- 2 Mayıs 2012
- 1.438
- 2
- 66
evet ya hele o günler bi gelsin ne çok konuşcak şeyimiz olur inş.hep güzel şeylerden konuşuruz![]()
inşallah canım ya demın yazarken bıle hayal gıbı geldi :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet ya hele o günler bi gelsin ne çok konuşcak şeyimiz olur inş.hep güzel şeylerden konuşuruz![]()
ayy maşallah kuzuna canım, darısı benmkının basına, heh bu lafta tam oldu yanı, benm velet hala terstı gecen hafta![]()
oyyyy yerim ben onun bi taraflarını .....ellerine sağlık canım iyi yapmışsın valla canın istiyosa çek istemiyorsa boşver ama çeksen iyi olurKızlar ya benimki sağıma bi tarafını dayamış itekleyip duruyo dişleyesim geliyo her neresiyse :)
Bu akşam eşim nöbetçi bende komşuları çağırdım Aişemin çeyizini görmeye gelecekler buzluktan asma çıkardım onu attım düdüklüye bide poğaça yaptım kek de vardı tamamdır evi süpürsem mi süpürmesem mi karar veremedim![]()
Kızlar ya benimki sağıma bi tarafını dayamış itekleyip duruyo dişleyesim geliyo her neresiyse :)
Bu akşam eşim nöbetçi bende komşuları çağırdım Aişemin çeyizini görmeye gelecekler buzluktan asma çıkardım onu attım düdüklüye bide poğaça yaptım kek de vardı tamamdır evi süpürsem mi süpürmesem mi karar veremedim![]()
herkese merabaaaa doktordan geldik şimdi raporumuzu aldık yarın tatile gidiyoruz inşallah sorun çıkmaz uçakta veeee kısımızı gördük maaaaşallah 1650 gr 43-44 cm de boyu her şey yolunda pozisyonu da baş aşagı dedi doktor şimdi de kıpır kıpır içimde var mı bu aralar doktora gidenler?
seni yaramaz yine pasta yapıyon demek![]()
iyi yolculuklar şimdiden canım iyi dinlen gez dolaş ama dikkat et aynı zmana da ..herkese merabaaaa doktordan geldik şimdi raporumuzu aldık yarın tatile gidiyoruz inşallah sorun çıkmaz uçakta veeee kısımızı gördük maaaaşallah 1650 gr 43-44 cm de boyu her şey yolunda pozisyonu da baş aşagı dedi doktor şimdi de kıpır kıpır içimde var mı bu aralar doktora gidenler?
Selam kızlar
bebişlerinizin döndüğünü nasıl anlıyorsunuz birde hıçkırdığını![]()
:) kuzum ama misafir gelecek kendime yapmıyorum kiii![]()
çok kızılcak kadar almamışsın aslında bende 6 kilo aldım canım...benimde bazen ayaklarım şişiyor ama çok değil sağlık ocağına gittiğimde ordak hemşire hep bakıyor bacaklarıma ödem var mı diye bu zamana kadr yoktu inş.olmaz yine...bende sadece hastane çantasına koycaklarımı yıkadım ütüledim koydum çantaya her an her şey olabilir diye....
sen şimdi yemicen mi gerçekteninanıyım mı
![]()
aboooooovvvv bende toplam 7 ayda 10 sandım 1 ayda 5 kilo nasıl aldım bacım gıııkızılıcak kadar değil ama 1 ay içinde 5 kg alınca kızdı dağılsaydı aylara belki daha normal olacaktı
herkes aynı şeyi söylüyor asıl kilo şimdi alınıyormuş