Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oofff 35 kullanıcı okuyorr burayı hiç bu kadar kalabalık görmemiştimm![]()
ne alakası var sizemi soracak nasıl soru soracağını?Burada sadece bebekler konuşulmuyor..sorunun 2012 anneleri forumuyla bağlantılı biryerini göremedim sen bir hocaya danış burası yeri değil bence
ayyy kızlar bebek şekerlerimiz geldii bakınca bir ağladım çok duygusal oldum çok güzel Allahım sağlıklı bir şekilde kullanmayı nasip etsin çok güzeldi koyarım fotosunu bide kızıma bale ayakkabısı aldık:)
.Kizlar ben de iki gecelik tk, bir pijama tk aldim ( geceliklerin biri 90 digeri 80 biseydi) pijamayi da 40a aldim. Geceliklerin birini mevlut icin aldim kokos dantelli mantelli, onunde emzirme dugmeleri falan var. ama icime de tam sinmedi digeri.
Ya benim merak ettigim.. Simdi gulceksiniz ama. Dogum basladi diyelim hastaneye biz normal kiyafetimizle gidicez zaten orda onluk giydiricekler.. Dgumdan cikinca gecelik giycez demi? Yani pijama tuvalete fln giderken rahat olmaz gibi (zaten ssezeryan olacaklar icin de rahatsizlik verici olur) burdan da suraya gelicem :) yqni dogum cantamiza bi gecelik mi koyucaz? (ben iki kibar gecelik aldim, ama hastanede kan vs acaba giyemem mi o geceligi? Ucuz yollu bir iki gecelik daha mi alsam?
Aldigim pijama takimi komedi zaten dayanamadim zebra desenli kokos bi pijama aldim onu evde giycem ama gelene gidene ayip mi olur acaba hani genelde pembe mavi krem ekru falan giyiyorya lohusalar..
Dgum cantasina kac tane ne koydunuz? Bi de spor gecelik tk aldiniz mi? Benim iki gecelik sabahlik tk. da kibar dantelli falan kollari sabahliklari.. Of sersem oldum![]()
kızlar bu arada demin mukabele okumaya gittiğim yerde duydum ben okumaya başlıycam tam kadının biri fatma sıra sana geliyo, çobanın karısı evde doğuruyo dedineee diye kalmışım yani. kadın evde doğurdu maşallah dördüncüyü.. şimdimi doğuruyo dedim şimdi doğuruyo dediler.. doktora gitmeyecekmi dedim yok dediler.. eee urfa burası tövbe yarabbim..
kadın bi kere doktor yüzü görmeden doğurdu demin yaa korktum resmen
![]()
ızmırde bı arkadasım 38 haftalık hamılee.. esı onu dövmüş gecen aksamm.. öle bole dovmeemıs ama cok kotu yapmıs.. oda 15 tane ılac ıcmıss olmeye calısmıs.. kızkardesı anlamıss durumu hemen acıle goturmusler.. mıdesı yıkanmıss.. bebegıne bısey olmamıss ama ya olsaydıı oölseydı ozaman oo baba denılen sahısss vıcdan azabı cekmezmıydı . pz gunude dogumaa almıslarr.. normal dogurmuss
bı kızı olduu utanmadan bıde faceyee kızım dıee baba olcak adamm kucagında poz vermıs..
ılk dayagı deıldı bu sonda olmuycakk allahh yardımcısı olsun cok uzuldum kızz karnı burnunda dayakk yedıgı ıcın allah kımselere yasatmasın .. allahtan kı bebegı ve kendısı ıı suanda..cok uzuldum aama ıcım acıdı..![]()
bugun acaıp seyler oluoo bızde anlamaıdkk
ızmırde bı arkadasım 38 haftalık hamılee.. esı onu dövmüş gecen aksamm.. öle bole dovmeemıs ama cok kotu yapmıs.. oda 15 tane ılac ıcmıss olmeye calısmıs.. kızkardesı anlamıss durumu hemen acıle goturmusler.. mıdesı yıkanmıss.. bebegıne bısey olmamıss ama ya olsaydıı oölseydı ozaman oo baba denılen sahısss vıcdan azabı cekmezmıydı . pz gunude dogumaa almıslarr.. normal dogurmuss
bı kızı olduu utanmadan bıde faceyee kızım dıee baba olcak adamm kucagında poz vermıs..
ılk dayagı deıldı bu sonda olmuycakk allahh yardımcısı olsun cok uzuldum kızz karnı burnunda dayakk yedıgı ıcın allah kımselere yasatmasın .. allahtan kı bebegı ve kendısı ıı suanda..cok uzuldum aama ıcım acıdı..![]()
Ben geldim kizlar, hala yatiyorum erken dogum riski yuzunden pcye bile girmiyorum, umarim herkes iyidir su sicaklarda dogurmak istemiyorum pzt kontrolum var dua edin bana.
Kızlar son 3 kontrolumun hepsinde de 4 boyutlu ultrason cektik ve malesef hiçbirinde net görüntü alamadık.Hep elini kapattı yüzüne.Son kontrolde normal usg bakıldı ve doktorun sıkıstırması sonucu ancak böyle bir görüntü elde edebildik.Kızımın dudaklarını ayırt edebilen var mı? yüzünün yarısı dudak neredeyse
Eki Görüntüle 471838
Ben geldim kizlar, hala yatiyorum erken dogum riski yuzunden pcye bile girmiyorum, umarim herkes iyidir su sicaklarda dogurmak istemiyorum pzt kontrolum var dua edin bana.
canım ya Rabbim yardımcısı olsun(amin) aynı acıyı bende yaşadım ilk evliliğimde karnım burnumda tekmelerle hemde
bende aynı şeyi yaptım ama demekki çocuğumunda benimde vademiz varmış ki birşey olmadı sonucunda kızım 1500 gr. doğdu
Allah'ım kimseye böyle acı yaşatmasınn
canım ya Rabbim yardımcısı olsun(amin) aynı acıyı bende yaşadım ilk evliliğimde karnım burnumda tekmelerle hemde
bende aynı şeyi yaptım ama demekki çocuğumunda benimde vademiz varmış ki birşey olmadı sonucunda kızım 1500 gr. doğdu
Kızlar son 3 kontrolumun hepsinde de 4 boyutlu ultrason cektik ve malesef hiçbirinde net görüntü alamadık.Hep elini kapattı yüzüne.Son kontrolde normal usg bakıldı ve doktorun sıkıstırması sonucu ancak böyle bir görüntü elde edebildik.Kızımın dudaklarını ayırt edebilen var mı? yüzünün yarısı dudak neredeyse
Eki Görüntüle 471838
cnm benım dıkkat et aman... dualarımız senınlee.. ıns erken olmazz:26:bızlerde ıyızz cok sukur cnmm .. sıcaklarla bogusuyoruzz[/QUOTE
Sagolun hepiniz moral oluyorsunuz bana arada telden okuyorum, sancılarim gecmisti yeniden basladi. Kendinize cok dikkat edin bide sicaklarda yataga mahkum olmak cok fenaymis.
amın canımmmmmmmmmmmm... sen enazındann yolunu ayırmıssın bakalımm arkadasım napıcakk![]()
ne alakası var sizemi soracak nasıl soru soracağını?Burada sadece bebekler konuşulmuyor..
Eki Görüntüle 471838