2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Bİ DE GÖĞÜS KALKANI VE YA GÖĞÜS UCU KORUYUCU HANGİSİ DAHA İYİ? benim göğüs uçlarım hiç olmadığı için almam gerekicek galiba:50:

siz devam ediverin canlarım bi kaç hasta geldi öptüüüm
ben yetişirim size:1:
kolay glsın cnmm :))
KIZLAR HASTANE ÇANTAMIZA ALT AÇMA ÖRTÜSÜ (TEK KULLANIMLIK) KOYACAK MIYIZ? hem kendimiz hem de bebiş için işe yara değil mi?:26:
bende aldım cnmm hastane cantaama koydumm bılee :21:
Bİ DE GÖĞÜS KALKANI VE YA GÖĞÜS UCU KORUYUCU HANGİSİ DAHA İYİ? benim göğüs uçlarım hiç olmadığı için almam gerekicek galiba:50:

o bazılarında ıse yaramıoms bende temmuz annelerındeenn okumustmm pompayla sıkıp vermıslerdı bıkacıı.. ole daha rahat oldugu soledıler.. benım memıslerın ucu masalah süt dolunca nereye koyucamm bunları bılmıyorum :1::1:

şekerim şimdiye kadar meme ucu bebeğin emmmesini engelliyor sanıyorduk bize verilen son eğitimlerde meme ucunun pek de önemli olmadığı söylendi önemli olan memedeki koyu renklşi bölgeyi tutturmak.plastik meme uçlarına falan gerek yok yanii:34:

[bende walla memelrımı yıcekk sankıı ruyasıda guseldıı amaaa:9::9::9:süt olsundaa yessın annesınıı çöp kadın olayımmmm ınss:1::1::1::1:[/QUOTE]

gebeliğin başında bi eğitim vermişlerdi bize emzirme eğitimi insan o videoyu izleyince hemencecik emziresi geliyor.beni o kadar etkilemiştiki...:16::16::16::16:
inşllh minikkuşlar güzelce emerler lıkır lıkır içerler sütlerini.analarıda zayıflar:1:

gunaydın kızlarr nasılsnz

dun ıse gelemdk bız uyuya kalmısız evde buaralar cok agrlastm uykuya doymuyrm esımı gnderdım ıse bıraz daha kestrym dedım bı uyandımkı 11e gelıo saat bu saatten sonra gıdıp napıcam dedım evde temzılık falan yaptım mutfak dolaplarımı sıldım ayy ınsan evdeyken sureklı ıs yapası gelıo ya

gunaydın kızlarr nasılsnz

dun ıse gelemdk bız uyuya kalmısız evde buaralar cok agrlastm uykuya doymuyrm esımı gnderdım ıse bıraz daha kestrym dedım bı uyandımkı 11e gelıo saat bu saatten sonra gıdıp napıcam dedım evde temzılık falan yaptım mutfak dolaplarımı sıldım ayy ınsan evdeyken sureklı ıs yapası gelıo ya
gunaydın cnm evde olunca ıs bıtmıo maleseff .. bıseyler cıkıo sureklı
bizim karnımız çok acıktı kahvaltı yapmaya gidiyoruz kızımla cici bakın kendinizeee:54:

afıyet olsunn cemre bebıseee..:56:

alttan son ayda bakılıo dıe bılıyorum cnm ben yaa.. bugun bakıcagını sanmam.. tabıkıde hazırlıklı gıtmekte fayda var..ınss cnm hayırlı haberlerını beklıyoruzz bugun 2 kontrol oldu yokmu artırann.. bızımkı haftayaa:43::43::43:

ay son haftalara giriyoruz sayılır yaaa.. heyecan bastı yine :)))

günaydınn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
dermetçim dün yazdığınıkudum ama cevap yazamadım 34-35 haftalık beibşi paylaşmışssın maşallah o bebişie epey ele avuca gelebilen bir bebek gibi görünüoyrrr
hakikatende erken doğum yapabilecek olan annelere moral olur o foto

kızlar ya dün ne oldu biliyomusun çok yakın arkadasım war doğumu 10 ağustosdu yani aramızda 2.5 hafta gibi bişe war dün doktora gitmişdi doktor demişki sancılar başlamış 31 temmuzda doğuma girelim daha fazla bekleyemez demiş ayyy yaa demekki banada çok az kaldı:52::52:

gunaydın canım naber? neeee 31 temmuzmu, bizde agustosun ortasında beklıyelım artık, amanınnnnn :))))))))))

günaydınn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
dermetçim dün yazdığınıkudum ama cevap yazamadım 34-35 haftalık beibşi paylaşmışssın maşallah o bebişie epey ele avuca gelebilen bir bebek gibi görünüoyrrr
hakikatende erken doğum yapabilecek olan annelere moral olur o foto

gunaydınlarrrrrrrrr, o bebısın fotosu hangı sayfada acaba?

kızçeler ee nasıslınız bakalaımmmm geçmiş yapıp sizi kaçırmayım:DDD
herşey yolundmaı keyifler yerindemi
ben bugece çok güzel uyudum hamileliğimin başından beri ilk defa sadece bir kez wc ye kalktım:DDDDD
çok mutulu olmak

kızlaaarrrr benim karnım çok yukardaaaaa, tam göğsümün altından birden başlıyor, bana da nefes aldırmıyor, biraz aşağı inse bi nefes alsam ne güzel olacak. var mı benim gibi bebeği çok yukarda olan.

Canİm Benim karnımda fazlasıyla yukarda:)) haftamızdan herhalde yavaş yavaş iner bence telas yapma..

Back
X