• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

:nazar::nazar::nazar:günaydın annelerr..salı günü dr.a gittim ama çok yoğun bir hafta geçirdiğim için size yazamadım..bebişim 1173 gr 37 cm olmuş:nazar::nazar: herşey yolunda dedi dr. çok şükür..ondan sonraki 3 gün de evde deli gibi temizlik yaptım ama çok şükür mis gibi oldu evim:21: çok rahatladım..siz neler yaptınız,var mı önemli bi r gelişme???:52:
maşallah tontişe annesiiii:nazar::nazar: bizim evin önünde kaldırım çalışması var yaaa temizlik yapamıyoruuumm:5:
selam hrkeze dün akşam 22:00 de öle bir sancı geldiki hıçkıra hıçkıra ağladım resmen klima açık olmasına rağmen patır patır ter döktüm sağ tarafım uyuştu adet sancısının daha agır bi sancısını çektim nfes alamadım hemen hastaneye gittik nst aldılar çk şükür paşam iyiymiş erken doğurucam diye çok krktum drum ayın 16sında geliyo tatilde bebeğim daha küçük her bitirdiğimiz güne şükrediyorum

canım çook geçmiş olsun bişey olmamasına sevindim aman dikkat et yorma kendiniii...
cicilerinizide güle güle kullanın :nazar:
kıızzlaarrr merabalar keyifler yerindedir kimsenin bi sıkıntısı yoktur inş bugün doktora gittik bebeğim 1400 gr olmuş :46: herşey çok güzel normal yolunda şükürler olsun baş aşada dönmüş meleğim şimdi zamanını bekliyorum doğurmak için :52:
ayy maşallaaahhh kocaman olmuş bebiş:nazar::nazar:
Eki Görüntüle 460845 Eki Görüntüle 460846

Nasıl olmuş kızlar?.. Emzirme yastığımız kocaman!!.. aktivite halımıza daha fazla oyuncak eklenecek ama tabiki bir de aynaaaaaa :))))) kokoşluğu doğuştan olacak Laramızın! :16: Babamız yandı! :))) 1'di 2 oldu diyecek.. :)
oyun halısı harika canım güle güle kullansın prenses:16:
selam kızlar biz geldikk bugün doktor randevumuz vardı... 31 haftalık kızım 1.300 :50::(( 3 haftada 200gr almış fazla besleyememişim zayıf mı olcak :( çok taktım kafaya bugün çokta yiyorum neden almadı acaba moralim çok bozuk birde hastanede kadının biriyle kavga ettik kan vermeye gitmiştim hamileler önceliklidir yazısını okumamış heralde girdim hemen kan verdim bekleyemedim sıra başım dönüodu sıcaktan nevrim dönmüş zaten biz burda boşuna mı beklioz diye bağırdı kadın bende hamileler önceliklidir yazısını okumadınız heralde başım dönüyor k.bkmayın artık dedim kadın terbiyesiz birde bağırdı bana gerizekalı diye çok sinirlendim sinirden ağladım birde :(( ordaki hemşirede kadına bağırdı saygılı ol diye ellerim ayaklarım titredi bugün kötü bi gün geçirdim hala moralim düzelmedi :((:43::43::43::43::43::43::43:
canım üzülmee zayıf değilki bebişin gayet nnormall daha çook kilo alacak annesiii:emir_bebek:
o dengesiz kadınada uyuz oldum haaa:47::47:
belediye toplasın öyle insanlarıııı:52:

kızlar bugün park yatağı ve arabasını aldık oğluşumun sabah ekleyebilirsem eklerim resimlerinii..
sabah 9da randevum var uyumam lazım görüşürüz inşallahh kendinize ve bebişlere iyi bakın..:16::16:
o bahsettiğiniz grubaaa bende katıldıımm..

