2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

evet ben suçsuzum.ya benim için kilo sorun değil yıllarca kilo almak için çok uğraşıp alamayanlardanım.daha doğrusu benim yıllardır mide sorunum vardı.hiçbişey yiyemezdim herşey bulandırırdı beni.ama hamileliğimde mide sorunum kalmadı iştah geldi.ben heralde aşermekten çok yılların acısını çıkardım.yıllardır aç gezince böyle oldu:)
valla biraz öyle gözüküyor tatlım ye kız boşver ben izin verdim sana ama doğumdan sonraya da bırak emi:52:

aya

merhaba,
30.haftamda oglum 2300 gr cıktı.
31.haftaya da dun gırdım.
ben su ana kadar 12 kg aldım.
ben her oglen mutlaka kofte yıyorum, daha cok kırmızı et yemeye calısıyorum demır acısından zengın oldugu ıcın.
cok fazla meyve yıyorum. oyle karpuzu falan 2 dılım yıyıp kalkmıyorum, 10 dılım falan yıyorum :)
cok fazla nektarın yıyorum, bır de muz.
sabahları kahvaltı da 3 tane cevız yıyorum, oglen ya ayran ya da 1 kase yogurt yıyorum.
cok fazla ekmek yemedım bugune dek. ekmek olarak sadece tam tahıllı ekmek yıyorum.

yedıklerımı genel olarak yazmaya calıstım, ama her kılolu bebek daha saglıklı dıye bır sey yok tabı kı.
onemlı olan saglıklı olmaları, kg cok onemlı degıl.
ınsallah bebısın ıdeal kılosuna ulasır doguma kadar.

tebrik ediyoruz cemre yle seni bilinçli anne olduğun için :46::46::46: yarasın bebeişine maşşalh yaramış da zatenn:31:

babamz voleyboldaa 22:3O kadar yanlızız elıfımlee:50::50::50::50:
bizim babamızda uyuyoo birazdan gidecek arkadaşlarıyla buluşmayaa 1 gibi ancak gelirrr:5::5::5:
ben yemekten hemen sonra topluyorum sonra canım ıstemıoo :34:
vayy hamarat seni maşallaahh. benim toto kalkmıyo yaa ancak topluyorumm:35:
:17:ama biz kıyamayız ki sanaaaaaaa yorulursun biz keyfimiz gelince yıkarız kızımlaaaa :21:
ayy kız utandımm:54:

kızlar genelde halk arasında 8.ayda doğan çocuk yaşamaz diyorlar ya böyle bişey yok demi :44::44::44:

kızlar sızde de kas krampı oluyor mu? ozellıkle sabhları.magnezyum da alıyorum ama:S

Back
X