- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
hosgeldn cnm sessızlsmstı ortalık galıba nasılsnz bebısle
:)))
hehe hadi hareketlenelim

yorulduk bebişimlee bıraktık işi su içip dinleniyoruz

siz nağıyorsunuz bakim minikle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hosgeldn cnm sessızlsmstı ortalık galıba nasılsnz bebısle
kız bunlar ne seksüüü sakıncalı değil mi lohusayken böyle giyinmek![]()
incelemeye çok fırsatım olmamıştı kızlar paylaşmıştı sık kullanılanlarıma ekli bir site
https://www.lohusashop.com/shop/categori_shop.asp?grup_id=54&grup_adi=Klasik Modeller
belki işine yarar
hehe hadi hareketlenelimhalaya duralım hehe
DD
incelemeye çok fırsatım olmamıştı kızlar paylaşmıştı sık kullanılanlarıma ekli bir site
https://www.lohusashop.com/shop/categori_shop.asp?grup_id=54&grup_adi=Klasik Modeller
belki işine yarar
hehe hadi hareketlenelimhalaya duralım hehe
DD
bnmkı gercekten mınık canım pek kılo almamıs
onu beslyrm meyve tabgı hazrldm yedım sımdıde mıdem yanıo:))))
oda ıcerde halay cekıo galıbamakata oturmus vazıyetteydı tepındıkce altıma kacıryrm sanıyrm ::))))
cnm sanada sorum senn beısınde kılosu ıyıydıne yıyosnz bende gelıstrym benmkını bıraz
ay ay yavrum bneim neden küçük kalmışşş ama toparlar annesi merak etme.
böyle meyve falan yemeye devam et sen.
hımss benim düzenli olarka tükettikleri günlük süt ve cevizim var onun dışında iştahım yerinde maşalalh öğünlerimi atlamadan
yiyiorum
ama ekstra birşeye dikakt etmiyorum bende meyve severim meyve hergün bir tabak yiyrum
bu arada senin bubıdık makatın üstünde ne geziniyormuş bak yaramaza
benım de canım sureklı kıraz ıstıoo:) kıraz yıyın :)
selam tontişler naspıyorsunuz pek bi sessiz topik
valla doktor makat pozısyonunda dedı bende anlamdm oturydu ellerıyle oynuodu teyzesıbalık gıbı agzını acıp acıp kapatıyodu hala sezeryan gorunyrm bıturlu donmedı bızım kız
benm ıstahım yok aksam eve gdnce yoorgun argın yemekte yapmyrm dgru duzgn bısıde yyemynce cok kılo almamsı 1603 gr olmus bıde gelsımı 1 hafta gerıden gelıoo suan mınyon bı bebk olck doktor hep ole dıo zaten bnde 500 gr alısm sadece
çok severimbenım de canım sureklı kıraz ıstıoo:) kıraz yıyın :)
görüşürz ccanımmmmbiz hazırlanıp eve gidiyoruz kızlar öpüldünüz
ewe gidince görüşürüz![]()
selam tontişler naspıyorsunuz pek bi sessiz topik
valla doktor makat pozısyonunda dedı bende anlamdm oturydu ellerıyle oynuodu teyzesıbalık gıbı agzını acıp acıp kapatıyodu hala sezeryan gorunyrm bıturlu donmedı bızım kız
benm ıstahım yok aksam eve gdnce yoorgun argın yemekte yapmyrm dgru duzgn bısıde yyemynce cok kılo almamsı 1603 gr olmus bıde gelsımı 1 hafta gerıden gelıoo suan mınyon bı bebk olck doktor hep ole dıo zaten bnde 500 gr alısm sadece
Selam kızlar, ben de Eylül' de kızımı kucağıma almayı bekliyorum. Şimdilik bizim kız da ters duruyor, dönsün diye şaklabanlık yapıyoruz babasıyla. 1700 civarında kilosu ve uzun giden boyu var kızımın. Aş erip kocamı inletmeyi planlıyordum; ama olmadı hiçbir şey çekmedi canım, şanslı adammış vesselam :) Meyve yemekte biraz zorlanıyorum, midemde yanma yapıyor, benim yerime siz yiyin.
Allah hepimize en hayırlı doğumları ve çocukları nasip etsin.
Selam kızlar, ben de Eylül' de kızımı kucağıma almayı bekliyorum. Şimdilik bizim kız da ters duruyor, dönsün diye şaklabanlık yapıyoruz babasıyla. 1700 civarında kilosu ve uzun giden boyu var kızımın. Aş erip kocamı inletmeyi planlıyordum; ama olmadı hiçbir şey çekmedi canım, şanslı adammış vesselam :) Meyve yemekte biraz zorlanıyorum, midemde yanma yapıyor, benim yerime siz yiyin.
Allah hepimize en hayırlı doğumları ve çocukları nasip etsin.