- 13 Aralık 2012
- 707
- 0
- 46
Aynen öyle bende bir güzel kasidim uyuyor simdiatışan atışana bu akşamkaşınıyorlar zorla

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle bende bir güzel kasidim uyuyor simdiatışan atışana bu akşamkaşınıyorlar zorla
evet canım aynen öyle ilk hamileliğimden büyük oğlum doğdu fakat sonraki 2 hamilelik düşükle sonuşlandı zaten plansız hamileliklerdi o yüzden çok etkilenmedim sonra yine plansız ahmet mertim yola çıkmışbuda düşer nasılsa dedim önemsemedim 4-5 ay kimselere söylemedim ama çok şükür kucağımda
Birde disler ciksabizdede hazirlik cook
![]()
benim kalbi duran ilk hamileliğimdi 3 ay hiç sorunsuz geçmişti kalbi gayet güzel atıyordu taki 2li test yaptırmaya gidene kadar doktorun rengi attı ben onu görünce bir terslik olduğunu anladım sonra bebeği ilaçla bana doğurttular sonrada kürtaj yaptılar.
merte hamile kaldığımda hep korkuyla yaşadım ama bir kere bile sorun yaşamadan atlattım.
olur böyle şeyler canım sıkma canını hadi içelim
zor valla bacılar ben yalancı gebelik yaşamıştım ilk ay ne üzülmştüm,allah bebişlerimize saglık versin çok zorrdur çokkkk
gidelim hep beraber orayı da dagıtalım![]()
atışan atışana bu akşamkaşınıyorlar zorla
yapalım yapalım en güzelini yapalım sonra foto çekip buraya koyalımm
![]()
Rabbim esirgesin canim kolay degil rabbim mert pasamiza saglik versiiin tosbaa![]()
ya sütüm azaldı diyordun ya çukulata azaltıyormuş diye yazıyor bazı kaynaklarda aklıma sen geldin bi dikkat et bakalımbaşka başka söyle bir tane daha var
dün kendimi mutfaga adadım diorum ya efe kudurmuş ötesi eşime dedim al bunu götür açtım son ses müzik sanatımı icra ettim
öyle bir süsledim ki göreceksin yeme de yanında yat ismimizi falan yazdım tadı da mis oldu
merak saldım buaralar hamur şekeri tarifini de ögrenip onla da kurabiyeleri süsleyecem
diş bugdayına hazırlık![]()
nereyi dağıtıyoruz kızolur böyle şeyler canım sıkma canını hadi içelim
zor valla bacılar ben yalancı gebelik yaşamıştım ilk ay ne üzülmştüm,allah bebişlerimize saglık versin çok zorrdur çokkkk
gidelim hep beraber orayı da dagıtalım![]()
anacım ben boşa konuşmuyorum bunlar kaşınıyo diyeAynen öyle bende bir güzel kasidim uyuyor simdi![]()
:117::88:
ya sütüm azaldı diyordun ya çukulata azaltıyormuş diye yazıyor bazı kaynaklarda aklıma sen geldin bi dikkat et bakalım
nereyi dağıtıyoruz kız
anacım ben boşa konuşmuyorum bunlar kaşınıyo diye
bak kaşıdın adam rahatladı tabi mışıl mışıl uyuyo![]()
Rabbim esirgesin canim kolay degil rabbim mert pasamiza saglik versiiin tosbaa![]()
aminn ya ne oluyor acele olayım diye alıntı mı yapmıyorum ne :26:
marjinal bigün beraber gidelimmm ok
![]()
sağol canım allah kimseye yaşatmasın
evlatlarımıza uzun ömürler versin.
ya sütüm azaldı diyordun ya çukulata azaltıyormuş diye yazıyor bazı kaynaklarda aklıma sen geldin bi dikkat et bakalım
nereyi dağıtıyoruz kız
anacım ben boşa konuşmuyorum bunlar kaşınıyo diye
bak kaşıdın adam rahatladı tabi mışıl mışıl uyuyo![]()
kötü bir tecrübebenim kalbi duran ilk hamileliğimdi 3 ay hiç sorunsuz geçmişti kalbi gayet güzel atıyordu taki 2li test yaptırmaya gidene kadar doktorun rengi attı ben onu görünce bir terslik olduğunu anladım sonra bebeği ilaçla bana doğurttular sonrada kürtaj yaptılar.
merte hamile kaldığımda hep korkuyla yaşadım ama bir kere bile sorun yaşamadan atlattım.
baktım haklısın okeykaşınan varsa arada kaşımak iyidir bacılar
stres kız baktın mı özeleeee![]()
kötü bir tecrübebirdaha yaşamazsın inşallah küçük anne
baktım haklısın okey
kafa mafa anacım sinirime engel olamıyorum kapalı alan kaynaklı sıkıntımı ne direk adama sarıyorum onunda çok tın gerçiadamların kafalarınıhimm sen öyle deyince elimdeki çikolataya baktım
![]()
iyi geceler canımiyi geceler kızlar![]()