• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ayy maşallah kuzuna canım, darısı benmkının basına, heh bu lafta tam oldu yanı, benm velet hala terstı gecen hafta :(

tşk ederim canım benimkide daha yeni döndü sanırım 1 hafta falan olmuştur hareketlerinden anladım bende seninkide döner annesi daha çok var benimki bile daha çok yöne dönermiş öle diyo herkes bakalım hayırlısı :30:

Kızlar ben oturmaktan yoruldum
bi vileda yapıp biraz dinlenip gelirim:42:

benim kız bi bakıyom sağıma dadanmış bi bakıyom solumda top gibi duruyor neresi bilmiyorum ama ben koca dötlü kızım diye seviyorum orayı:27:

Kızlar ya benimki sağıma bi tarafını dayamış itekleyip duruyo dişleyesim geliyo her neresiyse :)

Bu akşam eşim nöbetçi bende komşuları çağırdım Aişemin çeyizini görmeye gelecekler buzluktan asma çıkardım onu attım düdüklüye bide poğaça yaptım kek de vardı tamamdır evi süpürsem mi süpürmesem mi karar veremedim :(:35:

Merhabalar,

Benim gibi Ankara’da olan hamişler için, merakımdan gidip bizzat tecrübe ettiğim bir konuyu paylaşmak istedim sizlerle. ( Bu arada aslında İstanbullu olup, yaklaşık 11 aydır iş sebebiyle artık Ankara’dayım )

Bu forumlar sağolsun Ankara’da Zekai Tahir Burak ( ZTB ) adında bir devlet hastanesi olduğunu, normal doğum için VIP odalarının bulunduğunu keşfettim. Tabii hemen atladım üzerine :) Madem VIP bir hizmet varmış, gidip bakalım araştıralım dedik eşimle.

Öncelikle randevu aldım, çok zor olmadı bu kısmı. Gittiğimde de gayet makul bir sürede kayıt işlemlerini tamamlayıp muayene bölümüne aldılar. Eşim maalesef benimle gelemedi ( yeri gelmişken, şu anda SGK anlaşmalı özel bir hastaneye devam ediyorum hala, eşim tüm muayenelerde yanımda oluyor ve oğlumuzu o da görebiliyor ). Hadi tamam olabilir dedik, devlet hastanesi, eeee annesi olarak en azından ben göreyim… ekranın ucundan azıcık çevirdi sağolsun doktor hanım, gördüm diyemeyeceğim. Herhangi bir ultrason çıktısı da vermediler, durumu ile ilgili pek bir açıklama da yapmadılar. İyiymiş durumumuz… Hepsi bu kadar yani.

Neyse, bir sonraki randevu zamanında hangi doktora denk gelirseniz o muayene ediyormuş. Doktor seçme lüksümüz yok.

36 haftadan sonra başka bir birime yönlendiriliyormuşuz doğum yaklaştığı için. Bizim için daha vakit olduğundan burasını göremedik.

Gelelim şu VIP odalara… VIP doğum salonu ve VIP oda olmak üzere iki hizmetleri varmış. İstersek ikisini birden seçebiliyormuşuz, istersek sadece birini. Ayrı ayrı ücretleri 250 TL. Ancak şöyle bir durum var ki, sancınız tuttuğunda şansınız varsa ve odalar boşsa kullanabiliyorsunuz. Ya dolu ise ne olacak diye sorduk, “ kısmet… “ dediler. Böyle bir konuyu riske atmak istemediğimizden biz de bu maceradan vazgeçtik açıkçası.

Normalde de pek hasta olmayan, olsam da devlet hastanelerine zorda kalmadıkça gitmeyi tercih etmeyen biri olarak yazdıklarımı garipsemezsiniz umarım.

Hepinize sağlıklı doğumlar dilerim.

Son düzenleme:
Kızlar ya benimki sağıma bi tarafını dayamış itekleyip duruyo dişleyesim geliyo her neresiyse :)

Bu akşam eşim nöbetçi bende komşuları çağırdım Aişemin çeyizini görmeye gelecekler buzluktan asma çıkardım onu attım düdüklüye bide poğaça yaptım kek de vardı tamamdır evi süpürsem mi süpürmesem mi karar veremedim :(:35:
oyyyy yerim ben onun bi taraflarını .....ellerine sağlık canım iyi yapmışsın valla canın istiyosa çek istemiyorsa boşver ama çeksen iyi olur :31:

herkese merabaaaa doktordan geldik şimdi raporumuzu aldık yarın tatile gidiyoruz inşallah sorun çıkmaz uçakta veeee kısımızı gördük maaaaşallah 1650 gr 43-44 cm de boyu her şey yolunda pozisyonu da baş aşagı dedi doktor şimdi de kıpır kıpır içimde var mı bu aralar doktora gidenler?

seni yaramaz yine pasta yapıyon demek :20::20::20::20::20::20:

herkese merabaaaa doktordan geldik şimdi raporumuzu aldık yarın tatile gidiyoruz inşallah sorun çıkmaz uçakta veeee kısımızı gördük maaaaşallah 1650 gr 43-44 cm de boyu her şey yolunda pozisyonu da baş aşagı dedi doktor şimdi de kıpır kıpır içimde var mı bu aralar doktora gidenler?

maşllah kızına canım ben perşembe günü gittim 1625 oğlum 1600 de kızım çıktı ama doktor bundan sonra ultrason çok net kilo bilgisi vermez +- 400 gr diyor bilginiz olsun

iyi yolculuklar şimdiden canım iyi dinlen gez dolaş ama dikkat et aynı zmana da ..
maşallah canım :emir_bebek::nazar: bebişin tombiş olmuş baya bende haftaya gidicem inş.

Selam kızlar:3::3::3:
bebişlerinizin döndüğünü nasıl anlıyorsunuz birde hıçkırdığını:1:

hareket yerleri değişiyor oradan muhtemelen döndüğünü anlıyoruz. sürekli periyodik olarak pıt pıt diye bi hafif sıçrama hissediyorsun oda hıçkırık oluyor. En azından ben öyle anlıyorum:52:

çok kızılcak kadar almamışsın aslında bende 6 kilo aldım canım...benimde bazen ayaklarım şişiyor ama çok değil sağlık ocağına gittiğimde ordak hemşire hep bakıyor bacaklarıma ödem var mı diye bu zamana kadr yoktu inş.olmaz yine...bende sadece hastane çantasına koycaklarımı yıkadım ütüledim koydum çantaya her an her şey olabilir diye....

kızılıcak kadar değil ama 1 ay içinde 5 kg alınca kızdı dağılsaydı aylara belki daha normal olacaktı
herkes aynı şeyi söylüyor asıl kilo şimdi alınıyormuş

Back
X