2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Merhaba Kızlar,

hatırlarsanız bende 2011 eylül annelerindenim, daha dün sizleri düşündüm allah nerede şu sıralar son 3 ayı kalmış hamile varsa yardım etsin dedim, geçen sene İstanbul bu kadar sıcak değildi eğer bu kadar sıcak olsaydı ben keisn 7 aylık doğururdum, hatırlıyorum benimde gögüslerimin altı pişik olmuştu, uyumak ne mümkün su gibi ter içinde kalıyordum klima açıktı ama bana faydası yoktu. Allah yardımcınız olsun kızlar bir daha doğurursam kışın doğuracağım :)

Merhaba Kızlar,

hatırlarsanız bende 2011 eylül annelerindenim, daha dün sizleri düşündüm allah nerede şu sıralar son 3 ayı kalmış hamile varsa yardım etsin dedim, geçen sene İstanbul bu kadar sıcak değildi eğer bu kadar sıcak olsaydı ben keisn 7 aylık doğururdum, hatırlıyorum benimde gögüslerimin altı pişik olmuştu, uyumak ne mümkün su gibi ter içinde kalıyordum klima açıktı ama bana faydası yoktu. Allah yardımcınız olsun kızlar bir daha doğurursam kışın doğuracağım :)

aynı dertler bızdede var cnmm goguslerım altı benımde kıpkırımızzı hergun duss krem fayda etmıoo .. burdakı cogu annede aynı seyı soluolar bıdaha olsa kısın olur dıee ... tabıkıde onunda ayrıı zorlugu vardırr.. grıp ollma daha yuksekk kı benım ole :) zonguldaktada allahtan serın dıger yerlere gore klımaaya gerek kalmıo sadece pervane yetıo oda sadeece aksam uzerıı. senın bebısın kocaman olmustur sımdı benım yerımee opp .. :54::54::54::54::54::54:

günaydın günaydınnnn güzelll anneciklerr hertürlü ağrıya sızıya uykusuzluğa yorgunluğaaaa sıcağaa rağmennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn güzel bir haftaa başı olsun inş. hepimizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

gunaydın annısler.. dun pıknıkten gelınce hemencık uyuyaklamısımm tabı sımdıdenn erkenden kalktımm ...aksamm 9dan berı uyuyorum yahuu :) ck yorulmusuzz kıızmlaa.. szlerde ıyısınızdır ınss.. gusel bı hafta dılıyorum hepınıze..

iyi yapmışsın canım yorulduğuna göre güzel geçmiştir :31:
Off yatiyorum kalkiyorum yatakta dön dön uyumaya calisiyorum.. Yok yok yok... Uykum var sanirim ama uyuyamiyorum.. Kaburga,arim agriyo :31:

ah canım kıyamam ben dün şekerleme yapmıştım gündüz bu sabah erken uyandım ama gecede hiç wc ye bile kalkmadım..:52::52:
Gunaydin bu arada anniskolar:16:

Merhaba Kızlar,

evet çok sıcak çekilmiyor ama napalımmmmmmm

günaydın güzel annişler.. biz de oğlumla birlikte 10 gündür geziyoduk. annemlere ve kayınvalidemlere gittik. son gezmelerimizi yaptık.. şimdi birkaç sayfa okudum. sanki beni anlatmışsınız. anladım ki hepimiz aynı dertleri paylaşıyoruz. gece uykusu benimde felaket. sağ kaburgalarımı çok acıtıyor oğlum. hele dün gece bir tekme attı hafif bir çığlık attım resmen. ben de kesinlikle bir daha yaz annesi olmayı düşünmüyorum. tabii sürpriz olmazsa :))) kızlar benim ellerim ayaklarım ve yüüzmde şiş. sizde de var mı? gören ayyy çok şişmişsin diyor, canım sıkılıyor..

herkese gunaydınlarrrrrrrr, evet artık bende dün gece itibarıyle uykusuzlar kervanına katıldım:( gece 4,30 da bı uyandım 6 ya dgru anca uyudum, ve şimdi ofisteyım,, izmir yanıyooooooooooo, allahım bu nasıl bı sıcakkk, emır bu ara cıktı cıktı, yoksa 15, 20 eylule kadar durabılır ;))

kızlarr yaa 34 haftalık yazıyorrr yaa ay ay 6 haftammı kaldı şimdi benimm şaka gibi şaka gibi:D

benimde 53 günüm kalmışş :21:

Bebeğiniz bu hafta içinde yaklaşık 10-15 mm. uzayacak. Bebeğiniz bugünden itibaren yaşamaya uyum sağlayacak gerekli olgunluğa ulaşmış durumda. Bu doğmak için doğum gününü bekleyemeyecek sabırsız bebekler için güven verici bir haberdir. Bebeğinizin boyu yaklaşık 30-32 cm aralığında ve ağırlığı yaklaşık 1900-2100 gr aralığında.

