- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
benım kendıme hayrım yok artıkev supurulcek ama ben bısı yapmak ıstemıyorumm
![]()
aman sakın yorma kendini bak kızarımmmmmmmmmmmmmmmm kocişine yaptır. benim bu hafta kadın gelmeyecek

haftasonu kocişe yaptırıcam:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benım kendıme hayrım yok artıkev supurulcek ama ben bısı yapmak ıstemıyorumm
![]()
canım ben ilk doğumumuda eylül de yapmıştım gerçekten çok sıcak oluyor ama aniden biri geliyor veya kapıyı olur olmadık kişiler çalıyor hemen üstüne geçiriyorsun her yerini kapatıyor bence orta halli bir şey şart
kızlar merhaba,
dün gece nerdeyse hiç uyuyamadım hem ağrılardan hem de sıcaktan yatağa gittiğimde saat 4.30 a geliyordu. sıcaktan kurdeşen çıardım karnım kıpkırmızı kollarım ve bacaklarım kabardı. Bugün klima gelecek inşallah kurtulucam sıcaklardan
slm annişler ve onların melekleri....biz geldik bugün kontrole gittik şuan itibariyle 69 kiloyum yani yaklaşık 14 kilo almadım ama hiiiç tın değil vallaailk olarak ultrason odasına girdik suyu pozisyoınu gayet iyi denildi daha sonra nst odasına sonrada dr amcamızın yanına nst kağıdını görür görmez süper dedi herşey yolunda imiş
sonra hareketsizliğini söylediğim ve gayet normal artık rahim büyümeyi durdurdu 2 hafta önce deli danalar gibi yerii rahat olduğu içinm oynuyodu ama artık koca kız oldu dedi
meğer bizim kız 2500 kg ulaşmış
yer bulamıyo ki yavrum ama kiloasunu duyunca Allahım nasıl doğurcam ben yavrumu diye düşünmeden de edemedim:18: sonracığıma 2 hafta sonra gel doğum şekline karar verelim anestezi konuşalım dedi en çok sevindiğim şeylerden biride epidural anestezi varmış
çok rahatlsdım duyunca hayırlısı bakalım artık doğumda konuşamya başlıosak beklenen gün geliyo demektirrr yupppiiiiiii
![]()
Onemli!..!! Burdan daha once ayrilan dilse turamit camilla bereket vs nickli sahislari taniyan irtibatta olanlara yaziyorum kendi sayfanizda benim adimi kizimin adini kullanarak yazdiginiz argo ve kufurleri sayfa yetkiliniz hemen silsin ben ciktilarimi aldim aksi halde dava acicam sizlere.sizin seviyenize inmemek adina sizlerle gorusmeyi tercih etmedim.nasilsa burda ajanlariniz var bir zahmet iletsinler.o yazilari silsinler.herkes haddini bilecek terbiyesizligin luzumu yok....
slm annişler ve onların melekleri....biz geldik bugün kontrole gittik şuan itibariyle 69 kiloyum yani yaklaşık 14 kilo almadım ama hiiiç tın değil vallaailk olarak ultrason odasına girdik suyu pozisyoınu gayet iyi denildi daha sonra nst odasına sonrada dr amcamızın yanına nst kağıdını görür görmez süper dedi herşey yolunda imiş
sonra hareketsizliğini söylediğim ve gayet normal artık rahim büyümeyi durdurdu 2 hafta önce deli danalar gibi yerii rahat olduğu içinm oynuyodu ama artık koca kız oldu dedi
meğer bizim kız 2500 kg ulaşmış
yer bulamıyo ki yavrum ama kiloasunu duyunca Allahım nasıl doğurcam ben yavrumu diye düşünmeden de edemedim:18: sonracığıma 2 hafta sonra gel doğum şekline karar verelim anestezi konuşalım dedi en çok sevindiğim şeylerden biride epidural anestezi varmış
çok rahatlsdım duyunca hayırlısı bakalım artık doğumda konuşamya başlıosak beklenen gün geliyo demektirrr yupppiiiiiii
![]()
saol canım inşallah yarın senden de daha daha güzel haberler alırızmasalahh cnmmm herseyın yolunda olmasıına cok sevndımm![]()
çok sevindim canım,bende çok sabırsızlanmaya başladım artık büyük bir özlemle bekliyorum yavrumu![]()
merhabalar kızlarrr..
geçmiş yapmadım herkesler iyidir umarım.. inanın bi gram uykum yok yaaa taa sabah ezanından sonra uyudum 8de kalktım tekrar o kadar sıcak kiiii bayılacağım artık yaaaaa..![]()
uykucularr sizi.
ay uykuda pek tatlı dimi ramazanda
evet yaaa kendimi çaresiz hissediyorum yaaa. hiiç bu kadar sıcak olmamıştıııaynen canım sabah 4.30 yattım 8.30 da kalktım her yerim kıp kırmızı sıcaktan kaşınıyorum. Günde 2 defa duşa giriyorum banamısın demiyor ya![]()
nerden çıktı şimdi bu??
Sana cevap yazmaya tenezzul etmezdim fakat az once sayfanizda yazdigin manyak kelimesini misliyle ide ediyorum terbiyesiz insan....
Sana cevap yazmaya tenezzul etmezdim fakat az once sayfanizda yazdigin manyak kelimesini misliyle ide ediyorum terbiyesiz insan....