• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bugun yagmurlu bı gunnn zonguldktaa...dunkı sıcaktan sonra ıı geldı serınlık :31:konusmuosunuzz canı sıkıldı elıfımınn teyzelerı:30::30::30:

ankara da fena değil aslında biraz önce yağdı geçti ama nem de var herhalde ben oturduğum yerde sıcaklıyorummm:37::37: walla benim de canım sıkılıyor nette ne baksam şaşırdım ama Tuğramın keyfi yerinde yarım saattir takla atıyor resmen içimde:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

bız herhalımızle guselızz cnmmm bı doguralımdaa bakk nasıl zayıflıycazzz eskı halımıze donucezz esımın akrabaları faceden resımlerıme cok şişmısın yazıolarr hamıleyım herhalde ınsanı nasılda etkılıolar uyuzlar:33::33::33:
Heralde yaniii
doğum yaptıktan sonra hadi bay bayyy demek var mı:20:
asıl o zaman daha çok bilgilenicez birbiirmizden daha çok yardımlaşacaz
seninki emdimi,benimki memeyi almadı,hangi bez,hangi pişik kremi vs
asıl o zaman daha yeni ark.lar katılır aramıza:24::29::29:

Canım dün gece hiiiç uyuyamadım ben de uyku tavşan uykusu resmen
ev esiyor püüfür püfür ama
ben soğuk soğuk terliyorum,bi gram uyku girmedi gözüme bugün uyuyacam bütün gün

sen de dikkat et,gece bana da oldu kasığıma bi bıçak girdi sanki 10-15 dk sonra geçti kendiliğinden zorlama kendini sakın..

Mrtylz merak ettim ben de ama yok haber yine...
Ben arada gelir bakarım gene..:26:
ewt cnmm bende cok merak ettım hala hber yok .. terleme bendede cok artıyaaa hep dus alıyorum gecmıoo gecmıoo sadce benmı boleyım dıodum demekkı sendede varmıss eskıden bole terlemıodumm offf:43::43::43:

ankara da fena değil aslında biraz önce yağdı geçti ama nem de var herhalde ben oturduğum yerde sıcaklıyorummm:37::37: walla benim de canım sıkılıyor nette ne baksam şaşırdım ama Tuğramın keyfi yerinde yarım saattir takla atıyor resmen içimde:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Canım sen ankarada mısın?
ben de eylülde taşınıcam oraya inş...
Adın ne mirage??Benim adım Gül

Yaa benim bi teklifim var hani nick lerimizin altında çiçek isimleri yazıyor ya orayı değiştirip kendi
adımızı yazalım,herkes birbirinin essahlı adını öğrensin olma mı???:49::49:
Bak ben Gül yazacam sonra çiçek adı zannetmeyin hee adım Gül:8:

Canım üzülme hiiççç veriririiiiizzz:ssz:
ben kızıma 66yla hamile kalmıştım 18 kilo aldım
kızım 1 yaşındayken ben 63 kilo olmuştım 1 yıl içinde gidiyor yanii
ayy ne güzeelll sizin gibi zayıflayanları görüncee valla içimdeki ümit artıyooo...
birde ben şuna güveniyorum hani zayıf bi yapım vardı nasılsa veririm diyorum hehe:9:
Bebeğiniz rahim içinde hava tenefüs edemediği için, koku duyusu doğumdan sonra aktif hale gelecektir. Bebeğinizin gelişi yaklaştıkça, vücudunuz sıkça doğum kasılmaları ve hareketleri yapıyor ve bunlar giderek artıyor. Bu doğum öncesi kasılmalara Braxton-Hicks kasılmaları denir. Bebeğiniz demir, fosfor ve kalsiyum depolamaya başladı.

Kızlaar bırakstın hiks oluyomuşuuuzzz:40::1::9::52:
hahaaaaaa valla çok sesli güldüm heheh:1:

Canım üzülme hiiççç veriririiiiizzz:ssz:
ben kızıma 66yla hamile kalmıştım 18 kilo aldım
kızım 1 yaşındayken ben 63 kilo olmuştım 1 yıl içinde gidiyor yanii

yok canııım şişmeyeceğiiizzz.. aksinee hamiş kalmadan önceki kilolarımızdan bileee aşağıya ineceğizz:16:
ıns kızlarr ya hepberaber zayıflarıxzzz:46::46::46::46::46::46::46:
Bebeğiniz rahim içinde hava tenefüs edemediği için, koku duyusu doğumdan sonra aktif hale gelecektir. Bebeğinizin gelişi yaklaştıkça, vücudunuz sıkça doğum kasılmaları ve hareketleri yapıyor ve bunlar giderek artıyor. Bu doğum öncesi kasılmalara Braxton-Hicks kasılmaları denir. Bebeğiniz demir, fosfor ve kalsiyum depolamaya başladı.

