• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

$Fotoğraf0525.webp$Fotoğraf0524.webp$Fotoğraf0523.webp$Fotoğraf0526.webp$Fotoğraf0529.webp$Fotoğraf0531.webp$Fotoğraf0532.webp$Fotoğraf0533.webp

aybükem2008 tatlım geceliğine ve sabahlığına bende bayıldımm.. çok harika ya tam istediğim gibi. inş. bende bulursam bunun gibi alıcam. Allah güle güle kullanmayı nasib etsin..

merhaba arkadaşlar ayyyy burda bir şimşek bir gök gürültüsü valla gerim gerim gerildim siz nasılsınız

kızlar selam herşey yolundadır umarım iş yerinde artık internete pek fazla giremiyorum ben 10 kg aldım doktorum çok kızdı ayaklarımda ödemde oluştuğunu söyledi ve idrar tahlilinde protein varmı diye bakıldı neyseki bişi çıkmadı
daha bebeğin eşyalarını yıkamadım bu hafta inşallah halledicem ama bebek odası daha gelmediği için yıkayıp nerde bekleticem diye yapmadım

kızlar anakucağı almadıysanız turncu olanı hızlıal.com dan aldım paşababy markası 59 tl fonsiyonu fala yok ama içi çok rahat ve kullanışlı 2 farklı yönden sallayabiliyorsunuz yumuşacık olduğundan dolayı aldım fisherprice sallanan sandalye şelinde olanı kızıma aldım içi sert biraz 1 yaş sonrası uygun olduğu için bunuda aldık oyun parkımızı 1 yaşındayken kurucz şimdilik sunny baby beşikten aldık temmuz sonunda kurucz tek eksik hastane çantası hazırlıtyacaz bizden bukadr beğendiğiniz için teşekkür ederiz daha güzelleri sizin olsun

kızlar selam herşey yolundadır umarım iş yerinde artık internete pek fazla giremiyorum ben 10 kg aldım doktorum çok kızdı ayaklarımda ödemde oluştuğunu söyledi ve idrar tahlilinde protein varmı diye bakıldı neyseki bişi çıkmadı
daha bebeğin eşyalarını yıkamadım bu hafta inşallah halledicem ama bebek odası daha gelmediği için yıkayıp nerde bekleticem diye yapmadım

çok kızılcak kadar almamışsın aslında bende 6 kilo aldım canım...benimde bazen ayaklarım şişiyor ama çok değil sağlık ocağına gittiğimde ordak hemşire hep bakıyor bacaklarıma ödem var mı diye bu zamana kadr yoktu inş.olmaz yine...bende sadece hastane çantasına koycaklarımı yıkadım ütüledim koydum çantaya her an her şey olabilir diye....

kızlar sabah eşim işe giderken beni uyandırdı tuba başın düşmüş karnında dümdüz olmuş yan yatsana dedi...:1::1::1:
bunun için mi uyandırdın yaaa dedim...napiim tuhafıma gitti diyor...:1::1:

herşeyler tamamalanmış hastane çantaları bile tamam:nazar::nazar::nazar:
benim daha sizin aldıklarının 10 da biri bile yok. bir kaç parça kıyafet var o kadar.:31:

Back
X