• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Mommy boşver canım. Olan oldu artık. Ağızdan çıkan laflar geri döndürülemiyo...

Zaten hava sıcak, uyuyamıyoruz, mide ağrısı bel ağrısı derken sıkıntımız çok. Sen de takma kafana.
Yani ben öyle yapıyorum çünkü.

Kızlar nasılsınız dun hiç giremedim bugun de ancak vakit buldum dun basım cok dondu bi ölçtük ki tansiyonum düşmüş :(( aman kızlar bu sıcaklar cok kotu bide klima var Allahtan o olmasa nolurdu bilmem .. Allah hepimizin yardımcısı olsun... :5::5::5:

canım dikkat et tansiyon olaylarına,gerçi havalar malum istediğin kadar dikkat etsende etkileniyrz......
uzan bol bol ......
bende 2 saatte bir duş alıyrm,ardından tabi hapşı tıkşı başlıyoooo
hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah................

merhaba arkadaşlar biraz burası karışıkmı neyse dr bana kızdı çok kilo almışsın artık şekerli ve hamurlu yok bebişim birazda iriymiş 2 kg sizde böyle sıkıntılar varmı

BEn bu ay 1 kg almısım ama bebişte 1 kg almış dolayısıyla kg u direk bebiş almışş :)) cok da takma kafanı tabiki dikkat et ama onemli olan saglık cnm saglıklıysan bence sorun yok

öğretmen arkadaşlar şimdi biz nasıl izin alacagız daha doğrusu tatildeyiz yaaa çalışabilir raporu alcakmıyız cevap lütfen

kızlar sancı nst de mi çıkıyor??? birde ne zaman başlanıyor nst muayenesine???

35. haftam bitti ama bende girmedim nst ye dr.a da sormayı akıl edemedim arada bi sancı girio yalancı sancılardan adet sancısı gibi agrılarım oluo ama cok hafif..

canım ben 32 de 34 girdim,36 da yine var.....
bazı yerlerde 36 dan sonra nst olayına başladıklarını duymuştum,kontrolünde mutlaka hatırlat druna....
bendede adet sancısı gibi ağrı oluyor tatlım yalancı sancılarmış,doğuma hazırlıkmış,endişe etmee
benimde çok hafif ve geçici

Ben adanaya geldim malumunuz burda hast.leri daha yakından gidip baktım odalarına falan
kızlar içime sinen iki hast. var
size danışayım
birisi çok lükse kaçmış,lüks derken gereksiz saçma sapan şeyler
yok lohusa tacı,anneye fön hizmeti,15 adet kurabiye,oda süslemesi,
hastane çıkışı seti(kendim çok beğenerek aldım zaten gerek yok) falan var,dr larından da tavsiye aldığım var
tamam hast. çok temiz nezih ama gereksiz show gibi geldi bana ki benim herşeyim hazır fiyatı sez:600 TL

diğeri metro hast. diye bir yer daha çok kadın doğum ve çocuk alanında isim yapmış
odaları falan önceki lüks hastane gibi aynı ferah gayet güzel
dr larından da bi kaç isim tavsiye edildi
show yapacak bişey yok,zaten bu show unsurlarının hepsini ben hazırladım fiyatı sez:350 TL

Zaten her iki hast. sez sadece 1 gece yatırıp önemli bir durum gelişmedikçe ertesi gün
taburcu ediyolarmış yani 1 gece için 600 TL mi 350 mi???:26:

ohh nasıl kalabalığız :16:

kızçeler hepinizin kontrolü bu aralar dimi ya benimkisine daha çok var 11inde gidicem, çok merak ediyorum, yeni başladığım doktor 1 ay izne çıktı iyimi, gülüyorum artık şansıma :33::33:

bende meraktan ölmemek için eski özel doktoruma son kez gidicem ama dedim ya çok var çabuk geçsin günlerrrrrrrrrrrrrr:52:

öğretmen arkadaşlar şimdi biz nasıl izin alacagız daha doğrusu tatildeyiz yaaa çalışabilir raporu alcakmıyız cevap lütfen

