• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Kesinliklee açalımmmm "Eylül anneleri birlikte zayıflıyor" diye :49::49: ben de doğumdan sonra hamile kaldığım kilodan bile düşmeyi istiyorummm. birbirimize destek oluruz. ben topiğimizi ve güzel annelerini çoook seviyorumm çünküüü:16::16::16:

evet ya eylül anneleri olaraktan kopmak yok doğumdan sonra beraber ollaım yine suksuk sen yine açarsın bi topik taam mı

gece gece ne kalabalık burası ne güzel:16:
ben nasıl uyurum bilmem kızlar falaketttttttttt sıcak burası.oturduğum yerde ter boşalıyor.duştan bile terli çıkıyorum.....vantilatörü açıp yatacağım herhalde.
mrtylz bugün baya yoruldu ve stres yaptı gelip yatmıştır belki sabah güzel haberlerini alırız inşallah.

annısler bız yatıyoruzz:21::21::21: ...yarın ınss hayırlı haberler alırız arkadasımızdan henuz gelmedı sanırım yada nete gıremedı:26:..hepınıze ıı geceler ınss bugecee raahat uyuruz:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Bizde yatıyoruz, isimsiz kahramanımla birlikte,,, ukuuumuz geldi:4:

Hepinizi öpüyoruzz, iyi geceler, mis kokulu rüyalar :16::16::16:

iyi gecelerrr tatlı uykularrrr bebişlerinizle:3::3:

güzel anneler ne yapıyosunuz bakimmmm bizde geldik kızımla :3: ya bnm cadı kızım hiç durmuyo göbek sağ sol yapıyo resmen o kadar dönüyoki hep farklı yerlerde hissediyorum hareketini valla stres yapmaya başladım dönmeyecek die yaaa rabbim yardımcımız olsun hepimizin

suksukcum süpersin tatlım valla göbiş kocaman olmuş çok tatlı:emir_bebek:

bu arada arkadaştan hala haber yok demi bende merak ettim ama bence ters bi durum yok çok stres yaptı bide tek başına canım yaaa kıyamam korktu herhalde ondan öle oldu inş güzel haberler verir bizlere rabbim korusun onu ve meleğini

arkadaşlar bizim bi sorunumuz var makat bölgemden kan geliyor bunun sebebi nedir hemoroidim yoktu daha önceden ama bilgisi olan ark varsa paylaşırsanız sevinirim doktorumuzda izindeymiş

bendende geliyo cnm ama ben çok kabız oluyorum hemoroid oldum ondan geliyo başka sebebi yoktur herhalde

günadın kızlar,hamileliğimin ilk aylarında mide bulantısı yasamadım ama son aylar burnumdan geliyor. sürekli midem bulanıyor.Birsey yemediğim sürece sorun yok ama yediiğim andan itibaren sürekli cıkarma isteği:43: umarm en kısa zamanda geçer.Bugun babamız görevden dönüyor.Belki iyi gelir babamıza kavusmak:16:

günadın kızlar,hamileliğimin ilk aylarında mide bulantısı yasamadım ama son aylar burnumdan geliyor. sürekli midem bulanıyor.Birsey yemediğim sürece sorun yok ama yediiğim andan itibaren sürekli cıkarma isteği:43: umarm en kısa zamanda geçer.Bugun babamız görevden dönüyor.Belki iyi gelir babamıza kavusmak:16:

Günaydın canım:21:

İlk aylarda bu durumdan çok çekmiş biri olarak umarım geçer diyorum çünkü gerçekten çok kötü bir his...:50:

Bu arada gözünüz aydın, babanız size iyi gelir inşallah:16:

Teşekkür ederim canım, allah kocişlerimizi basımızdan eksik etmesin.:1:

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiin...

