Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen bizde de uyku yok...
Sag kaburgalarim agriyo, kizim icerde tekvando calisiyo her gun.. Hamileligimin ilk gunlerinden beri sol tarafima yatmaktan belimde siyatik agrilarim var... Uff.. Var da var yani... Neyse Allah'a binlerce sukur bebegim saglikli, gecen gunku korkudan sonra... Forumda denk geldim premature annelerin topigini okudum.. Allah herkesin bebegine saglik sihhat versin, hastalara derman versin..
Eki Görüntüle 465429 Eki Görüntüle 465430
Bunlar da bizim cicilerden 2 tanesi. Baya bi kıyafet aldım ama bütün resimleri koymiyim şimdi :)
İyi uykular anneecikler..
gunaydın cnmm...aşşah yardımcımız olsun cnmm zonguldak geecelerı serın oluoo yoksa nasıl dayanırdım... cok zorr.. bendehergun dus alıyorumm hepte terlıyorummm anlamdım gıttı.. onceden bukadar terlemzdımkızlaaar hala hiç uyumadım.Döndüm durdum bu saate kadar. inanılmaz sıcak.Elimden gelse suyun içinde yaşayacağım doğuma kadar. günde 3 kere dus aldıgımı biliyorum son 1 haftadır.Allah sonumuzu hayır etsin. Üstüne bir de asansörümüz bozuk.Bugun 2 kere 12 kat merdiven cıkmak zorunda kaldım. Bacaklarım inanılmaz derecede agrıyor.Öf şu 52 gün gecse biran evvel![]()
cok gecmıs ollsun cnmm artık bol bol dınlenme zamanlarımızz bebısımızı duusnmek zordundayızz neysekı sonuclar ıı cıkmıss.. catı kontrolunu bazıları cok aabartıolar aslında cok kotu bısey deılmıss.. nst daha hıc gırmedık bakalm nezaman baslıycaz bızde..günaydınlarr kızlaarrr..
dün ilk nst tecrübemizi yaşadık oğlum ve eşimlee.. tuvalete girdim kan vardı hemen kuzenimi aradım hemen git hastaneyee ne olr ne olmaz dedi. hemen eşimi aradım çıktı geldi işyerinden hastaneye gitti acil doktoru kan idrar talili istedi nstye soktu bizi nstden çıktık bebişimin kalp atışları 170e kadar çıkıyodu sonra kendi doktorumu aradı doktorum çıktı geldi bi bakalım vajinal kanamamı dedi o çatı muayenesinin yapıldığı koltuğa çıktım doktor baktı bi sorun yok dedi nst kağıdıma baktı bebiş küçük olduğu için bu kadar yüksek kalp atışları normal dedi. böbreklerinde genişleme olabilir yada taş olabilir dedi bebeğimiz gayet sağlıklı dedi tekrarlarsa hafta içi gel ürolojiye göndereyim seni dedi bol bol su bol boool istirahat yorma sakın kendini eğer taş varsa ağrı olur dedi bizden haberler böyle kızlarr. oğlum korkuttu dün benii![]()
masalah cnmm kocaman olmuss kuzunnslm hanımlar dün kontroldeydim bebeğim 2000 gr olmuş 45 cm boyundaymış uzun boylu olucak dedi dr muz bebişimizide gördük ramazan orucunu dayanabilirsem ara ara tutabileceğimide söyledi bende ilk gün deniycem bakalım
tüh yakalanmışım paparizilereeee:83::83:
sızz dedıkodumu yapın arkamdannn hain domdomlarrrr
belki ağustos annesi de olabilirim diye takılıyorum aradaaaa neolmuş yaniiiiiiiiiiii![]()
Off yatiyorum kalkiyorum yatakta dön dön uyumaya calisiyorum.. Yok yok yok... Uykum var sanirim ama uyuyamiyorum.. Kaburga,arim agriyo
Gunaydin bu arada anniskolar![]()
gunaydın canımm senın bebıss yaraamazlık yapıo sanırsammm son ayda kımseelrı uyku tutmuycak bı saga bı sola donmektenn bende helak oldummm ara ara sancılar oluoo ..
Evet Sukriye'cim heralde nobetci anne olarak geciricez son iki ayimizi.. Napalim bizim prensesler prensler saglikli olsun da... Benim cadi kizim oyle bir ittiriyor kaktiriyorki karnimi, ozellikle sag yan tarafimi ve tam kaburgamin kosesini anlatamam.. Artik diyorumki kizima "annecim benim canim aciyor, aciyor da ben kendi canimin acisinda degilim,minik kuzum o minicik ayakciklarin aciyicak senin de bari kaburgami ittirme kemik orasi ayakciklarini aciticak yumusak yerleri ittir" diye...
yesınler senın kızınıı .. kendı canımızın acısını bıle dusunmuyoruzz annelık bole bısey ..buhafta 33.haftamıza basladık hayırlısı olsun.. prensesımee kavusmaya az kaldıbugece ruyamdaa dogmustuu emzırıyordumm memelerımıı cekeceke emıodu yawrumm ..cok guseldııı ..
ruyası bıle bukadar guselse gercegıı nasıll tahmın ble edemıyorum
![]()
Kucagimiza alacagimiz gun de bi gelsin insallah saglikla da... Asil o hazzi keyifi dusunemiyorum.. Ilk basta hatirliyosundur belki ben epizyotomiden korkuyor,cekiniyordum sirf bunun icin epidural istiyorum diyordum.. Gecenki korkudan sonra simdi diyorumki Allah'im bebegime birsey olmasin da beni bastan basa kessinler o saglikli dogsun bana bisey olmaz iyilesirim ben onemli degilim yavrum onemli..
Ben de o kadar cok ruyamda goruyorumki kizimi.. Inan ruyamda emziriyorumya resmen hissediyorum uyaninca mutluluktan agliyorum.. Dogurdugumu goruyorum yanagima getirdiklerini hissediyorum resmen..
Az kaldi canim az.. Senin benden de az kaldi 58 guncuk... Bnden daha erken kavusucaksin yavruna ne mutlu(tabi benim cadi Allah korusun erken gelmeye karar vermezse:)
Evet Sukriye'cim heralde nobetci anne olarak geciricez son iki ayimizi.. Napalim bizim prensesler prensler saglikli olsun da... Benim cadi kizim oyle bir ittiriyor kaktiriyorki karnimi, ozellikle sag yan tarafimi ve tam kaburgamin kosesini anlatamam.. Artik diyorumki kizima "annecim benim canim aciyor, aciyor da ben kendi canimin acisinda degilim,minik kuzum o minicik ayakciklarin aciyicak senin de bari kaburgami ittirme kemik orasi ayakciklarini aciticak yumusak yerleri ittir" diye...
Evet ben de merakla bekliyorum, insallah ilk-son tanidigimiz bildigimiz tum annisler kolay dogum yaparlar.. Ben dogumdan canli yayin yapicam aliirim ipadimi yanima sanci gelince kivranirim duunca yazarim heralde.. Hem zaman da cabuk gecmis olur![]()