2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar genelde halk arasında 8.ayda doğan çocuk yaşamaz diyorlar ya böyle bişey yok demi :44::44::44:

onu bende bılıyorumm .. alalhın ıznıyle yasarr alahh dan baska bunu kımse bılmezz cevrende 8 ayda dogum yapan yokmuu benım karsı komsu 36 dogurdu meselaa.. gayette saglıklı

bende de olmuyorcanım hergün mü alıyorsun bazen mi ben hergün almıyorum arda içiyorum ama yinede olmuyor sen hergün al

her gün nerdeyse kramp giriyor esnerken ozellıkle.uyurken farkında olmadan esnıyorum o sırada oluyor veya olacagını hıssettıgım an uzatıyorum o zaman cabuk gecıyor.mg u her gun alıyorum ama:S kımya ogretmenıyım galıba bu metaller benı sewmıoo:))) saka bır yana ama kac aydır bu durumdayım.dr normal dedı ama:S

her gün nerdeyse kramp giriyor esnerken ozellıkle.uyurken farkında olmadan esnıyorum o sırada oluyor veya olacagını hıssettıgım an uzatıyorum o zaman cabuk gecıyor.mg u her gun alıyorum ama:S kımya ogretmenıyım galıba bu metaller benı sewmıoo:))) saka bır yana ama kac aydır bu durumdayım.dr normal dedı ama:S
kalsıyumu artır cnmm sut yogurt peynır ayrannn hangısını sevıosan yumurtaa ona agırlk ver... sukurbana hıc olmadı daha
muz herderde deva diyorsun tabi canım muz gibisi var mı yemek lazım :27::27::27:

ewt ben cok severımm :56::56::56:

ayyy allah sabır versin sana o kram çok acayip bişey yürürken bile krampın girdiği yer acıyor bnm olmuyor çok şkr hatta bugün de içeyim bari bi de yatarken iç canım daha iyi olur

birde maden suyunda da çok magnezyum var canlarım hergün tüketin bi taneee sade olsun ama sade içemiyorsanızda limonunu siz sıkın ben öyle yapıyorum sıcaktda iyi gidiyor vallaaaa gidem de açam bi tane bareeee:7:

birde maden suyunda da çok magnezyum var canlarım hergün tüketin bi taneee sade olsun ama sade içemiyorsanızda limonunu siz sıkın ben öyle yapıyorum sıcaktda iyi gidiyor vallaaaa gidem de açam bi tane bareeee:7:

bende sımdı ıctım cnm afıyet olsunn banada en ıyı gelen sey soda.. karnım gerıldı yaa.. pozısyon degıstırdı galıbaa .. tas gıbıoldu sol tarafım

bende sımdı ıctım cnm afıyet olsunn banada en ıyı gelen sey soda.. karnım gerıldı yaa.. pozısyon degıstırdı galıbaa .. tas gıbıoldu sol tarafım
poposudur kız oo:emir_bebek: içerde ufaklıklarr neler yapıyosa artık..
bende indirdim bi soda mideye ohh yarasın hep sizden gördüm:13:

hoşgeldin canım:16::16:
ne zamandır pek giremiyosun kabızlık ne alemde inşallah geçmiştirr

ay canım bu hafta çok yoğundu gerçektennn pek giremiyorum
kabızlık ara ara üzüyor ama iim
düzenli olarak sabahları uyanır uyanmaz taze kayısı kuru kaıyıs:D birde incir yiyiorum 1 hafta 10 gündür yarım saat sonrada süt fena değilim o yüzden inş. şeker fırlamıyordur

ay canım bu hafta çok yoğundu gerçektennn pek giremiyorum
kabızlık ara ara üzüyor ama iim
düzenli olarak sabahları uyanır uyanmaz taze kayısı kuru kaıyıs:D birde incir yiyiorum 1 hafta 10 gündür yarım saat sonrada süt fena değilim o yüzden inş. şeker fırlamıyordur
inşalah canım şeker sorunu varmıydı sende... bebişede faydalı şeyler yiyorsun ne güzel..

Back
X