Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben adayım anacım ilk doğuranlaraa gerçi erkek bebek gününü doldururmuş derler ama ne kadar doğruu orasıı meçhuul işteee..
canım sorması ayıp eşin nereye gittikii :26: dedindee benmi okumadım acabaa.
insanın kendi evi gibi yok yaa ama tabii annemin evide olur kaynananın olmasında hehe![]()
hmm anladım canımm sen doğuma kadar annenlerdesin yanii. bende asker fln zannettim hehecanımm biz maraşta görev yapıyoruz antalyalıyız. eşiminde izni bitti beni bırakıp gitmek zorunda kaldı maraşa. eylülde doğum için gelecek tekrar öyle işte![]()
telden girmek faciaa yaa bilgisayarın gözünü seveyim hehetel.den nete girmek ne zormus esime kizip neti kapattirdim simdi tel.e kaldim actirayim bari cok zor oluyor böyle
umarim herkes iyidir sona yaklasiyoruz
kız bende altta seni görünce bitirdin mi ütüleri diye soracaktım vallamerhaba kızlarr. nasılsınız sözüm ona bugün oğlumun kıyafetlerini yıkayıp ütüleyecem ama nerdeee sabahtan sarma sarıyorum offff koca bi tencere sardım.birazını buzluğa atacam hazır bugün formumdayken![]()
günaydınlarr kızlaarrr..
dün ilk nst tecrübemizi yaşadık oğlum ve eşimlee.. tuvalete girdim kan vardı hemen kuzenimi aradım hemen git hastaneyee ne olr ne olmaz dedi. hemen eşimi aradım çıktı geldi işyerinden hastaneye gitti acil doktoru kan idrar talili istedi nstye soktu bizi nstden çıktık bebişimin kalp atışları 170e kadar çıkıyodu sonra kendi doktorumu aradı doktorum çıktı geldi bi bakalım vajinal kanamamı dedi o çatı muayenesinin yapıldığı koltuğa çıktım doktor baktı bi sorun yok dedi nst kağıdıma baktı bebiş küçük olduğu için bu kadar yüksek kalp atışları normal dedi. böbreklerinde genişleme olabilir yada taş olabilir dedi bebeğimiz gayet sağlıklı dedi tekrarlarsa hafta içi gel ürolojiye göndereyim seni dedi bol bol su bol boool istirahat yorma sakın kendini eğer taş varsa ağrı olur dedi bizden haberler böyle kızlarr. oğlum korkuttu dün benii![]()
teşekkür ederim canım. bebeğimin iyi olduğunu görünce içim rahatladıı. artık bu günlerde hepimiz dikkat etmeliyiizz çok yaklaştı artık zaman..çok geçmiş olsun canım çok şükür bebişin iyiymiş dikkat et kendine canım![]()
teşekkür ederim canım. bebeğimin iyi olduğunu görünce içim rahatladıı. artık bu günlerde hepimiz dikkat etmeliyiizz çok yaklaştı artık zaman..[/QUOTE
evet canım artık zaman yaklaşıyor haftalar çabuk ilerliyor sağlıkla alalım kucağımıza bebişlerimizi allahın izniyle![]()
tuba alem kızsın sen vallahi muhtemelen zaten ağustos annesi olucan canım:))tüh yakalanmışım paparizilereeee:83::83:
sızz dedıkodumu yapın arkamdannn hain domdomlarrrr
belki ağustos annesi de olabilirim diye takılıyorum aradaaaa neolmuş yaniiiiiiiiiiii![]()
eylül 15 e kadar olanların çoğu ağustos sonu doğurabilir hayırlısı olsundasağol canım benim... sağolsun doktorum hemen çıktı geldi zaten gelmeseydi eşim hafta ortası yine gelelim doktora deyip durdu içi rahat etmezmiş başka doktorun yaptığı muayeneye benden çok panik adamçatalada çıktık nstyede girdik peek güzel olduu. çataldan çook korkuodum ama doktorum heep konuştu benimlee ohh dedim yaa ne yumuşak kadın..
kız şaka maka biz ağustosta pırtlatabilirizz haaa![]()
anne evi kaynana evinden iyidir ama ben kendi evimi tek geçerim ben sadece kendi evimde rahat ediyorum hele şu zamanlaröyle dimi aslında gerçi annem yok evde anneannemin yanına gitti istanbula. gelecek bir kaç hafta sonra ben babamla kalıyorum ama anne evi gibisi yok istediğin zaman yat,kalk, ayklarını uzat rahatsın yani![]()
kız bende altta seni görünce bitirdin mi ütüleri diye soracaktım valla
ama olsun sarma sarmakda büyük iş valla doğumdan sonraa çook lazım olacak. banada ennem diyip duruyo kızım bi gün gel sarma saralım pasta börek yapıp atalım şoka diye amaa toto kalkmıyoo benim..
hoşgelddiniizzz.. bende bi kaç kere gördüm doğum yapttığımı bembeyaz bi oğlum oluyoduumrb kızlar nasılsınız.bebişler nasıl.dün gece rüyamda doğum yapıyordum oğluşumu gördüm emzirdim falan çok güzeldi ya..
ALLAH kavuştursun canım.. kızın istememiş demekki ananesinin gitmesiniii..selam anneler..ananemizi yolcu ettik az önce..kızım kıpır kıpırdı onlar otobüse binerken.. tut ananemi tut diyodu meleğim herhal gönderme diyodu ama gittiler işte..
doğuma görüşeceğiz artık bidaha inş. şte böyle anneler doğuma kadar yanlızız kızımla.. yarında kontrolümüz var. dua edin herşey normal olsun.. sizer nasılsınız??
saolasın tatlım..gelince yazarım bebişimin durumunu.. dua edinde herşey iyi olsun inş.. :)ALLAH kavuştursun canım.. kızın istememiş demekki ananesinin gitmesiniii..
yarın haberlerinii bekliyoruz canım habersiz bırakma bizleriii..
herşey yolundadır inşallaaahhh. bebişindee kocaman olmuştur annesiiiisaolasın tatlım..gelince yazarım bebişimin durumunu.. dua edinde herşey iyi olsun inş.. :)
ayyy bende eridim vallahi yaa oğlumda sağolsun bi o yana bi bu yana vuruyoo karnım dalga dalgaa... bi daha yazın hamile olmicam yaa kışa denk getirecem heheselam kızlaar benimde yarın doktor işim varr sanırım akşama sizlere haber verebilirim anca.. şimdide evdeym sıcaktan bi o yana bi bu yana bayılıyorumm şeker gibi eridim resmenn![]()
mrb kızlar nasılsınız.bebişler nasıl.dün gece rüyamda doğum yapıyordum oğluşumu gördüm emzirdim falan çok güzeldi ya..
nasılsnızzz:)))))))