• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

iyiyim şükriyecim biraz önce eşimle beraber bir kilo dondurmayı bitirdim üstelik şeker diyetinde olan bir hamiş olarak :17:,
aslında şuan vicdan azabı yaşamam lazım amaaaaaaaaaaaaaaa :62::64::66::118: çok g üzeldiiiiiiiiiiiiiiiiii hihihihihihih:27:

ohh afıyet olsun bendee cok pısmanımm cunkı dunde bugunde baklaava yedımm 2 ser dılım :17::17::17::17:ama cok guseldı senın dedıgın gıbıı neden hep gusel olan seylerrrr yasak:1::1::1::1::1::1:

hala haber yok yaa catladımm valaa ozel msj attım gelır gelmez yaz hepımız merak ıcındeyız dıee. ıns ıyıdırler:5::5::5::5:

Hayırlı akşamlar kızlar... Bugün kpss nin a grubu sonavına girdim pöff gibi geçti :) Sonrada gezdik biraz ayaklarım çok fena davul ötesi oldular ayağıma sandalet tarzı terlik bulamadım düşünün erkek terlikleri de çok kaba :(

Bu arada kızlar geçmiş yapamadım mrtylz den haber var mı?
hg cnmmm ayakalrımızz sısıolar artık ben evden cıkmasamda sısıoo anlamadım gıttı gercı son aylardayız artık okadar olucaktaa.. koca ayaklı olmakta hos deıl :1::1::1::1:

hazıran annelerı kac kg verdıklerını yazmıslar.. cogu hamıle kaldıgı kgyahemen donmuss daha bıle zayıflayan var.. daırısıı basımızaa top 1o kg aldımm dogumaa 15 le gıtsemm ıı :1::1::1::1::1::1:cogu 8 yada 9 kg gıttı hemen yazmıss ole olsa kalır 6 kg bunada sukurr bızde olebı sayfa acarızz zamanı gelınce:.:1::1::1::1:

oh içim rahatladı balım bende dalin aldım şampuanı, pişik kremi ve bakım yağını...
iyi yapmışım o zaman :119:

canım sahsennn benımde gonlum dalınden yanaydııı cunkuuu bu zamana kadarrr dalın bılındık bır marka ve urun hıc kımsedemde bır sıkayet duymadımm benn yıyenlerım kuzenlerımm dalınle buyudukkk sahsennn benım ıcım rahat sımdı bebek bezı ne alsam dıe dusunuyorum

ben ya prima ya da canbebe alırım diye düşünüyorum :31:

Anneler ve bebişlerine iyi akşamlaaar.

Biz geldik Kaanımla :) Sizler nasılsınız?
Artık kpss de bittiğine göre hep buralarda olmaya çalışıcam.

Bu arada bebişlerinize emzik aldınız mı, alacak mısınız? Gerekli olduğunu düşünüyor musunuz?

yaa kızlar ben bezi kesin prima alacağım etrafımda hiç kimse 2. bir marka önermiyor. ama şu bakım ürünlerinde aklım o kadar karışık kii her kafadan bir ses çıkıyor sonuçta bebek belirleyecek ne kullanmamız gerektiğini ama ilk ne alacağımmmm:37::37::37:

yaa kızlar ben bezi kesin prima alacağım etrafımda hiç kimse 2. bir marka önermiyor. ama şu bakım ürünlerinde aklım o kadar karışık kii her kafadan bir ses çıkıyor sonuçta bebek belirleyecek ne kullanmamız gerektiğini ama ilk ne alacağımmmm:37::37::37:

Ben bebek bakım ürünü olarak mustela aldım. Çok tavsiye duydum onunla ilgili. Diğerlerine göre biraz tuzlu gibi görünüyor ama çok uzun süre gittiğini söylüyorlar. En azından cildi daha çok taze iken iyi bir şey kullanıyım istedim. Sonrasında belki daha uygununa yönelirim. Tavsiye ederim. İnternetten sipariş verdim.