Kızlaar bırakstın hiks oluyomuşuuuzzz:40::1::9::52:
:1::1::1::1::1::1::1::1::1:hıkss oluosak sorun yok:52::52::52:

masallahh tugranaaa:nazar::nazar::nazar::nazar: elıfımde tekmelıoo ..:21::21::21:

bız herhalımızle guselızz cnmmm bı doguralımdaa bakk nasıl zayıflıycazzz eskı halımıze donucezz esımın akrabaları faceden resımlerıme cok şişmısın yazıolarr hamıleyım herhalde ınsanı nasılda etkılıolar uyuzlar:33::33::33:

ewt cnmm bende cok merak ettım hala hber yok .. terleme bendede cok artıyaaa hep dus alıyorum gecmıoo gecmıoo sadce benmı boleyım dıodum demekkı sendede varmıss eskıden bole terlemıodumm offf:43::43::43:
amaann canım etkilemesinlerr.. doğumdan sonra incecik oluncada
aaaaa nasıl zayıfladııın der kıskançlar hııh:19:

Yaa benim bi teklifim var hani nick lerimizin altında çiçek isimleri yazıyor ya orayı değiştirip kendi
benim nickim adım adım nickim zaten hehe:10:

nasıl degıısoo oo ben buılamadımm daa:1::1::1::1:

amaann canım etkilemesinlerr.. doğumdan sonra incecik oluncada
aaaaa nasıl zayıfladııın der kıskançlar hııh:19:

benim nickim adım adım nickim zaten hehe:10:

sıbellcıgım haklısn cnm yaa.. nebılım hamıleyken alınıo ınsan zaten kendını begenmıosun gelıolar bazenn :52::52::52::52:

maşallah oğluşunaa benim oğlanda bazen öyle karnımı yamultup yamultup duruyooo:49:
ayy Tuğra çook güzel bi isim çok hoşuma gitti maşallah maşallah :nazar::nazar:

Ben değiştirdim şimdi

Kullanıcı kontrol paneli
profil düzenle
kişisel rütbe ayarları

altında çiçek ismi yazıyor o boş verilen satıra yazıyosunuz
değişiklikleri kaydet diyosunuz...

:46::46::46:

sıbellcıgım haklısn cnm yaa.. nebılım hamıleyken alınıo ınsan zaten kendını begenmıosun gelıolar bazenn :52::52::52::52:
evet yaa bende beğenmiyorum kendimii eşimden köşe bucak kaçasım geliyoo bazende dalga geçiyoo dombili dyee ama yanımdanda ayrılmıyoo ben kendimi bbeğenmiyorum bu adam nasıl beğeniyo diye düşünüyorum yani bazen galiba psikolojiikk:36:

selam kızlar sıcaklardan bahsetmişsiniz kaçdım adanadan mersine geldik düne kadar iyidi ama dünden beri oturduğun yerde bluzun suya girip çıkmıs gibi oluyor dayanamıyorum artık sıcaklara ne yapıcam bilmiyorumm klima da yok burda hos olsada klima hasta eder die oturmuyorum karsısındaa sıcakkkkkkkkkkkkkkkk

canım benim adım da Serap memnun oldum. mirage de ingilizcesi zatee:1::1: ama çok ii fikir ben de nickleri pek sefmiyorumm:35:
ankara da nerde oturacağın belli Güll??

benımde ole cnm dun cok ıs yaptımm heryerım agrıo bugun bısey ellmıycemm .. erken dogum olucak dıe korkuyorum allahh korusunn.. mıllet cok bılıo ozaman olemıss sımdı bole napalım bızdeemı elde yıkayalım yanı:47::47:

sanki eskilerle şimdikiler birmi şimdi pamuk ipliğine bağlı sanki eskiden doğum yaptıkları gün kalkarlarmış kaç tane doğururlarmış eee tabi o zaman gdo hormonlu yiyecekler falan yokmuş:kkk::kkk::kkk:

sanki eskilerle şimdikiler birmi şimdi pamuk ipliğine bağlı sanki eskiden doğum yaptıkları gün kalkarlarmış kaç tane doğururlarmış eee tabi o zaman gdo hormonlu yiyecekler falan yokmuş:kkk::kkk::kkk:

ewt cnm yaa ıste onu anlatamıyoruzz bazı kısılere.... ıster ıstemezz kızdırıolar ınsanı .. of yeter artık dıyesım gelıo ...anlamıolar ıstee napcaksınn..:20::20::20:

Back
X