2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Bu noktada amniyotik sıvı maksimum hacmine ulaşır. Bebeğiniz büyüdükçe, daha az sıvı kalacağı için bebeğinizin hareketlerini daha da çok hissedeceksiniz. Süt üretimine hazırlanan göğüslerinizi yumru yumru, topak topak hissedeceksiniz. Eğer bebeğiniz bugünlerde doğarsa yaşama şansı yüksektir fakat ekstra bakıma ihtiyacı olacaktır.Bebeğinizin derisinin rengi artık daha az kızmızı ve daha az kırışık.

anaaa benim hamilelik günlüğmde bunlar yazıomuss e ben sabah kiminkini paylaştım o zaman:9::9::9:

benım memlekett orası bılmezmıyımm gece kac kerekalkıpta dus aldırdım.. . 1 yıldırr ayrıyızz tabı.. özledım ama cok :43::43::43::43::43::43::43::43:

vallahı hele bu sıcaklar ne ya 41 derece:( bende 7 sene ankaradaydım canım,3 sene oldu doneli. arkadasımda 11 senedır ıstanbuldalar, agustosta donuyolar artık, umarım sızde yakın zamanda donersınız canım,, sizin tayın işi vardı sankı olmadımı ?

benımm hala uykum var kociş de öğlen yemeğe gelcek yemek de yapmam lazım biri benı durtsunde kalkayım artık halsizimmmmm:50:

beni de biri dürtsün. dün getirdiğim valiz ortada. mutfak karışık.. çok iş var yapılcak. ama ben yapmak istemiyorm.. bu arada az önce temmuz annelerinin doğum hikayelerine baktım kızlar. hem ağladım hem korktum :(((

Sana özel mesaj atamıyorum, sen bana istersen mail adresini yaz özelden, heyecanlı hediye işimizi konuşalım:)

beni de biri dürtsün. dün getirdiğim valiz ortada. mutfak karışık.. çok iş var yapılcak. ama ben yapmak istemiyorm.. bu arada az önce temmuz annelerinin doğum hikayelerine baktım kızlar. hem ağladım hem korktum :(((

asilemir seni dürttü kuzum :))... puff benmde oylle oluyo, bısey getırıyoruz bı yere bı bırakıyorum orda 1,2 gun kalıyo, eşimde kadın gene ıptal dıyo, ayy bı iş yapasım gelmıyoo bazen, okurken aynı ben gıbı hıssettım, bende bı bakıyım

günaydın arkadaşlar bugün arkadaşımın bebek mevlüdüne gidecegim darısı bizim başımıza(amin)

herkese günaydıııınnnnnn :)

1 haftalık aradan sonra işe döndüm, aman diyim kızlar kimse bu haliyle ev falan taşımasın, mecburen ev taşınıyorsa kendi tatile falan kaçsın... çok zormuş çookk..... geçmişe bir bakmak istedim ama sanırım iş güç arasında ancak bir haftada biter maşallah muhabbetinize :)

neden korktun cnm yaaa ..
benımm hala uykum var kociş de öğlen yemeğe gelcek yemek de yapmam lazım biri benı durtsunde kalkayım artık halsizimmmmm:50:
herkezz bı durtulmek ıstıoo ıkınızıde durtuyorummm hadee yayılmak yok ıs basınaa..:52::52::52::52::52:

Bu noktada amniyotik sıvı maksimum hacmine ulaşır. Bebeğiniz büyüdükçe, daha az sıvı kalacağı için bebeğinizin hareketlerini daha da çok hissedeceksiniz. Süt üretimine hazırlanan göğüslerinizi yumru yumru, topak topak hissedeceksiniz. Eğer bebeğiniz bugünlerde doğarsa yaşama şansı yüksektir fakat ekstra bakıma ihtiyacı olacaktır.Bebeğinizin derisinin rengi artık daha az kızmızı ve daha az kırışık.

anaaa benim hamilelik günlüğmde bunlar yazıomuss e ben sabah kiminkini paylaştım o zaman:9::9::9:
:1::1::1::1:senı senıı
vallahı hele bu sıcaklar ne ya 41 derece:( bende 7 sene ankaradaydım canım,3 sene oldu doneli. arkadasımda 11 senedır ıstanbuldalar, agustosta donuyolar artık, umarım sızde yakın zamanda donersınız canım,, sizin tayın işi vardı sankı olmadımı ?
cıkmadı cnm eylulde vardı sanırım bıde bakalım denıycezz cıkana kadarr ıns olurr
buldum buldum mihraceninkini çalmışımmmm:30::30::30:

solucemm senı hırkızz:9::9::9::9::9:

Son düzenleme:
gunaydın canımm senın bebıss yaraamazlık yapıo sanırsammm son ayda kımseelrı uyku tutmuycak bı saga bı sola donmektenn bende helak oldummm ara ara sancılar oluoo ..
şükriyeciğim bu sancı dediğin nerende ve nasıl oluyor bizde dikkatli olalım
günaydın güzel annişler.. biz de oğlumla birlikte 10 gündür geziyoduk. annemlere ve kayınvalidemlere gittik. son gezmelerimizi yaptık.. şimdi birkaç sayfa okudum. sanki beni anlatmışsınız. anladım ki hepimiz aynı dertleri paylaşıyoruz. gece uykusu benimde felaket. sağ kaburgalarımı çok acıtıyor oğlum. hele dün gece bir tekme attı hafif bir çığlık attım resmen. ben de kesinlikle bir daha yaz annesi olmayı düşünmüyorum. tabii sürpriz olmazsa :))) kızlar benim ellerim ayaklarım ve yüüzmde şiş. sizde de var mı? gören ayyy çok şişmişsin diyor, canım sıkılıyor..

