne odamız war ne yatagımız:) hatta banyo havlusu bıle yok benım de dogum gecelegım falan yokkfarklı degılız yanı
![]()
ayy gerçekten yaa bilmişlik taslayanlarmı ararsın hakaretler mi ma bizim maşallahımız var tü tü tüBu topiktekilerin biribirine saygılı konuşması seviyemizi gösteriyor ne güzel bir incelikgerçekten saygınlığı bozmayan bir topik olduğumuz için kutluyorum hepimizi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
başka topiklerde argo konuşmalar ve kavgalar görüyorum..
ne ayıp.... :26: :26:
son günler yaklaştıkça onlarada bişey gelir heralde bi hız yani hatta bi zahmet benim eşim şu hevessizlikten bi kurtulsun aamiiinnnnnHoşbulduuuk :)
Alışveriş konusunda erkekler bizim kadar hevesli olamıyorlar ne yazık ki. Ne yapalım idare edicez artık :) Biz de bugün oğluma araba ve oyun parkı yatağını aldık. Yavaş yavaş hepsi olur inşallah.
maviş seni topiğin neşelisi ilan ettim nazar mı değdi yaa şarkıda söylemedin bizeeeeHoşgeldin :)
Bende kpss girecem ama nasıl ilk aylar çalıştım sonra hiçççççççççç çalışmadım ya 60 ancak alırım![]()
Nasılsın şekerlerim gerçi herkes dattti yapmıştır bugün keyifsizdim girmedim pek... Yarın mutlu umutulu huzurlu bir şekilde gelecem dönüşüm muhteşem olacak ahah![]()
inan aklımdan sen geçiyodun hehechem27, ada2026, elifoyku, MavisMavis+
iyi gecelerr kızlarrr nasıl keyiflerrrrr
umarım herkesin keyfindedirrr ben yeni geldim eve çok yorulmuşum iş-gezme derken püfss enerjim bitttisabah yine iş ooffss
Merhaba şeker.. Ben bugün keyifsdim pek giremedim buralarda oh en güzel ebnim içinde gezin ben bi doktora gidiyorum o kadar hep evdeyim pöf eşimde 3 haftadır evde yıllık izninin kullandı bu pazartesi iş başı yapacak..
Benim içinde gezinn :)
inan aklımdan sen geçiyodun hehe
kabızlık sorununu çözdün müü mihraceee:44:
ayrıca ben seni kime benzettim biliyomusun emre aydınla soğuk odaları söyleyen kız var ya onasanki andırıyosun böyle nacizane fikrim tabii:26:
benim bi tanecik geceliğim var birde oğluşumun kıyafetleri hehe
eşim hepsi bi günlük iş stres yapma diyo annemde aynı şekilde bakalım artık keyiflerini bekliyoruz oğlumla birlikte..
ayy gerçekten yaa bilmişlik taslayanlarmı ararsın hakaretler mi ma bizim maşallahımız var tü tü tü
son günler yaklaştıkça onlarada bişey gelir heralde bi hız yani hatta bi zahmet benim eşim şu hevessizlikten bi kurtulsun aamiiinnnnn
maviş seni topiğin neşelisi ilan ettim nazar mı değdi yaa şarkıda söylemedin bizeeee
inan aklımdan sen geçiyodun hehe
kabızlık sorununu çözdün müü mihraceee:44:
ayrıca ben seni kime benzettim biliyomusun emre aydınla soğuk odaları söyleyen kız var ya onasanki andırıyosun böyle nacizane fikrim tabii:26:
canım benim eşinde evdeymiş ne güzel gezmek için iyi bir fırsatmış ama evde takılmışssınızzz
senin neden keyfin yok bkaim ciddi birşey yoktur inş.
Ben uyumadiiiiiimmmm hatta yeni geldim gecmise çık bakamadım ama son sayfaya göre yaramazlık dısında bı sıkıntımız yokk
KPSS bu Cumartesi sanırım gürecek herkese basarılar ben görevli de değilim aday da değilim çık şükür
Hastane çantanızı hazırladınız mı kızlar?? Bizimki hazır değil Adana'ya gidince hazirliycam yani ancak 34 . Haftaya falan ondan önce gelirse de yaramazim artık ne bulursa onu giyer![]()