2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

benım arkadasımın canımı sıkılmıss ..:16::16::16:
ayy evet yaa canım sıkıldııı kimseden ses çıkmıyoo herkes bi alemlerdee heraldee...babamızda gittii zateenn:50::50:
biraz geçmişe baktım doktor demek 1 hafta geriden geliyor dedi bu bebekleri anlamak zor ben dedim bu ay çok sağlıklı beslendi kesin 2000gr olmuştur olmamış bazen çok hızlı ilerliyorlar bazen yavaş
evet canım.. geçen ayda 3-4gün öndeydi anlamadım gitti tabi usg ölçümleride yüzde yüz değil o yüzden takmıyorum çok..
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: maşallah kuzumaaa yerim onun minik kalbini ben
:16::16::16::16: EFE'den sana öpücüklerr teyzesii...

kızlar bu ultrasona da güvenmemek lazım benim ilk oğluma uzun bebek şöyl böyle her ay aynı şey
bende dedim aldıklarımı değiştireyim bir beden büyük kıyafet alayım
sonra bir doğdu 48 cm 2950gr ben tabi şok
sağlıklı mı sağlıklı gerisini umursamamak lazım o zaman doğunca görürüz artık boylarını kilolarını...

kızlar sizinle doktorun anlattıklarını paylaşayım
karında kasılma 20 dak bir olduğunda ağrı hiç olmasa bile doktora gidilmeliymiş doğumun başlamasıyla ağrı direk alakalı değil dedi bazı insanlar o ağrıyı hiç hisetmeyebilirlermiş kasılmalara dikkat etmeliymişiz

kızlar bu ultrasona da güvenmemek lazım benim ilk oğluma uzun bebek şöyl böyle her ay aynı şey
bende dedim aldıklarımı değiştireyim bir beden büyük kıyafet alayım
sonra bir doğdu 48 cm 2950gr ben tabi şok
okadar fark oluoo dememkıı cnm yaa.. 315o dedıklerı bebekte 45oo dogdu gecen gun.. normal bıde. kızın heryerı kesılmıss.. zorlanmıs tabı.. anlamıolar demekkıı tahmını bısey soluolar..
ayy evet yaa canım sıkıldııı kimseden ses çıkmıyoo herkes bi alemlerdee heraldee...babamızda gittii zateenn:50::50:

evet canım.. geçen ayda 3-4gün öndeydi anlamadım gitti tabi usg ölçümleride yüzde yüz değil o yüzden takmıyorum çok..

:16::16::16::16: EFE'den sana öpücüklerr teyzesii...
nereeyee gıttıı cnmm ısemı ?
çokj haklısın sadece biraz kilolu olsalar erken doğum ihtimalinde daha şanslılar
ewt cnm ama normal dogum ıcınde bebegın cok ırı olmaması dahah ii bakalım bızımkıler nasıl olcaklar..
kızlar hepinizee iyi geceler Allah rahatlık versin hepinizeee

ııgeceler cnmm sızedee... kuzunlaaaa..

çooook sıcaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkk..Günlerdir uykusuzum ve yine uyuyamıyorum.Çok yorgun hissediyorum kendimi..Düşmenin etkisi hala devam ediyor.Kalcam cok agrıyorrr:14::14::43::43:

çooook sıcaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkk..Günlerdir uykusuzum ve yine uyuyamıyorum.Çok yorgun hissediyorum kendimi..Düşmenin etkisi hala devam ediyor.Kalcam cok agrıyorrr:14::14::43::43:
gecmıs olsun cnm yaa nezaman dustun sen yınee ..
şükriye bana acil birşey olmazsa 1 eylül sezeryan tarihi verdi doktor
neden pekı bu senın 2 galıba yanlıs hatırlamıosamm.. hayırlısı olur ınss cnmm

kızlar sizinle doktorun anlattıklarını paylaşayım
karında kasılma 20 dak bir olduğunda ağrı hiç olmasa bile doktora gidilmeliymiş doğumun başlamasıyla ağrı direk alakalı değil dedi bazı insanlar o ağrıyı hiç hisetmeyebilirlermiş kasılmalara dikkat etmeliymişiz
kasılma derkenn karnımızın taş gibi olmasımı oluyoo.. artık bu günlerden sonra dikkat etmek lazımmm doğumlar yaklaşıyooo..
1eylül tarihmi verdii bizden önce doğum yapacaksınn galibaaa...
nereeyee gıttıı cnmm ısemı ?

.
yok canım yaa arkadaşlarıyla gezmeyeeee:5::5:
gerçekten çoook sıcak yaaa... tüh yaa ağrı geçmedimi halaaa yaa geçsin biran önce amaaa...

iyi geceler canlarım kendinize de bebişlerinizede iyi bakın hepinizi öpüyorummmm biz sütümüzü içip yatmaya gidiyoruz kızımlaaaa:54::54::54:

kasılma derkenn karnımızın taş gibi olmasımı oluyoo.. artık bu günlerden sonra dikkat etmek lazımmm doğumlar yaklaşıyooo..
1eylül tarihmi verdii bizden önce doğum yapacaksınn galibaaa...

yok canım yaa arkadaşlarıyla gezmeyeeee:5::5:

gerçekten çoook sıcak yaaa... tüh yaa ağrı geçmedimi halaaa yaa geçsin biran önce amaaa...

canım bende o kasıma olayını anlayamadım ama heralde sık sık o sertleşme tekrar ederse demek istedi
bende dedimki yorulunca veya yürüyünce oluyor sertleşme oda yürüme yorulma dinlen dedi
geçmezse haber ver

canım bende o kasıma olayını anlayamadım ama heralde sık sık o sertleşme tekrar ederse demek istedi
bende dedimki yorulunca veya yürüyünce oluyor sertleşme oda yürüme yorulma dinlen dedi
geçmezse haber ver
aaaa:53: benimde oluyoo hatta doktor ultrasonda bakarkende taş gibiydi birşey demedii. başı baskı yapmıyo rahim kalınlığı normal kalp atışları düzenli erken doğum riski yok dedi o kadar.. ama eğer 20dkde bir olursa doktorumu ararım artık sağol canım verdiğin bilgiler için..

aaaa:53: benimde oluyoo hatta doktor ultrasonda bakarkende taş gibiydi birşey demedii. başı baskı yapmıyo rahim kalınlığı normal kalp atışları düzenli erken doğum riski yok dedi o kadar.. ama eğer 20dkde bir olursa doktorumu ararım artık sağol canım verdiğin bilgiler için..
tabi her doktorun olaylara bakış açısı farklı valla ne derlerse öyle yapıcaz zaten herkes kabul ederki artık vücut yorgunluğu kaldırmıyor

Back
X