Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biz de kahvaltı edip geldik. bu sabah nedense acayip acıkmışım. oğlum dün gündüz nerdeyse hiç kımıldamadı ben de çok korktum ama iftardan sonra bi başladı yatana kadar durmadı kuzum. Bu sabah da hareketli maşallah.
Dün ütülerimi bitiremedim sözde bitirip çantamı bile hazırlayacaktım nerde. Kalanı birazdan yapacağım inşallah. Bi de dün internetten emzirme sütyeni sipariş ettim. İnşallah olur. Bizden bu kadar siz nasılsınız bakalım?
Onemli!..!! Burdan daha once ayrilan dilse turamit camilla bereket vs nickli sahislari taniyan irtibatta olanlara yaziyorum kendi sayfanizda benim adimi kizimin adini kullanarak yazdiginiz argo ve kufurleri sayfa yetkiliniz hemen silsin ben ciktilarimi aldim aksi halde dava acicam sizlere.sizin seviyenize inmemek adina sizlerle gorusmeyi tercih etmedim.nasilsa burda ajanlariniz var bir zahmet iletsinler.o yazilari silsinler.herkes haddini bilecek terbiyesizligin luzumu yok....
cnm hangi sayfada yazıyorki?O arkadaşlar bayadır yok bende merak ediyodum:26:Onemli!..!! Burdan daha once ayrilan dilse turamit camilla bereket vs nickli sahislari taniyan irtibatta olanlara yaziyorum kendi sayfanizda benim adimi kizimin adini kullanarak yazdiginiz argo ve kufurleri sayfa yetkiliniz hemen silsin ben ciktilarimi aldim aksi halde dava acicam sizlere.sizin seviyenize inmemek adina sizlerle gorusmeyi tercih etmedim.nasilsa burda ajanlariniz var bir zahmet iletsinler.o yazilari silsinler.herkes haddini bilecek terbiyesizligin luzumu yok....
emzirme südyenlerini kaça aldınız dün ben sordum bizim orada bi yere 10 tl den başlıyor dedi..
siyahta varmı didim çıkmıyor siyah dediler..
1-2 de takım beğendim ama günlük giyim için belkide lohusa için almam tanıdıklardan alırım şık takım alırım 1-2 tane kızlar:26:
çok şık pijama takımları var yaa normal giymelik..
Ben bebeğimin şekerleri için bişi almıcam abimin eşinin beyaz incili kına kuruyemişi sepeti vardı çok şık bebeğede gidiyor:).Yeğenimede onu kullandık..Oğlumada kullanıcamm..
Oğlumun mevlüt takımınıda verdi kuzenim beyaz smokin:)onuda almıcam![]()
sütyeni ben bizim semtten çok baktım istediğim gibi bulamadım
http://www.butikbebe.com/urundetay.aspx?id=653&kid=645&urunid=39982
bu ürünü aldım, kargo ile 20 tl ye geliyor.
selamss eylül anneleri ve bebişleriyarınki randevumuzu bugün gittik babamız tatil olduğu için;Zeynep Burçak ımız çok şükür iyi her şey yolunda 1636 gr olmuş;o kadar kusmama rağmen çok şükür gelişişimi normal;korkuyodum besleyemiyorum diye kızçemi.ebenin dediği ve benim de tahmin ettiğim üzere dönmüş
inşallah pozisyonu değişmez de sezayene gerek kalmaz.beklenen doğum tarihi 24 eylül dedi +2,-2 hafta hadi ;-2 neyse de+2 ne yahu 40 haftayı geçtiğim anda sezaryene geçiş yaparım herhalde...bu haftayı da raporlu geçiriyorum,5 hafta çalışcam diye bu rahatlıktan sonra nasıl 5 hafta dayanacaksam
![]()
çok hoşmuş canımmm farklı duruyor gerçekten.Güle güle kullan
midemmm yANıyor benimmm
belki daha çöncede olur ama istemekle olmuyor canım![]()
cnm sonra neye koyacaksınk hiç sevmiyorum bende kalabalığı ya:)
az önce bakarken siyahını buldum belki işine yarar.
http://www.markafoni.com/product/be...gn=25+Temmuz+2012+Bebefox+ve+Lansinoh_mailing
slmlar kızlarrrr nasılsınızzzz
uyuyakalmışız biz eşimde işe geç kaldıııı servisi kaçırdı..okadar deliksiz uyumuşuzki...
ben geç kalmadımda o kaldı..koşa koşa abimin arabayı aldı öyle gitti işe:18: