Merhaba hanimlar telden girdiğim icin takip edemiyorum nasılsınız ben yanıyorum sıcaklar çok etkiliyor beni sizlerde bir olumsuzlyk yoktur inşallah yarin bende kızımı görmeye gidecem öptüm ya:rin görüşürüz

i
bızde yanıyoruzz valaa cok sıcakk bende bugun gııdıcem elıfımı gormeyee.. gelınce yazarızz ınss.

Sonunda netime kavuştum ohh beee artık sıksık burdayım. Buarada forumumuzun ilk bebişleri gelmiş allah analı babalı büyütsün. Bizde durumlar aynı. Doğum çantamız hazır. Yarın boya alınacak badana için. Sonra badana boya temizlik vs. İnş?llah kızım bu hengamede gelmeye karar vermez :) dün doktordaydık. 10 gün sonra nst için çağırdı. Hepsl buuuu:)
masalalhh cogu seyı halletmısınızz ne gusell..evet ılk bebısler olduu hemde ıkızz

10 gun sonra nstye gırıceksın bana bakaalımm bugun nedıcek drr..
ben sadece bebegın hastaneye gıdecek kıyafetlerını yıkadım,utuledım ve mıkrop almasınlar dıye buzdolabı posetıne koydum.bebek kıyafetlerını dalının bebek deterjanı ıle makınede yıkadım yumusatıcı olarak da dalın kullandım.bebek gıbı kokuyor kıyafetler:) 3 takım hazırladım 2sı 10 lu hastane cıkısı 1 ı 5lı.her bır hastane cıkısı ıcerısıne extra corap ve ıc dıs zıbın ekleyıp paketledım.lohusa tacımı,bebek duvara asılan susumu ve sekerlerımı de aldım:) bu arada kendımı sıra gelmedı artık gecelıgımı falan alacam:)))hastane cantasına yok pompa falan koymayı dusunmuyorum acıkcası ters durumda hemen alınır bulunur onlar.bebegın de gerı kalan camasırlarını yıkamadım cunku ne kdr gec utulenırse o kdr gec mıkrop alır.bır de bebege hazır alt acma bezını aldım.yarın da ıns hasta bezı alacam ama nasıl bır sey alacagım bılmıyorum onu.bebek bezını de alacagım.sımdılık aklıma gelenler bunlar.
bebek bezını 3_6 kg alabılırsın cnm ben ole yaptım..hasta bezıdee bedenıne gore oluo herhangı bı marka alırsın..dogum ıcın artk sadece gunuumuzu beklıyoruzz desenee.. ayy azkaldıı hemde cok azzzzzzzzzzz..
benim ve oğluşumun herşeyi tamam çok şükür.geriye yıkayıp ütüleyip çantayı hazırlamak kaldı.onada başlasam çok iyi olacak .
ama bi sorum var ben oğlum için aldığm hacı şakir toz sabunu kendi kıyafetlerimizde denedim ve kalıntı bıraktı 30 derecede çalıştırmıştım deneme amaçlı bebşin kıyafetlerinide ilk 30 derecede yıkayacaktım çünkü.dalinin sıvı deterjanını alıcam sanırım .toz deterjan sizdede kalıntı bıraktımı.nasıl kaç derecede yıkadınız çamaşırları.
bide hastane çantasına emzirme südyeni atletini koyacakmıyız .
yok cnm ya bızde hacısakırle yıkadıkk bebegınkılerı 3o derecedee cokda gusel oldu acaba cokmu koydunnn deterjanıı..makınedende kaynaklanıo olablır cnmm .. emzırme sutyenı ve atlet koydum cnm benn..1 tane aldım ama lazım olursa gene alırız dıe.sıvı deterjanla dene bıde bakalım
ordu da davul çalmıyorlar henüz davul sesi duymadım
ramazan sonunda da eline davulu alan geziyor kapı kapı sanki haketmişler gibi
bızım burdaa hem davul hem zurnaa.. halay cekıozz sahurda.

Günaydınnn uykucu anneler :) bize bugün uyku yok gece 3buçuk gibi uyudum. kayınvalidemin köpeği bizde biriki günlüğüne ve sabahın 6buçuğunda uyandırdı gezmek diye kardeşim çıkardı e onları bekledim gelince yıkama faslı tam yattım eşim uyandı çok başım ağrıyor diye hadi onun boynunu ov ilaç ver. Birazdanda işe gitcek uyanması lazım onu bekliyorum artık ozaman uyurum innşallah. Bizim hanım kız da uyandı. Kıpraşıyor.
aman cnm dıkkat et kopegın tuylerınden uzak durr benn cok korkarım kopeklerden ellleyememdee evde olmasınıda hıc ıstemeem tuyunu yutucammm dıee.. sende dıkat et..
Günaydın kızlar, ilginc bir şekilde bugun deliksiz bir uyku cektim.1 de yattım 7 de uyandım.O da karın agrıma..Tuvalete sıkışmıısm

Hiç uyanmamısım..Ee kac zamanın uykusuzluğu

Hava inanılmaz sıcakk..Kedilerim cok rahatsız onlar bile sürekli banyo yapmak istiyorlar.Günde 2 3 kere bastan asağı ıslatıyorum kuzucukları..Şu anda haberlerde hava durumundan bahsediyor..Hafta sonuna yağmur geliyormus...5 derece azalacakmıs sıcaklıklar
ohhh gozunn aydın cnm yaa hergun sana cok uzuluodumm cok sukur uyumusunuzz..burasıda kapalı cnm yaaa yagsammı yagmasammı bı basıklık var sormaa... bayılıcammmmmmmm
günaydın kzılar bizde kalktık yine düştük yollara işe gelmek hiç bu kadar zor olmamışdı geçmiyor günler ben klima ile yatıyorum o yüzden sıcak şikayetim yok pek aksamları
gunaydınnnnnnnnnnn canımmmmmmmmmmmmm amann klımaa carpmasın dıkkat et dogurma arefesındee

kolay gelsınnn sız ana kız cok calısıosunuzz

Biz Ankarada bu haldeysek sizi düşünemiyorum. Allah sabır versin canım.Klimasız dayanmak mümkün olmaz sanırım.Bu sene nefret ettim yazdann.Tekrar cocuk sahibi olmak istersem kesinlikle son aylarımı yaza getirmem
aynen

aminnn canımm ayy bizim burada öle dusdan çıktım aksam daha giyinirken geri terledim sıcak küvette yatmayı denesek soğuk suda:)
kuvette yok bızdee olsaydı denerdım aman ozaman da hasta olurdum benn ..
Aynen canım, ben de hayatımın hiçbir döneminde bu kadar ter attığımı hatırlamıyorum. sizin orada da nem vardır.Nem sıcaklıgı daha da cekilmez kılıyor. Nefes alamıyor gibi hissettiriyor.Allah sabır versin canım
sorma cnm yaa bı nem var yapıs yapıss ıstersen butungunn dusdaa durr sınırlerım cok bozuluoo kac kezz ustumuu degıstırıorum surdugumm deoderantların haddı hesabı yok .. yokk ter fıskırıo resmen
canım takip edemedim baya noldu sizn tain durumu?
cıkmadı cnmm kaldık burdaa.. esım gene tayın donemlerındee ve alt bolge tayınlerınde dılekce verıcek