2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

slm hanımlar dün kontroldeydim bebeğim 2000 gr olmuş 45 cm boyundaymış uzun boylu olucak dedi dr muz bebişimizide gördük ramazan orucunu dayanabilirsem ara ara tutabileceğimide söyledi bende ilk gün deniycem bakalım

maşallah canım kilosu yerinde bebeğinin benim ki ne kadar oldu aceppp merak ediyorummm yaaaa
bende dr.uma sorcam tutayım mı die aslında pek düşünmüyorum tutmayı ama soralım yinede belki denerim bendeee

geçmiş olsun sibelim yine de dr.a gitmakle iyi etmissın ne olur ne olmaz yanı ...herşey yolundaymış çok şkr stres yapma dinlen bol bol....:31:
sağol canım benim... sağolsun doktorum hemen çıktı geldi zaten gelmeseydi eşim hafta ortası yine gelelim doktora deyip durdu içi rahat etmezmiş başka doktorun yaptığı muayeneye benden çok panik adam:9: çatalada çıktık nstyede girdik peek güzel olduu. çataldan çook korkuodum ama doktorum heep konuştu benimlee ohh dedim yaa ne yumuşak kadın..
kız şaka maka biz ağustosta pırtlatabilirizz haaa:4:

sağol canım benim... sağolsun doktorum hemen çıktı geldi zaten gelmeseydi eşim hafta ortası yine gelelim doktora deyip durdu içi rahat etmezmiş başka doktorun yaptığı muayeneye benden çok panik adam:9: çatalada çıktık nstyede girdik peek güzel olduu. çataldan çook korkuodum ama doktorum heep konuştu benimlee ohh dedim yaa ne yumuşak kadın..
kız şaka maka biz ağustosta pırtlatabilirizz haaa:4:

valla benimde aklımdan geçmioo deill yani 7 eylül bnm sat a göre düşünsene arada 1 hafta vr sadece ne olur ne olmazzz:52:

Tugba benim de BDT 7 Eylül zaten sez olacağı için Ağustos 25-30 arası doğumun olur dedi Dr
Ben ilk doguracam sanırım ama belli de olmaz bu isler sizin yaramazlardan biri ben geliyorum derse bilelem :)

Tugba benim de BDT 7 Eylül zaten sez olacağı için Ağustos 25-30 arası doğumun olur dedi Dr
Ben ilk doguracam sanırım ama belli de olmaz bu isler sizin yaramazlardan biri ben geliyorum derse bilelem :)
hehe galiba çoğumuz ağustos annesi olmayaa adayızzz hehe:9::9:
zaten en başta sedefler var ikiz annesi ve bdt 3 eylül hehe:3:

benimde 3 eylül sat a göre hehe hele benim 3 gün var sadecee bayramda fln çıkar gelir oğlan diye düşünmüyoo değilim yani:10::10:

hehe galiba çoğumuz ağustos annesi olmayaa adayızzz hehe:9::9:
zaten en başta sedefler var ikiz annesi ve bdt 3 eylül hehe:3:

hayırlısı olsun canlarrr sağlıklı gelsinler deee

Hadi bakalım yarışma başlasın kim önce doğuracak
Normal doguma Bodrum'dan yazlık
İlk sez doguma BMW x6 araba
Tamammiiiii aramızda toplar hediyeleri hallederiz:))))

mommyy zenginsin bakıyorum bmw yazlık ııı duyunca hemen doğurasım geldi cemre de bi kıpırdadı sankkiiimmmmmm:52::52::52:

selam kızlarrrr bebişler?? sizler nasılsınız?? sonunda annemlerin evindeyim memleketteyiz ama 2 hafta hep kayınvalidemlerdeydik çok rahat diildim şimdi ohhhh keyfim keyif ama kocişimi yolladım bugün geriye, 2 ay ayrıyız :43: doğuma gelecek izni bu kadardı. şimdiden özledim onu yaaa :43:

Tugba tabi is sadece laf olunca bol keseden attım nen hayal de parayla değil ya :)

Sevgi Allah kavuştursun ben de haftaya anamın evine sonra koca ise gider senle aynı oluruz yani nerde annenin evi?

Benim de BDT 4 eylül ama 4 gün erken olmuş benimki. Yani 31 ağustos gorunuyo. Ben de yarışmaya katıldım :52: ikiz annesiyle yarışamam ama iddialıyım hehe bmw benim olacakkk:37::37:

merhaba herkese,

havalar gercekten de dayanılacak gıbı degıl. cok zorlanmaya basladı herkes. allah yardımcımız olsun ınsallah
bugun 30+5 deyım.
hafta ctesı kontrol var.

Filiz sezeryanda kararlısin herhalde
Bodrum'da yazlık daha cazip diilmi
Valla ucunda yazlık olunca çatır çatır dogurabilirim ben :)

Tugba tabi is sadece laf olunca bol keseden attım nen hayal de parayla değil ya :)

Sevgi Allah kavuştursun ben de haftaya anamın evine sonra koca ise gider senle aynı oluruz yani nerde annenin evi?

canımm kayınvalidemin evide, annemin evide antalya merkezde ama ben nasıl olsa 2ay annemlerde olacağım kayınvalidemde kalayımda bizde kalmadılar demesin diye 2 hafta eşimin izni boyunca hep onlarlaydık ama tabi annemin evinde çok daha rahatım :34:

selam kızlarrrr bebişler?? sizler nasılsınız?? sonunda annemlerin evindeyim memleketteyiz ama 2 hafta hep kayınvalidemlerdeydik çok rahat diildim şimdi ohhhh keyfim keyif ama kocişimi yolladım bugün geriye, 2 ay ayrıyız :43: doğuma gelecek izni bu kadardı. şimdiden özledim onu yaaa :43:

Annenin bitanecik kızı olma günlerini tekrar yaşa. Zaten iki ay sonra hem kocan hem bebeğin olacak inşallah. Tadını çıkar bu günlerin

Annenin bitanecik kızı olma günlerini tekrar yaşa. Zaten iki ay sonra hem kocan hem bebeğin olacak inşallah. Tadını çıkar bu günlerin

öyle dimi aslında gerçi annem yok evde anneannemin yanına gitti istanbula. gelecek bir kaç hafta sonra ben babamla kalıyorum ama anne evi gibisi yok istediğin zaman yat,kalk, ayklarını uzat rahatsın yani:49::34:

Filiz sezeryanda kararlısin herhalde
Bodrum'da yazlık daha cazip diilmi
Valla ucunda yazlık olunca çatır çatır dogurabilirim ben :)

Sezeryan düsünmüyorum O an nasıl gelisirse oyle olsun. Ama evime biran önce donebilmek için bebegin agustosta gelmesini istiyorum. Evimi annemi babamı özledim.

Hadi bakalım yarışma başlasın kim önce doğuracak
Normal doguma Bodrum'dan yazlık
İlk sez doguma BMW x6 araba
Tamammiiiii aramızda toplar hediyeleri hallederiz:))))
ben adayım anacım ilk doğuranlaraa gerçi erkek bebek gününü doldururmuş derler ama ne kadar doğruu orasıı meçhuul işteee..
canım sorması ayıp eşin nereye gittikii :26: dedindee benmi okumadım acabaa.
insanın kendi evi gibi yok yaa ama tabii annemin evide olur kaynananın olmasında hehe:9:

Back
X