Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay yok canım ya bende olmadı hiç öyle bir akıntı...:26:kızlar merhaba.. bişey danışcam size. benim krem gibi jele benzeyen bi akıntım var.. mukus gibi birazsizdede varmı böyle bi durum??
Geceliğine sabahlığına bayıldım tam istediğim gibi sade ve güzel güle güle kullan nereden aldın ?
aybülkem bebişinin cicileri çok güzel.. Bende yapacam o bardaklardan.. bi krelik mi o bardaklar yıkayıp sonra tekrar gelen msafirler için kullanılabiliyor mu?
ay yok canım ya bende olmadı hiç öyle bir akıntı...:26:
Herşey çok güzel
sende şükrüyecik gibi hızlısın maşallah bardakların bile hazır
süper herşey, özellikle tacına bayıldım![]()
merhaba canım bir kaç gündür buralarda serin bayamerhaba arkadaşlar ayyyy burda bir şimşek bir gök gürültüsü valla gerim gerim gerildim siz nasılsınız
kızlar selam herşey yolundadır umarım iş yerinde artık internete pek fazla giremiyorum ben 10 kg aldım doktorum çok kızdı ayaklarımda ödemde oluştuğunu söyledi ve idrar tahlilinde protein varmı diye bakıldı neyseki bişi çıkmadı
daha bebeğin eşyalarını yıkamadım bu hafta inşallah halledicem ama bebek odası daha gelmediği için yıkayıp nerde bekleticem diye yapmadım
funda oğluşun güle güle kullansın hepsi çok güzel
a.selam dermetcim bebişim iyi ufaktan ufaktan annesini tekmelemeye başladı...selammm herkese bebişler nasıl kızlar?