selam kızlar biz geldikk benimde kasıklarımda ağrı vardı ılık bir duş aldım geçti gibi şimdi braz uzanıcam herkese iyi gecelerrr

haber maber yok malesef canım sanırım yatışa aldılar onu...yoksa kesin yazardı...
geç kalkınca insan sersem gibi oluyor ...gece uykunuzu gündüze sarkıtmamaya çalışın...
cemrem de iyi keyfi yerinnde babası bugün kafasını koydu göbüşüme kızı tekme attıkça gülüyor:1:

sorma tatlım yaaa valla kafam gün boyu kazan gibiydi halimde yok hiç işte gece uykusu gibi yok aslında ama bıdıklar sağolsun uyutmuyolar... demek babasını güldürdü küçük hanım bugün heee ayy yerim onu ben:56: daha doğmadan güldürmeyi başarıyolar bide doğunca neler yaparlar kim bilir:16:

canım hamılelık guzel gıdıyor kızımla pasa yıyıp ıcıp yatıyoz sen nasılsın??? canım bende sebamed dusunuyordum ama esımın kuzenı eczacı gecen bızdeydık oda bana sebamedı hıc onermedı cok sıkayet gelıyormus bebek cıldı ıcınnn dalını sordugumdaa sebamede gore daha ıyı oldugunu soyledı .... o yuzden tercıh ettım bendede braun aldım amaa malumm bolgeyı alamadım daha cok canım yanıyor

ben iyiyim cnm da bi tansiyon düşüklüğü var işte sıcaklar çok dokunuyo kızımla boğuşup duruyoruz :52:
valla herkes farklı bişe sölüyo cnm kafam acayip karıştı ben doktorumun dediğini aldım artık hayırlısı diyorum:50:

Bu arada bebişlerinize emzik aldınız mı, alacak mısınız? Gerekli olduğunu düşünüyor musunuz?
ıı aksamlar cnmmmm ben emzık aldım ne olur ne olmaz dıe gercı cogu ılk dogdundaa vermeyın dıo kımısıde dogar dogmaz verıoo bende kararsız kaldım ama yınede aldımm bulunsun dıe zaten emzıgı 1 ay kullanıp atmak gerekıyormus

$Görüntü0574.webp
selam kızlar biz geldikk benimde kasıklarımda ağrı vardı ılık bir duş aldım geçti gibi şimdi braz uzanıcam herkese iyi gecelerrr

ıı geceler cnmm aman dıkkatlı ol bu ara bendede agrılar var.. acılma bu aydan baslarmıkı yaa.. netten baktım bulamdım bısey.. :26::26:

biz geldik esilamla . Bugün gezdik koçişle. Sinemaya gittik yemek yedik. Kızım çok yoruldu.
Sizce sinemada ses yüksek zararlımidır çok tedirgin oldum ;( kızımda sürekli tekmeledi

biz geldik esilamla . Bugün gezdik koçişle. Sinemaya gittik yemek yedik. Kızım çok yoruldu.
Sizce sinemada ses yüksek zararlımidır çok tedirgin oldum ;( kızımda sürekli tekmeledi

hg geldınız cnmmm oh negusel gezmısınızz.. afıyet bal sekr olsun esılana yarasın loplop et olsun :1::1::1::1:sese karsı cok duyarlılar cnmm bence bısey olmazz ..merak etmee..hangı fılme gıttınız bakem :)) ben 4 aylıkkken gıtmıstım mıde bulantılarım oldugu zamann sınemanın sonunu zor getrmıstımm :)) sumelanın sıfresıydıı ıgrenc bı fılmdıı... :35::35::35:

daha once bıkac arkadas goguslerım yumusadı demıstıı bende ozamanlar yoktu ama artık benımkılerde bır mayıstı sankı yumusacık oldular sütlenıomuyumm nedırr hamılelıgım basındanberıı gelen sıvı sey hep oluo bendee sızlerdede varmı:24:

yok canımbende cokhamileyken tiyatroya gittim çok yüksesk sesvarı bişeolmaz

biz geldik ama yorgunluktan ölüyoruz, bugün evimizi temzilettik ama ben de yoruldum tabi. Eksikler var yine ama camlar, kapılar, duvarlar, yerler temizlendi. Artık sadece mutfak dolaplarımı silicem bi de doğuma yakın üstten bi temzilik daha yaparız tabiki o kadar. Ama işler kolaylandı, içim rahatladı. Haftaya bebek odamız gelecek inşallah, sonra da dolabını düzenlemek kalacak. oh mis gibi:12::12::12::12::12::12::12:

hiç geçmiş yapamadım, ne var ne yok

iyi akşamlar canım hoş geldiniz senin Kaan'ının o minik ayaklarını yerim...ben bebeklerin en çok ellerini ayaklarını seviyorum böyle minicik parmakları oluyor oy ağzım sulandı:56: ben emzik almadım almayıda düşünmüyorum hatta biberon bile almadım canım benim sütüm olcak inş.sanki biberon alsam uğursuzluk olcak sütüm olmicak gibi hissediyorum..emziği de hiç bir çocuk dr.u tavsiye etmiyor canım sende hiç alıştırma derim ben bebişlerin ona ihtiyacı yok.hem sonra ona alışıp meme almıyorlar...

Back
X