Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
onunla alakası yoktur cnm ya onda kac kg almıstınn sen kac kgsun:))
rıca ederım cnmm .. uyuyodum oaraa uuyanınca gecmıs yaptımm okudum cnmm saol cvbıın ıcın..hatunlar cok hzlı masallahh hem cıtırızzz hem hızlıyızz
benımde buaralar mıden bulanııoo ama cabuk gecıo sanırım mıdemıze baskı yapıolar ole durumlardaa sade sodaya lımon sıkıpp ıcıyorum.. bebegın kemıklerınınn daha saglam olmasınada yardımcı oluoms ve hıcbır zararıda yok..soguk sutde ı gelıo ayrıca test ettım onaylıyorum![]()
ilk gebeliğimde 64 kg hamile kaldım 62 kg doğum yaptım bebeğim 3650 gr dı.şimdi 64 kg hamile kaldım şimdi 68 kg
kızlarrr benm sag bacagım kasıldı ya, popumun altından, ayy yere basamıyorum acıyooo, niye oldukı, magnormda iciyorum düzenli..
rica ederim tatlım ne demek.... aaa bak ewet bnm soda aklıma gelmemeişti bebeğe de çok faydalıymış bu aylarda bol bol faydalı şeyler tüketmek gerekiyo ki boncuklarımız hızla kilo alsınlaracaba şu an kaç kilo oldular 27 haftalıkken 1117 di şimdi 30. haftamdayım ne kadar ilerledi acep... annesi senin elifinde kocaman olmuştu yanlış hatırlamıyosam dimi
![]()
uyuştumu ki acaba biraz masaj yap iyi gelir belki:26:kızlarrr benm sag bacagım kasıldı ya, popumun altından, ayy yere basamıyorum acıyooo, niye oldukı, magnormda iciyorum düzenli..
canım senınkıde 1500ü gecmıstır, ben gecen hfta 5 temmuzda gttıgımde oglusum 1600 gr dı :)))
hamile kaldığın kilonun altındamı doğum yaptın cnm üstelik çok ii doğmuş bebişin maş demekki bünyen öle senin ... sen beslenmene dikkat et alır bebişin kilo
inanmıyorum mardinlimisin yoksa görev icabı mı?
bizde mardinliyiz ama istanbuldayım
koca karılar akşama ne yemek pişirdiniz ya da pişireceksiniz ???
(her zaman çıtır modunda gezilmez ki)![]()
kızlar bu zaman dek aşerdiniz mi hiç bişeyi ? yaw hep anlatırlardı annemler gece yarısı uyandım yok cnm şunu çekti yok bunu bilmem ne bende bekarken diyordum kocama her istediğimi aldırırımm falan...ulan hamile kaldık hiç bişey aşermedim iyi mi![]()
İnşllh bebişim sağlıklı bi şekilde alır kilo, dr çok ciddi boyutta değil ama kilosu düşük dediği için bebişime kilo aldırmak için uğraşıyorumm
uyuştumu ki acaba biraz masaj yap iyi gelir belki:26:
koca karılar akşama ne yemek pişirdiniz ya da pişireceksiniz ???
(her zaman çıtır modunda gezilmez ki)![]()
oyyy maşallah oğluşuna annesibakalım eylül ayının en tombik bebişi hangimizinki olacak
![]()
anlamaduımkı, ofisteyım wc ye gtcektım,bı baktım bastıkca acıyoooo,eve gıdınce kocacıgım yapsın, hem de azıcık naz yapıyım... suanda oturdugum yerdende hıssedıyorum,
offf şu yemek derdi beni çıldırtıyo yaakocişte evde ne yapacam bilmiyorum hanımlar yaa
dün biber dolması ve kızartma yaptım ondan önceki gün tavuklu pilav yanına ayran bide barbunya yaptım bugün ne yapacam bilmem ama cnm patlıcanlı pilav istedi
sanırsam onu yapacam bide cacık yanına az bişe de tavuk vardı böle idare ederiz bugün herhalde ...
![]()
bende çok severim kuru biber patlıcan üzerine sarımsaklı yğurtsadece bi keresinde cnm kuru biber dolması istedi nöbette.nerdeyse ağlayacaktım gece 1 de tuttu krizim nerden bulacam dolmayı![]()