Kızsakda, zaman zaman deli de olsak, Allahım başımızdan eksik etmesin.:nazar:

Ben zaten bu aralar paranoyaya bağladım, eşim balığa çok meraklı, sabah 4 de balığa gitti bu saatlerde gelmesi gerekiyordu, halen gelmedi teli de çekmiyor, bir sürü senaryo üretiyorum kafamdan:18:

Ama tek bu değil tabiki hamileliğe bağlı bir durum herhalde herşeyin en kötüsü geliyor ilk önce aklımaa:26:

kızlar günaydın ,

2 gündür nete giremiyorum annemdeyim ablamlar geldi beni merak etmeyin :16::16::16:

hepinize bol bol sağlık diliyorum bebişlerinize kendinize ve kocişlerinize iyi bakın görüşmek üzere

:49::49::49::49:

fıstıklar günaydın... hepinize güzel bir pazar günü diliyorum sevdiklerinizle beraber... ben gene işteyim ne yazık ki :47: benim yerimede gezip tozun bu güzel günü değerlendirin...

Günaydınnnn annişlerrr:3: biz uyandık kıpır kıpır oğlumu seyrettik şimdi kahvaltı yapacağız ailecek:56:
Mrtylz den hala haber yok hastanede mi geçirdi acaba geceyi:53:

evet ya hepimiz merakta kaldık vallahi, umarım önemli birşey olmamıştır, stresinden yorgun düşmüş bir şekilde mışıl mışıl uyuyordur şimdi inşallah............

kızlar mrtlyz un nesi var ben kaçırmışım o kısmı hayırdır?????

dün gece çok fazla akıntısı vardı ve ağrısı, akıntısı su gibiydi...

Eşide yoktu yanında hastaneye gitmek için eşini bekledi evde, saat 10 gibi gideceklerdi

Haber veririm gelişmeleri dedi ama halen ses yok :50:

detaylara ulaştım umarım mrtlyz unda bebişininde durumu iyidir yaa çok merak ettim................................ MRTLYZ haberlerini bekliyoruz cnm............................

dün gece çok fazla akıntısı vardı ve ağrısı, akıntısı su gibiydi...

Eşide yoktu yanında hastaneye gitmek için eşini bekledi evde, saat 10 gibi gideceklerdi

Haber veririm gelişmeleri dedi ama halen ses yok :50:

cnm cevabın için çok teşekkür ederim... inceledim geçmişi ve okudum ne yazık ki durumunu çok üzüldüm:14: umarım bebeğide oda çok iyidir... ağrılar normal gibi geldi bana ara sıra bendede oluyor özellikle kasıklarımda yorulduğumda ama akıntı için bişey diyemicem tabiii... umarım ikiside çok iyidir.... Rabbim ikisinide sağlıklı bir şekilde birbirine bağışlasın bizleride inşallah......

günaydınlar hepimizeeee :emir_bebek:

bende de ilk aylarda oldu canım ama bazılarında son aylardada oluyor işte...inş.geçer canım sen yine de yemeye çalış bi şekilde bebişin iyibeslensin son aylar onun için çok önemli biliyosun.....gözünde aydın olsun hep mi gidiyor böyle yoksa arda mı?

selammmmmmmmmmm hepinize:3:

a.selam canım hoşgeldinizzzzzz bebişinle bugün topik sessiz yine:55:

fıstıklar günaydın... hepinize güzel bir pazar günü diliyorum sevdiklerinizle beraber... ben gene işteyim ne yazık ki :47: benim yerimede gezip tozun bu güzel günü değerlendirin...

sağolasın canım güzel bi pazar sabahı oldu gerçekten uyandığımda odamız toprak kokuyordu resmen yağmur yağıyor burdaaa cam da açıktı güzel oldu:49:
ya en azından sana pazar günü izin verseler ya ne vicdansızlar yaa:47:
Günaydınnnn annişlerrr:3: biz uyandık kıpır kıpır oğlumu seyrettik şimdi kahvaltı yapacağız ailecek:56:
Mrtylz den hala haber yok hastanede mi geçirdi acaba geceyi:53:

evet benim de cemrenaz ım kıpır kpırdı mirage teyzesi o oynadıkça ben mutlu oluyorumm:16:
bence hastanede geçirdi yoksa kesin yazardı o...biiyorumm...inş.ciddi bişey yoktur :50:

Back
X