48 de benimmm oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
:nazar::nazar::nazar:oncelıkk sızde hanfendıı :1::1::1::1:
iyi yapmışsın canım yorulduğuna göre güzel geçmiştir :31:

evet çok sıcak çekilmiyor ama napalımmmmmmm

bendende herkeşe günaydınlarrrrrrr
gunaydın cnmm ewt cok yoruldukkk top bıle oynadık kızımlaaa.. tabı 1o dk gecıremedık kzıımm tekmelıodu oynama der gıbı sona ayaklarım cok şiştı zaten :)) :1::1::1:aksamda eve gelıncee uyumusum hemencık:6::6:
günaydın güzel annişler.. biz de oğlumla birlikte 10 gündür geziyoduk. annemlere ve kayınvalidemlere gittik. son gezmelerimizi yaptık.. şimdi birkaç sayfa okudum. sanki beni anlatmışsınız. anladım ki hepimiz aynı dertleri paylaşıyoruz. gece uykusu benimde felaket. sağ kaburgalarımı çok acıtıyor oğlum. hele dün gece bir tekme attı hafif bir çığlık attım resmen. ben de kesinlikle bir daha yaz annesi olmayı düşünmüyorum. tabii sürpriz olmazsa :))) kızlar benim ellerim ayaklarım ve yüüzmde şiş. sizde de var mı? gören ayyy çok şişmişsin diyor, canım sıkılıyor..
gunaydın cnmm ewt o cok sısmısın dıyenler burdada varr malesff ama duymamak daah ıı sonucta hamıleyızz bunlar olucak seyler kı hava sıcak odem daha fazlaa.. dogumdan sonaa hemencık odemler gdıer ınss:21:

Off yatiyorum kalkiyorum yatakta dön dön uyumaya calisiyorum.. Yok yok yok... Uykum var sanirim ama uyuyamiyorum.. Kaburga,arim agriyo :31:

Gunaydin bu arada anniskolar:16:

mesaj hakkım olmadığı için buradan yazayım dedim. öncelikle çok sağol teyzesi Allah hepinizin de sağ salim evletlarınızı kucağınıza almayı nasip etsin. izmir de balçova agora pamidor, bayraklı hello kity, birde kemeraltında ercü bebe var aziz bebenin, bahar bebenin toptancısı hastane çıkşları olsun çıtçıtlı badileri çok iyi hemde fiyatları uygun.

herkese meraba günaydınnn biz ge4ldik kızımla.. tatilimiz bitti işe başladık artık burdayız doğuma kadar ayy midem öyle bir yanıyor ki dışına çıkacak sanki ilk defa böyle oldu anlamadım

mesaj hakkım olmadığı için buradan yazayım dedim. öncelikle çok sağol teyzesi Allah hepinizin de sağ salim evletlarınızı kucağınıza almayı nasip etsin. izmir de balçova agora pamidor, bayraklı hello kity, birde kemeraltında ercü bebe var aziz bebenin, bahar bebenin toptancısı hastane çıkşları olsun çıtçıtlı badileri çok iyi hemde fiyatları uygun.

ahh benımm memlekett .. sımdı orda olmak vardıı.. ama cok sıcakmıss annemler ole dedıı.. ona ragmen cok ozledım amaa...5 aylık hamısken geldım ızmıre cogu seyımıızı ordan aldık fıyatlar uygun buraya gore.. seneye yıne yaza ordayızz ınss.. elıfımle busefer alısverıss yapıcaz..:16::16::16::16::16:

herkese meraba günaydınnn biz ge4ldik kızımla.. tatilimiz bitti işe başladık artık burdayız doğuma kadar ayy midem öyle bir yanıyor ki dışına çıkacak sanki ilk defa böyle oldu anlamadım

gunaydın canım benımde gecen haftalarda ole oldu.. yaglı kızartmadan vazgectım yemıyorumm oda osekılde kesıldı.. bol boll serın meyvee yogurtt.. ıcebılısan sogukk sut bardak bardakk.. cok ıı gelıoo maden suyu..

herkese gunaydınlarrrrrrrr, evet artık bende dün gece itibarıyle uykusuzlar kervanına katıldım:( gece 4,30 da bı uyandım 6 ya dgru anca uyudum, ve şimdi ofisteyım,, izmir yanıyooooooooooo, allahım bu nasıl bı sıcakkk, emır bu ara cıktı cıktı, yoksa 15, 20 eylule kadar durabılır ;))

günaydın canım oo sen baya geç katıldın bizim kerwana:) çok zor oluyor artıkk canım adana kadar yanamaz 2 gündür klima ile yatmak zorunda kaldık we şimdide boğazım ağrıyor..

gunaydın canım benımde gecen haftalarda ole oldu.. yaglı kızartmadan vazgectım yemıyorumm oda osekılde kesıldı.. bol boll serın meyvee yogurtt.. ıcebılısan sogukk sut bardak bardakk.. cok ıı gelıoo maden suyu..

yağlı we kızartma yemiyorum zaten sodada içiyorum soğuk sütte zaten.. işe başladım ya kızım şımarıklık yapıyor heralde:)

günaydın kızlr dün en sonunda bütün eşyaları yıkadım ütüledik annemle odasını hazırladık o kdar çok yoruldum ki anlatamam .
bebek şekerlerininde siparişini bu hafta vereceğim pijamayı hala halledemedim
haftayada çalışabilir raporu alacağım
bu arada oruç tutmak isteyenleri okudum arkadaşlar yapmayın etmeyin bebeğinize zarar verirsiniz

Back
X