canım hepimiz tabiki şişiz ama çok yorulunca ve çok hareketsiz kalınca artıyor hafif hafif hareket ve bol su iyi geliyor
ben ödemimi ellerimden anlıyorum bazen dolma gibi şiş uyanıyorum bazen daha az şişiyor

şükriyeciğim bu sancı dediğin nerende ve nasıl oluyor bizde dikkatli olalım

canım hepimiz tabiki şişiz ama çok yorulunca ve çok hareketsiz kalınca artıyor hafif hafif hareket ve bol su iyi geliyor
ben ödemimi ellerimden anlıyorum bazen dolma gibi şiş uyanıyorum bazen daha az şişiyor

benım genelde solda oluo cnmm bebısde oraya cok dayanıoo.. kasıklarımda kafası oldugu ıcın sureklı bı sancı gelıo gıdıo ama sanıyelık.. uzun surmuoo.. bııı nefessızz kalıyorum esımde neyın var dıo stres oluo..gecen gunde adet sancısı gıbı olmmustu karın bolgemde aama uzanınca gecmıstı.. yalancı sancılar artık olabılır yazıo nette.. sanırım onları yasıyorumm.. bıde karnımm ck sertlestıı taş gıbı oldu. kızım sıgmıoo sanırım artıkk ..:16::16:

Gunaydin kizlar yine kabus gibi bir gece geçirdim Ankara cok sicak mahvoldum sıcaklardan elim ayağım şişti iyice resmen yuruyemiyorum artık yanımda bir yardım edende yok. Yemek bile yapamiyorum bu hafta genelde disardan soyledim bebeklerim de beslenemiyor yazik :(( :50:duygusal açılanda. Çöktüm resmen. Dayanamıyorum artık doktora gideceğiz bugun bakalım ne diyecek?

canım dikkatimi çekiyor sen çok uykusuz kalıyorsun gündüzmü uyuyorsun
birde öyle merdiven çok çıkma çok mecbur değilsen hele hiç kullanma tehlikeli olbiliyor bana yasak mesela

Evet canım, benim uyku sorunum hamilelikten önce de vardı zaten. Uyandımmı birdaha uyuamıyorum.Uykumun bölünmemesi lazım o da hiç mümkün degil.Sık sık tuvalete kalkıyorum, sıcaklardan huzursuzlanıyorum bir sekilde uyanıyorum ya da hiç uyuyamıyorum. Yaklasık 2 aydır hep ihtiyacım olandan daha az uyudum. Oda benim hep yorgun hissetmeme neden oluyor malesef:14: Apartmanımızın asansörü cok dandik. Yazları motor kısmı catıda oldugu için cok ısınıyor sürekli arıza veriyordu.Simdi temelli gitti. 2 gündür yok. Ev 12. katta olunca zor oluyor. Dün mecbur cıkmak zorundaydım.Bugun de gidip ilaç yazdırmak zorundayım aslında. Nasıl olcak bilmiyorum.İnş en kısa zamanda çözülür bu problem:43:

AYNEN canım :))))) şaka gıbı gercekten bende hala ınanamıyorum :)))
:)))) ay bebişleri alırsak kucağımıza ozaman inanacağız sanırım
herkese meraba günaydınnn biz ge4ldik kızımla.. tatilimiz bitti işe başladık artık burdayız doğuma kadar ayy midem öyle bir yanıyor ki dışına çıkacak sanki ilk defa böyle oldu anlamadım
hoş geldiniz günaydın canımmmmm
hımsss ağır birşeyler yememye çalış
günaydın kızlr dün en sonunda bütün eşyaları yıkadım ütüledik annemle odasını hazırladık o kdar çok yoruldum ki anlatamam .
bebek şekerlerininde siparişini bu hafta vereceğim pijamayı hala halledemedim
haftayada çalışabilir raporu alacağım
bu arada oruç tutmak isteyenleri okudum arkadaşlar yapmayın etmeyin bebeğinize zarar verirsiniz
hoş geldin hadi gözün aydın darısı benim başımaa gözümde büyüyor eşyalaır hazırlamak:DDD
bende tutmayacağım ilk defa ramazanı oruçsuz geçirecek gibiyim kadir gecesinde inş. tutacağımm sadece onun dışında sevap kazanayımd erken bebişi aç susuz bırakarak günaha girmek istemem
günaydın herese annişler..:3::3: ankara yanıyoooooooooooooo :5::5: çok trafik vardı,daha yeni gelebildim işe..geçmişi okuyamiıyorum uzun zamnadır..mrtylz den haber varmı??
bütün türkiye ynaıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ewt cnm gayet ıyıler sımdı uykusuzluk dısında tabıkıde.. bebısııde ıı coksukurr
kız şükşük milleitn yüreğini ağzına getiriyorsun çok fenasın sen yaaa:D aynı şeyi banada yaptıydın hehe tatlı cadı
Gunaydn kızlar kızcemle ıse geldık yıneee nasılsınz bakalım
hoş geldin Allah kolalyık versin bneh ala işe başlamadım:D hehe:D tembellik hat safhada
buldum buldum mihraceninkini çalmışımmmm:30::30::30:

:DD hehehe birden bir hafta atlamak ister gördüm seni:D

Back
X