maşallah tontişe annesiiiigünaydın annelerr..salı günü dr.a gittim ama çok yoğun bir hafta geçirdiğim için size yazamadım..bebişim 1173 gr 37 cm olmuş
herşey yolunda dedi dr. çok şükür..ondan sonraki 3 gün de evde deli gibi temizlik yaptım ama çok şükür mis gibi oldu evim
çok rahatladım..siz neler yaptınız,var mı önemli bi r gelişme???
![]()

selam hrkeze dün akşam 22:00 de öle bir sancı geldiki hıçkıra hıçkıra ağladım resmen klima açık olmasına rağmen patır patır ter döktüm sağ tarafım uyuştu adet sancısının daha agır bi sancısını çektim nfes alamadım hemen hastaneye gittik nst aldılar çk şükür paşam iyiymiş erken doğurucam diye çok krktum drum ayın 16sında geliyo tatilde bebeğim daha küçük her bitirdiğimiz güne şükrediyorum
canım çook geçmiş olsun bişey olmamasına sevindim aman dikkat et yorma kendiniii...
cicilerinizide güle güle kullanın

ayy maşallaaahhh kocaman olmuş bebişkıızzlaarrr merabalar keyifler yerindedir kimsenin bi sıkıntısı yoktur inş bugün doktora gittik bebeğim 1400 gr olmuşherşey çok güzel normal yolunda şükürler olsun baş aşada dönmüş meleğim şimdi zamanını bekliyorum doğurmak için
![]()

oyun halısı harika canım güle güle kullansın prensesEki Görüntüle 460845 Eki Görüntüle 460846
Nasıl olmuş kızlar?.. Emzirme yastığımız kocaman!!.. aktivite halımıza daha fazla oyuncak eklenecek ama tabiki bir de aynaaaaaa :))))) kokoşluğu doğuştan olacak Laramızın!Babamız yandı! :))) 1'di 2 oldu diyecek.. :)

canım üzülmee zayıf değilki bebişin gayet nnormall daha çook kilo alacak annesiiiselam kızlar biz geldikk bugün doktor randevumuz vardı... 31 haftalık kızım 1.300( 3 haftada 200gr almış fazla besleyememişim zayıf mı olcak
çok taktım kafaya bugün çokta yiyorum neden almadı acaba moralim çok bozuk birde hastanede kadının biriyle kavga ettik kan vermeye gitmiştim hamileler önceliklidir yazısını okumamış heralde girdim hemen kan verdim bekleyemedim sıra başım dönüodu sıcaktan nevrim dönmüş zaten biz burda boşuna mı beklioz diye bağırdı kadın bende hamileler önceliklidir yazısını okumadınız heralde başım dönüyor k.bkmayın artık dedim kadın terbiyesiz birde bağırdı bana gerizekalı diye çok sinirlendim sinirden ağladım birde
( ordaki hemşirede kadına bağırdı saygılı ol diye ellerim ayaklarım titredi bugün kötü bi gün geçirdim hala moralim düzelmedi
43:
![]()

o dengesiz kadınada uyuz oldum haaa

belediye toplasın öyle insanlarıııı