2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlarrr günaydınnnnn iki gündür giremiyordummm çok yoğundumm
pazartesi kontrolüm vardı bebişim
2007 gr olmuş boyuda 46 cm
boyumuz iki hafta önden gidiyormuşşş

benımde esımle aramda 8 yas varr odaa ole dıoo ben ısımı bılırım dıee catlak kocamn benımm ..:9::9::9::9::9::9: tabıkıde cnm ısın gırgırı buu.. en yenı evlıı kım acepp belkı bundann yırtabılırızzzzzzzzzzzzz:9::9::9:

ay ne tesadüf bizim de 8 yaş var aynı muhabbet bizdede geçerrrr:27:
ben evleneli 2.5 yıl oldu canım :31:

bende çarşamba ya da perşembe alacam ama çalışamıyacam sanki çok yoğunuz ve çoook sıcak.belki ramazanda hasta sayısı azalır umuduyla bi hafta falan denerim yoğunluk devam ediyorsa.toplayacam valizi baba evine marş marş
bende 37 ye kadar nasıl çalışırım bilmiyorum çok zor zamanlar olcak çünkü yapamazsam alırım raporu bende seninle satlar aynı sen daha erken alıyon raporu benim doktor yanlış hesap yapmasın acaba Kİ YAPABİLİR :47:

ben en büyüklerdenımdır kesin:)) ama en yenı evlı ben olabılırımmmmmmmmmmmmm..23 EYLÜL 2011
taze gelınn senıııııııııı:1::1::1::1:
hahaaah niye kızıyonki yavss :) ikimiz olverek ne olurki :)) :49::49:

ben 1 ekimde evlendim tatlım :) 3 ay sonrada hamiş kaldım.. belki bunda benden aceleci davranan vardır :9::9::9:
sanrıım bundada bırıncı sensın :)))
gunaydın cmmm hgg .. evet cok yogunsun haberım varr:1::1::1::1:balkon keyıflerııı mısfırlerr. derkenn ... kuzucunnmasalah kocaman olmuss.. annesı gıbı uzun olcak demekkıı selvı boyluu al yazmalımm :9::9::9:
misafir ol gell bana börekler açarım sanaaa :52::52::52:
gelıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :1::1::1::1:

hahaaah niye kızıyonki yavss :) ikimiz olverek ne olurki :)) :49::49:

ben 1 ekimde evlendim tatlım :) 3 ay sonrada hamiş kaldım.. belki bunda benden aceleci davranan vardır :9::9::9:

aaaaa benimde 23 eylül aramızda 1 hfta var ama, bebiştede de sen benden 1 hfta sonrasın :))))))))))))) ozamn eşitmi sayılıyoruzz :)))

:nazar::nazar: ne mutlu sana annesi, 300 gramlardan bahsederken nerelere geldik yaaa zaman nasıl geçiyor bi duygusal oldum şimdi :43: bende ptesi gidicem çok merak ediyorum.

bende 37 ye kadar nasıl çalışırım bilmiyorum çok zor zamanlar olcak çünkü yapamazsam alırım raporu bende seninle satlar aynı sen daha erken alıyon raporu benim doktor yanlış hesap yapmasın acaba Kİ YAPABİLİR :47:

ben tam 32 haftada alacam.ama nasıl çalışacam hiç bilmiyorum.gebeyim nöbet tutamıyorum diye kan almaya verdiler beni:1:günde 100 150 hastadan kan alıyorum en az!canım çıkıyor resmen belki ramazan da daha az hasta olur umuduyla bekliyorummm

taze gelınn senıııııııııı:1::1::1::1:

sanrıım bundada bırıncı sensın :)))

gunaydın cmmm hgg .. evet cok yogunsun haberım varr:1::1::1::1:balkon keyıflerııı mısfırlerr. derkenn ... kuzucunnmasalah kocaman olmuss.. annesı gıbı uzun olcak demekkıı selvı boyluu al yazmalımm :9::9::9:

gelıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :1::1::1::1:

kuzum :) fatmaemr le aynıyız bız evlılıkte o benden 1 hfta sonra, ama bebısıde bdt si 1 hfta snra :))))) artık hangımız once dogurursak hahahahah :))))))))))) cok komık oldu bu

Gunaydin kizlar nasilsiniz?bugun endokr.doktoruna randevum var,yarinda kadin dogumcuma bakalim ne alemde bizim kucuk adam.bugun 30+0 olduk cok sukur.

günaydın canım özlettin kendini
maşşaallah bebişinee uzun olcak baya allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder inş.canım

maşalak canımmmmm:nazar::nazar::nazar:
teşekkürler teşekkürlerr:) darısı sizlerindekn güzel haberler almaya inş.
hoşbulduk canımcım:)) hiçbirşeyde kaçmıyor gözünden hehe:))
:54::54::54: utandırıyorsun bnei suksukcum:)
Bütün bebişlerimizzz güzel olsun yakışıklıı olsun inş. sağlıklı olsunlarr yerim onları ben
:nazar::nazar: ne mutlu sana annesi, 300 gramlardan bahsederken nerelere geldik yaaa zaman nasıl geçiyor bi duygusal oldum şimdi :43: bende ptesi gidicem çok merak ediyorum.
ay evet nerden nereye geldik gerçektenn
darısı sizden güzel haberler almaya inş.

maşallah hızlı gonzales senii.ben ağustos 2009 da evlendim.yaşım küçük diye çocuk yapmadım hemen :1: evlendiğimde henüz yeni 20 olmuştum.

benımde yasım büyük o yuzden yaptık,:)))))))))) cok şükürki allahta aratmadı, oluverdı kuzumuz, allah hepimizee hayırlısıyla kucagımızada almayı nasıp etsın,,

ben tam 32 haftada alacam.ama nasıl çalışacam hiç bilmiyorum.gebeyim nöbet tutamıyorum diye kan almaya verdiler beni:1:günde 100 150 hastadan kan alıyorum en az!canım çıkıyor resmen belki ramazan da daha az hasta olur umuduyla bekliyorummm
bende canım tam 32+0 olduğumda bu hesapta bi tuhaflık varya neyse :8::8:ben geçen haftadan beri daha az müşteri gördüğüm biyerdeyim ama çalışma saatleri 09-20 arası benide o çok yoruyor. napalım canım baktık olmuyor bırakırız :51:

bu arada kızlar ilk nst mizede girdik 15 dk kaldık, sonucumuz güzeldi maşallahhh çok şükür:)
darısı diğerlerine inş.

Back
X