burdayım mommyy geçmiş yaptım geldim :9:
kızlar benim evde boy aynası yok ben de bayadır göbeğimi incelemiyordum sanki büyümemiş çok hep aynı gibi geliyor camın önünde duruyordum bide tül açılmıştı anammmmmmmm bi de ne göreyim kocaman bi göbeğim var :9::9::9: ay nasıl büyümüş anlatamam şimdi kıyafetim müsait değil yarın foto çekcem göstercem kendimi size bi göbek görün şöööööyyylleeeeeee:49::49::49:
şükriyeciğimi geçer mi bilmem belki de geçmiştir :52:
nedır senın benım gobusle alıp vermedıgınn sekeerımm :1::1::1::1:benı geceennlerrıı gorelım ozaman:52::52::52::52::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
hilaaall hoş geldiiin,misafirlerin gittimi?
bakma geçmişe boşver önemli bişey yok:6:

suksuk Şükriye nerdeki kızlar?
kızlar ben aksam uykuyayenık düşmusum :))) sabahta erkenden uyandımm:1::1::1::1::1:
kızlar ben bu gece çok konuştum
hamilelikte kız mı erkekmi en iyitest bence göğüsün koyululuğu
ucu siyaha yakın kahverengi olanlar erkek
daha açık kahveler kız oluyor bu tamamiyle benim yaklaşımım hiç bir bilimsel yanı yok
ben kız annesıyım benımm memıslerr sıyaha yakın rennkkk :9::9::9::9:korkuyorum bazen ama normalmıss ablamında ole olmustu
allaha sukur kı sorunsuz sayılır.hıc kılo almadım ıcın bıraz kıskanılıyorum ama olsun.:nazar:
kım kıskanıoo cnm sole kulaklarını cekeyım onunn :nazar::nazar::nazar:mıllt kılo alsann şişmis der almayıncada kıskanırr tobetobee:37:
topik cemreyle bana kaldı bizde cirit atarız böyle
teyyy teyyy :66::64:

:1::1::1::1::1::1::1::1:uykucu senn uyumadınmı daha heheeee:9::9::9:

uykucular sızzııı .. uyanınnn garii elifimın canı sıkıldıı :1::1::1::1::1::1::1:zevzek:54: olaydı konusurduk oda uykucu:9::9::9::9::9::9:

günaydınnn kızlarrrrr biz de biraz önce sağ bacağıma giren krampla uyandık:14::14::14: eşim iş için hazırlanıyordu hemen müdahale etti yoksa sola da girmek üzereydi:18::18: veee kızlar ben de sanırım ilk defa hıçkırığını hissettim oğlumunnnnn:52::52::52: hihhi komikti ama hık hık hık:16::16::16:

günaydınnn kızlarrrrr biz de biraz önce sağ bacağıma giren krampla uyandık:14::14::14: eşim iş için hazırlanıyordu hemen müdahale etti yoksa sola da girmek üzereydi:18::18: veee kızlar ben de sanırım ilk defa hıçkırığını hissettim oğlumunnnnn:52::52::52: hihhi komikti ama hık hık hık:16::16::16:

günaydın canım,
ben de aynen sabah 6 da bacağıma giren krempla uyandım ve tekrar uyuyamadım. zaten bebişlerimde çoktan uyanmış. o hıçkırıkları daha çok hissedeceksin ben günde bir kaç kez hissediyorum:52:

günaydın sen de benim gibi uyku tutmayanlardansın sanırım

günaydın canım,
ben de aynen sabah 6 da bacağıma giren krempla uyandım ve tekrar uyuyamadım. zaten bebişlerimde çoktan uyanmış. o hıçkırıkları daha çok hissedeceksin ben günde bir kaç kez hissediyorum:52:

ewtcnmm yaa benm cadı kızz uyutmadı cok acıkmıss.. sımdı kahvaltımızı yaptık babamzıı ıse gonderdık :)) kramplarla uyanmıısnızz ııkınızde gecmıs olsunn cok kotü bısey :43::43::43::43:ıns yerlerı sımdı acımıodur... sedefler cnm senın bıde 2 tane bı bırı hıckırıyodur bı bırı :nazar::nazar::nazar::nazar:

masalalhh sızlere...ben pek anlamaıdm sımdıye kadar benım cadı kızım hıckırmıo sanırımyada annesı anlamıao :9::9:

günaydınnnnnnnnnn kızlar bizde 8de uyandık kızım fazla uyutmuo açıkIyor artık. ;)))))
Mercimek çorbami yaptım şimdiden akşama kaynanam memleketten geliyo yemek yapıp onun eve götürüp hazırlıcam. Bugün mutluyuz babamız izinli kayınvalidem geliyo oleyyyyyyyyyy

kızlarr günaydınnnn
iyi bir gün geçsin hepimiz için

size bişi danışcam ben şimdi bebeğin odasını mickeyli yaptım bebek şekerlerinide mickey olacak kavanoz üzerinde mickey resmi
pijamamıda mickey istiyorum ama bulamadım geçenlerde bir mağazada mickeyli tshirt gördüm tam pijama üstü olabilicek şekilde aşağısına bir capri alsam sizce olur mu ??

günaydınnnnnnnnnn kızlar bizde 8de uyandık kızım fazla uyutmuo açıkIyor artık. ;)))))
Mercimek çorbami yaptım şimdiden akşama kaynanam memleketten geliyo yemek yapıp onun eve götürüp hazırlıcam. Bugün mutluyuz babamız izinli kayınvalidem geliyo oleyyyyyyyyyy

günaydın:3:

gözünüz aydın canım, kolay gelsin sana kendini fazla yormaaaaa:34:

kızlarr günaydınnnn
iyi bir gün geçsin hepimiz için

size bişi danışcam ben şimdi bebeğin odasını mickeyli yaptım bebek şekerlerinide mickey olacak kavanoz üzerinde mickey resmi
pijamamıda mickey istiyorum ama bulamadım geçenlerde bir mağazada mickeyli tshirt gördüm tam pijama üstü olabilicek şekilde aşağısına bir capri alsam sizce olur mu ??

günaydın:3:

olur canım neden olmasın çok da rahat ve güzel olur üzerinde yazmıyor ya ben böyleyim diye nolacak ki hem bu ara mickeyli tshirt baya çok bulursun istediğin gibi altına birde capri al sana yatak giysisi :21:

kızlar dalin in en iyi yumuşatıcısı ve deterjan kokusu hangisi alanlar var mı içinizde ??? vipdükkana gelmiş..hem ucuz hem de kargo bedava ..

kızlar dalin in en iyi yumuşatıcısı ve deterjan kokusu hangisi alanlar var mı içinizde ??? vipdükkana gelmiş..hem ucuz hem de kargo bedava ..

arkadaşım şunlardan almıştı memnundu, bende şimdi gördüm zaten bugün deterjan almaya çıkacaktım alsam mı acaba, kaç gün sürüyor acaba kargo?

$ea0ae75a-9423-42aa-b599-ab4989e1b2d6.webp$7a3581e6-3f42-4d5f-ad56-4c6f45dbe8f0.webp

Sen öyle san biz Aişeyle sizi gördük geldikk :21::32::20:

Uyku tutmadı :14::14::14:
:63:
gunaydın kızlar:16::16::16:bızıde uyku tutmadı:40::40:
uykucular sızzııı .. uyanınnn garii elifimın canı sıkıldıı :1::1::1::1::1::1::1:zevzek:54: olaydı konusurduk oda uykucu:9::9::9::9::9::9:

günaydın hatunlar yine mi uyuyamadınız ya:126: dün gece o kadar dua ettim dedim eylül anneleri deliksiz bi uyku çeksin neeeeeeeeeeeeeolur allahım diye... ama sizde uyuyaak göz anam ben nidemmm:53:
valla daha yani uyandım şekerim hava atmak kibin olmasında :9:

Back
X