• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Ben gördüm ben gördüm :)
Yerim ben o duduşlarııı. Maşallah kuzuya:54::54::54:

ayy herşeyi belli cnmm çok tatlı yirim ben onuuuuuuuu :)))):49:

Teşekkür ederiz teyzeleri, 2 gündür bu usg cıktısı elimden düşmüyor.Asık oldum ben kızıma..Hele o popo çenesi:16: Bana hiç benzemiyo ama..Doktor aynı baba diyor:1:

Ben geldim kizlar, hala yatiyorum erken dogum riski yuzunden pcye bile girmiyorum, umarim herkes iyidir su sicaklarda dogurmak istemiyorum pzt kontrolum var dua edin bana.

Aman canım dikkat et kendine.Mümkün oldugunca kalkmamaya calıs.İnsallah hersey yolunda gider, vakitlice; saglıkla gelir bebişin..:54:

Son düzenleme:
cnm benım dıkkat et aman... dualarımız senınlee.. ıns erken olmazz:26:bızlerde ıyızz cok sukur cnmm .. sıcaklarla bogusuyoruzz[/QUOTE
Sagolun hepiniz moral oluyorsunuz bana arada telden okuyorum, sancılarim gecmisti yeniden basladi. Kendinize cok dikkat edin bide sicaklarda yataga mahkum olmak cok fenaymis.

sende cnm dıkat et kendınee amann uzan kalkmaa bı ıkı hafta dayansınn kuzucuk buyusun daha :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

canım çok geçmiş olsun Allah ın izniyle vaktinde alırsın inşallah bebeğini kucağına tabiii bizlerde... bu arada neden kaynaklı erken doğum riskin var??

Sancilarim 80e kadar cikiyor canim, duzenli oldugu icin gecen hafta hastanede yattim kisa sureligine durdurdular simsi az az yine basladi gibi. İns canm

bız burda sonuc olarak tum derdımızı paylasıyoruz benımde kımsem yok bende basım sıkıssa burda paylasıyorumm herkezde tum ıctenlıgıyle cvp verıoo . lutfen bosuna gergınlık yaratmayalım cvp vermek ısteyen verır vermek ıstemeyen vermezz
aynen öyle cnm..
bilmiyosan sus gitsin yok hocaya git bilmem ne allahım ya :1:

özet şu ;
kızlar burdan face yüzünden atıldı, ama kurucusu ecrin.
kendilerine bi forum buldular orda takıldılar.
face üye olanlar bilirler orayla da pek irtibatları yoktu ancak buna benzer bir takım tartışmalar yaşandı ordan da atıldılar. beni ve bi kaç kişiye de atmışlar ki tartışmalar katılmadıgımız halde sadece kızlarlar arkadaş oldugumuz için. e buna da eyvallah.

bu durumu e kendi aralarında bunu konuştular, konuştuk. kızdılar haliyle. yok ama orda da rahat yok. megersem haftalarca gizli gizli takip edilmişler, sonra da vay efendim nasıl konuşursunuz..

bunu da kalkıp kk da ifşa ediyor

nasrettin hocanın fıkrası misali. Tuttuğu hırsızı ne yapacağını soran oğluna Hoca “Bırak hırsızı gitsin” diyor. Oğlu da diyor ki: “Baba, ben onu bıraktım ama şimdi de o beni bırakmıyor.” Hakikaten o hâle geldi.

topiği de bu mevzu yüzünden meşgul etmiş olduk
Her nereden olursa olsun arkadan konuşmak,hakaret ve küfür etmek hem günahtır hem ayıp
önce yapıp yazıp sonra aa dur bakalım ne var ki bunda gibi bi bastırma çok komik bence
manyak da ne demek seni kınıyorum arkadaşım ayıp etmişsin bi kere.Ayrıca siteniz kapanmış sanırım ama google yazınca gerçekten çıkıyor benim için de konuşmuşsunuz,önemli değil kim okuyup anlayacak mommy dediğin zaman ama ben anladım ya
önemli olan o..

ilknur brck sagolun kizlar.. herkes iyi cok sukur.. anchusa da.. ben arada bakiyorum dreams zor geciriyordu kuzum gebeligi iyimis sukur.. iste ecrin diyo kimse sizin muhabbeti sevmiyo :)dogrudur face gruptan da atildik.. ilknur sen var misin bilmem de bizi attilar..

hani ole ki girsek dert.. girmesek havali bunlar dendi :) ben istemem kimseyi rahatsiz edem., sevmeyenin cani sagolsun .. ama su kadarininsoleyim omitham edildimiz seye inananlara kirilmistik gecti bitti.. itham edildimiz seyleri de yapmadik. o koyuyo insana.. grubu kuran baska atilan itham edilen aciklama yapinca silinenve arkamizdsn konusulan yanlis seyleri gorup cvp vermeemek tuhafti.

