- 25 Mayıs 2012
- 2.599
- 469
- 163
kaç doğumlusun anacım sennnn
seks hariç hepsi doğru olabilirrr hehe...
açıkçası ondan uzak kaldımmı mutlu bile olabilirrim hahaayyytttt![]()
boğa burcu olup da azgın olmayan hatun görmedim ben hamileliktendir hamilelikten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaç doğumlusun anacım sennnn
seks hariç hepsi doğru olabilirrr hehe...
açıkçası ondan uzak kaldımmı mutlu bile olabilirrim hahaayyytttt![]()
biliyorum canım bnm çevremdede var..ama ne bileyim işte buna mecbur ediolar..Allahtan bnm annem bakıcak her ihtimalde.. oyüzden çok üzülmüyorum[/Q
eğer tayin işi olursa kayın validem bakacam o da ayrı bi durum!
aaaa ne münasebet ayollll sende çıtırsınnnn...herkesler pek bi çıtır masaallahda bende 28 yasındayım..bende kıtır mı oluyorum bu durumda:)![]()
senin de gayet iyi,aman sağlıklı olsunlar dakilolar veriliyor bir şekilde 30 kilo alıp şimdi incecik gezen anneler biliyorum ben:)
55e düştüm doğumdan sonra gayet iyiydim.. nasıl verdim bende bilmiyorum:)
aaaa ne münasebet ayollll sende çıtırsınnnn...
şekerim 20 yaşındasın o zaman bende 91liyimm92liyimm cnım![]()
yok kıızzz inan öyle değilim...boğa burcu olup da azgın olmayan hatun görmedim ben hamileliktendir hamilelikten![]()
süper valla 28 de 2.yi de yapıyorsun,ben daha 29 da 1:)
şekerim 20 yaşındasın o zaman bende 91liyimm
yok kıızzz inan öyle değilim...
ne güzelll bizde göstermeyiz inşallaaahhhhtesekkur ediyorum canım..yasımı göstermediğimi söylerler zaten
![]()
üzülme 2.yide yaparsın 3 4 sene sonra...29da fazla bi yas değil tam zamanı bilinçli bi anne olmak için..şimdi çıtırlar bana kızacak:))
benim burcum kova 9 subat doğumluyum burcumun özelliklerinide tasıyorum:)
benimde doğum tarihim 4 mayıs kızlarr boğaa burcuyummm...
mihraceee seni gören cennetlik yaaa özlettin kendiniii...![]()
kızlar kan değerlerime baktım.hemoglogbinim 13ten 10,3 e demirimse 76 dan 8 e düşmüş.demir ilaçlarını içemiyorum sıcaklardan dolayı bişey yiyip içemiyorum.offf offffffff napacam ben ya
tamam canım dinlen sen bebişinlekızlar ben azıcık uzanacağım görüşürüz![]()
demiri lacı önemli ama canım içmeye çalış zorla kendini yapcak bişey yok...
ay canım zor o zaman senin için.bu işin başka formülü yok mudur ki acaba ? doktora söyledinm i belki başka bi alternatif bulur...kız midem bulanıyor içince.demir ilacını alınca başka hiç birşey yiyip içemiyorum bu seferde.