Şu an fiilen çalışmadığımız için çalışabilir raporumuz işe yaramıyormuş. Sen doğum olduğunda doğum belgenle okula başvuracaksın. Ondan sonra 8 haftalık doğum sonrası iznini başlatacaklar.
Ama bebek BDT'de 1-2 hafta erken gelirse günleri de sona ekleyecekler.
Bana İlçe Mem'den böyle söyledi memur

kızlar ben istediğim gibi bi gecelik bulamadım buralarda
önerebileceğiniz site var mı:26:göğüs altı uzun bi gecelik istiyorum ama bulamadım
eksik olarak bi gecelik bide bebk bezi kaldı zaten:emir_bebek:

canım ben 32 de 34 girdim,36 da yine var.....
bazı yerlerde 36 dan sonra nst olayına başladıklarını duymuştum,kontrolünde mutlaka hatırlat druna....
bendede adet sancısı gibi ağrı oluyor tatlım yalancı sancılarmış,doğuma hazırlıkmış,endişe etmee
benimde çok hafif ve geçici

canım dikkat et tansiyon olaylarına,gerçi havalar malum istediğin kadar dikkat etsende etkileniyrz......
uzan bol bol ......
bende 2 saatte bir duş alıyrm,ardından tabi hapşı tıkşı başlıyoooo
hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah................

Amin cnm inşallah bide sıcaklar daha da artıcakmış cok fena aman bizim doguma kadar hafif serinlesin ortalık sıcaklar gitsin :5::5: Bakalım artık kontrollerim 2 haftaya düştü bu gittiğimde sorucam mutlaka gerci bebiş cok saglıklıymıs suyu vs. iimiş :nazar::nazar: bende yalancı sancılarım basladı demedim dr.a belki bu gittiğimde nst ye alır ..

Ben adanaya geldim malumunuz burda hast.leri daha yakından gidip baktım odalarına falan
size danışayım
hastane çıkışı seti(kendim çok beğenerek aldım zaten gerek yok) falan var,dr larından da tavsiye aldığım var
tamam hast. çok temiz nezih ama gereksiz show gibi geldi bana ki benim herşeyim hazır fiyatı sez:600 TL

diğeri metro hast. diye bir yer daha çok kadın doğum ve çocuk alanında isim yapmış
show yapacak bişey yok,zaten bu show unsurlarının hepsini ben hazırladım fiyatı sez:350 TL

Zaten her iki hast. sez sadece 1 gece yatırıp önemli bir durum gelişmedikçe ertesi gün

adanaya gelip doğurasım geldi nasıl rakamlar onlar ya.. biz de burda sezeryan+bir gece yatış hizmeti için 3000 liradan başlıyoruz ödemeye, off off.. zaten adana 160 m2 ev de 160 bine satılıyor :) eşimin kuzenleri hep adana da yaşıyor.. ben diyorum biz de gidelim.. canım ikisi de makul fiyatlar bence için hangisine ısındıysa onu seç. ama dediğin gibi herşeyin hazırmış gösteriş için fazladan para ödemeye ne gerek var..

size danışayım

Şekerini, tacını, hastane çıkışınısen zaten hazırlıyorsun. Bunlara gerek yok bence fazladan masraf yapmaya..

selam kızlar

offf çok sıcak uyuyamıyoruz hiç, Allahım yardımcımız olsun...
slm canım bizde bizdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

canım ben 32. haftamda 37. haftaya kadar çalışabilir raporumu alıp okuluna verdim...
gerisi bebek doğduktan sonraaaaaa

size danışayım

bence çok fazla şatafata gerek yok canım zaten sen o kısmı kendin halletmişsin....600 ün içinde o fönmüş ,taçmış onlarda var malum....
nezih olsun ,alanında uzman drlar olsun,tabiki temiz olsun bence yeterliii
yani senin yerinde olsam 350 olanı tercih ederdim....

Yapılan dedikodular iii olmamış filiz emmomy söylenenelr çok saçma facede yorum yaptım
ama arkadaşları niye face den attınızz
ben sadece merak için soruyorum merak ettim gerçekten
kim istemmeiş
uyarılsalardı kaç kişi atıldılar

Back
X