neyse... buraki kizlar olay bu.. ecrin bize kiziyo burdaki kimsenin gunahi yok. ayrica ecirenen yavrusuna da kendisine de kimse dil uzatmaz,, hele ki evlada.. tovbe...

kendi sagilsun 5ay once kk yi 1ay ince faceboook u karistirdi.. simdi gene burda atip tuacak ca daha da susmam..
Ecrin facebook u karıştırmadı karıştıran yine sizdiniz o eski gönderimleri meak edenler açıp bakabilir
ben gayet safça face e katılıp aa herkes burdaymış
sen nasılsın sen nasıl oldun gibi sorarken sen ve sizin grup çok basit,ifadelerle
ne o sizde mi atıldınız kk dan aman ha orda da konuşup kovulmayın
ooo gelmem diyenler gelmiş falan gibi yaklaştınız
sonrasında siz nerelerdesiniz diye sorduğumda
bizim kendi forumumuz var falancanın kocası yaptı biz ordayız kimseyi almayız dediniz
ben de bu diyaloglardan sonra bi daha face grubuna gelmeyeceğimi bana göre çok seviyesiz muhabbet döndüğünü söyledim
ve sonrasında sümeyra sizi çıkardı ordan açıkçası siz çıkınca gelmeye paylaşmaya karar verdim çünkü sizden çok rahatsız oldum...
Hı çıkmasaydınız gelmeyecektim bi daha burda takılırdım arada olur biterdi olay,çpk da önemli değildi
zaten ben burayı çok sevdiğimi başka yer hiç ihtiyaç duymadığımı en baştan beri söyleyip duruyordum...

kızlar asla konuya dahil olmak veya konuyu tekrardan açmak gibi bi niyetim yok ama face de aynı konu konuşulmuş ve diğer sitede yapılan yorumlar okunmuş ben giremedim şimdi kapalı ama dün akşam okuyanlar var ve yorumların çok çirkin olduğu konusunda herkes hem fikir ben şimdi anlamadım hakaret edilmişmi edilmemişmi :31:
Canım baya bi hakaret edilmiş,dalga geçilmiş

ama olsun burası kimsenin özel sitesi değil kazen bu yazılanları hepsini okuyor sakıncalı
olursa siler,yasaklar falan her neyse,defalarca face duyurusu da yapıldı ben bizzat yaptım ne ceza ne de uyarı aldım o kadar da sıkı,katı,bir yer değil burası olsa zaten bu kadar insan toplanmaz ama
burası da boş bırakılmadı buranın tadı başka

gelen,dönen hoş gelmiş,seviyeli saygılı,kimseye dil uzatmadan muhabbet olacaksa başımızın üstüne
kavgayla,hakaretle,laf sokmayla msjlar yazılacaksa rahatsızlık verilecekse de gereği yapılır zaten
Herkes mutlu olduğu,güven duyduğu yerde yazsın özel olan yerler özel kalsın...

Allah iyi insanlarla karsılastırsın..Ne kadar sövsek, hakaret etsek boş.Böyle yaratıklar cok fazla malesef.

amiin evt canım böylelerini saymakla bitmez hakikaten çok fazla:47:

amın canımmmmmmmmmmmm... sen enazındann yolunu ayırmıssın bakalımm arkadasım napıcakk :50::50:

o şekilde sürecekce yaşantısı ayrılması en hayırlısı bence tabii şartları ne şekilde onu bilmiyorum
Rabbim arkadaşın hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah

merhaba arkadaşlar biraz burası karışıkmı neyse dr bana kızdı çok kilo almışsın artık şekerli ve hamurlu yok bebişim birazda iriymiş 2 kg sizde böyle sıkıntılar varmı

merhaba arkadaşlar biraz burası karışıkmı neyse dr bana kızdı çok kilo almışsın artık şekerli ve hamurlu yok bebişim birazda iriymiş 2 kg sizde böyle sıkıntılar varmı

Kızlar son 3 kontrolumun hepsinde de 4 boyutlu ultrason cektik ve malesef hiçbirinde net görüntü alamadık.Hep elini kapattı yüzüne.Son kontrolde normal usg bakıldı ve doktorun sıkıstırması sonucu ancak böyle bir görüntü elde edebildik.Kızımın dudaklarını ayırt edebilen var mı? yüzünün yarısı dudak neredeyse:1:

Eki Görüntüle 471838
yerım ben onuu dudaklara bak helee allahımm nzarlardan saklasınn cımcımeee:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

aman cnm dıkat et hamurısı tatlıyı kes bakalımm. bebegıne masalahh . benımde yarınn drr gunumuzz merak ıcındeyım cok sıcakk.

buarası karıstı azcıkk .. kalabalıkk epey :50::50:

Bole olmasınaa alıskın olmadıgımmm ıcın yadırgadımm sanırsamm.. neysekı tatlıbıısıler yedımm geene cok olmasada bıraz oynadı.. ıcım rahatladı enazından..persembe cnm yanı yarın kontrolumm ınss hersey yolundadırr..

nekadar ayıpp:1::1::1::1::1:

ewt cnm yaa stres oluyourmmm alısıcaz demekkı hepımızın bolee.

tayınmı ıstedınızz cnmm ..

sahuraa zarzor kalktım bugecee davulcularr kafamın ıcınde caldı sankı ...aklıma ılk gelen bebek oluncaa gece uyumazsa napıcam ben demek olduu :1::1::1::1::1:

evet canım il içi tayin istedim,bebişim olucak daha yakın olayım diye oturduğum eve yakın biyerlere.................

yarın doktor randevum var. muhtemelen doğum tarihini planlıyacağız artık. bakalım bebişlerim kaç kilo olmuşlar sabırsızlanıyorummmm:49: İyi dayandı benimkiler ya 34. haftamızı doldurduk muhtemelen 37. haftaya sezeryan tarihi verecek. yani 3 haftadan az kaldı
maşallah annesi,nazar değdireceksin kendi kendineeeeeeeeeeeeeeeeee

Ben yeni geldim daha geçmişi de pek okuyamadım. Ama şöyle söyliyim kendi adıma.
Benim de adım geçiyo o malum forum sayfasında. Bi güzel dedikodumuz yapılmış.
Facebook'daki fotoğraf albümümü inceleyip hakkında yorum yapmışlar mesela.
Ama bu biraz hafif. Çünkü diğer bazı bayanlar hakkında da ağır sözler var.

Tabi günahlarımızı sırtına alacak insanlar da lazım dimi. Kendi adıma böyle düşünüyorum.

Sizleri faceden sildik dedigin gibi siz 15 kisi ozel biryerde yazisiyorsunuz ve istemedik sizinle ayni grupta olmayi amaaa ben sildikten sonra sizin 890 li sayfalarinizda bana atip tutmaniz benim kizimin adini benim adimi kullanmaniz bana kufur etmenizz bana argo hitapta bulunmaniz ne kadar etik soylermisiniz???tentation demiski gizli takip etmisim asla o site kuruldugu an ben adini biliyordum ama sizlerle zerre uyusmadigim icin uye olmadim gizlide okumadim.dun aksam googleden kizimin adini aratinca sizin yazdiklarinizi gordum ve sok oldum.he bu arada siz sitenizin boyle oldugunu bilmiyormussunuz rahat rahat atip tutuyordunuz kimse okuyamaz sanmissiniz ben tesadufen gordum okudum ve bircok arkadasimizda o kufurleri haklarindaki konusmalari gordu kimseyi kandiramazsiniz kim kimin ne oldugunu ne soyledigini gyet iyi okumus .siz siteyi disari kapatana kadar.ben ciktilarimi aldim benim kizimin adi ordan silinmezse dava edicem.bu benim en dogal hakkim.sizin saygisizliginiza goz yumacak degilim...

Herşey anlaşıldı kızlar zaten yormayın kendinizi,üzmeyin:19:
netten de olsa herkes birbirinin karakterini az çok anlıyor yazışmalardan
ben görmedim hepsini siteleri de kapanmış heralde ama hala
annelik serüveni mommy diye aratınca bi kaç cümle çıkıyor google da
aman iyiki görmedim okumadım,allaha havale ediyorum herkesi aziz mübarek günlerdeyiz....

Sancilarim 80e kadar cikiyor canim, duzenli oldugu icin gecen hafta hastanede yattim kisa sureligine durdurdular simsi az az yine basladi gibi. İns canm

geçmiş olsun canım Allah zamanında sağlıkla kavuştursun bebeğini inşallah (hepimizinkinide):nazar:

Kızlar nasılsınız dun hiç giremedim bugun de ancak vakit buldum dun basım cok dondu bi ölçtük ki tansiyonum düşmüş :(( aman kızlar bu sıcaklar cok kotu bide klima var Allahtan o olmasa nolurdu bilmem .. Allah hepimizin yardımcısı olsun... :5::5::5:

kızlar sancı nst de mi çıkıyor??? birde ne zaman başlanıyor nst muayenesine???

evet canım nst de çıkıyor.gizli sancılar bile çıkıyormuş....
benim 32. haftada başladı.....

35. haftam bitti ama bende girmedim nst ye dr.a da sormayı akıl edemedim arada bi sancı girio yalancı sancılardan adet sancısı gibi agrılarım oluo ama cok hafif..

Back
X