2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

evet canım aynen öyle ilk hamileliğimden büyük oğlum doğdu fakat sonraki 2 hamilelik düşükle sonuşlandı zaten plansız hamileliklerdi o yüzden çok etkilenmedim sonra yine plansız ahmet mertim yola çıkmış:16:buda düşer nasılsa dedim önemsemedim 4-5 ay kimselere söylemedim ama çok şükür kucağımda

benim kalbi duran ilk hamileliğimdi 3 ay hiç sorunsuz geçmişti kalbi gayet güzel atıyordu taki 2li test yaptırmaya gidene kadar doktorun rengi attı ben onu görünce bir terslik olduğunu anladım sonra bebeği ilaçla bana doğurttular sonrada kürtaj yaptılar.

merte hamile kaldığımda hep korkuyla yaşadım ama bir kere bile sorun yaşamadan atlattım.

benim kalbi duran ilk hamileliğimdi 3 ay hiç sorunsuz geçmişti kalbi gayet güzel atıyordu taki 2li test yaptırmaya gidene kadar doktorun rengi attı ben onu görünce bir terslik olduğunu anladım sonra bebeği ilaçla bana doğurttular sonrada kürtaj yaptılar.

merte hamile kaldığımda hep korkuyla yaşadım ama bir kere bile sorun yaşamadan atlattım.

Rabbim esirgesin canim kolay degil rabbim mert pasamiza saglik versiiin tosbaa:emir_bebek:

olur böyle şeyler canım sıkma canını hadi içelim :7::7::52::52:

zor valla bacılar ben yalancı gebelik yaşamıştım ilk ay ne üzülmştüm,allah bebişlerimize saglık versin çok zorrdur çokkkk

gidelim hep beraber orayı da dagıtalım :22::22:

dağıtalım canım arada gel bak eğlenceli:1:

başka başka söyle bir tane daha var :4:

dün kendimi mutfaga adadım diorum ya efe kudurmuş ötesi eşime dedim al bunu götür açtım son ses müzik sanatımı icra ettim:52::52::52:
öyle bir süsledim ki göreceksin yeme de yanında yat ismimizi falan yazdım tadı da mis oldu
merak saldım buaralar hamur şekeri tarifini de ögrenip onla da kurabiyeleri süsleyecem
diş bugdayına hazırlık:1::1::1:
ya sütüm azaldı diyordun ya çukulata azaltıyormuş diye yazıyor bazı kaynaklarda aklıma sen geldin bi dikkat et bakalım

olur böyle şeyler canım sıkma canını hadi içelim :7::7::52::52:

zor valla bacılar ben yalancı gebelik yaşamıştım ilk ay ne üzülmştüm,allah bebişlerimize saglık versin çok zorrdur çokkkk

gidelim hep beraber orayı da dagıtalım :22::22:
nereyi dağıtıyoruz kız

Aynen öyle bende bir güzel kasidim uyuyor simdi :22: :41::57::117::88:
anacım ben boşa konuşmuyorum bunlar kaşınıyo diye
bak kaşıdın adam rahatladı tabi mışıl mışıl uyuyo:27:

ya sütüm azaldı diyordun ya çukulata azaltıyormuş diye yazıyor bazı kaynaklarda aklıma sen geldin bi dikkat et bakalım

nereyi dağıtıyoruz kız

:1::1::1::1::1:

nereyi dağıtıyoruz kız

adamların kafalarını :52::52::52: himm sen öyle deyince elimdeki çikolataya baktım:33::33::33:

kötü bir tecrübe:5: birdaha yaşamazsın inşallah küçük anne

kaşınan varsa arada kaşımak iyidir bacılar :22::22::22::22:
stres kız baktın mı özeleeee :10::10:
baktım haklısın okey

adamların kafalarını :52::52::52: himm sen öyle deyince elimdeki çikolataya baktım:33::33::33:
kafa mafa anacım sinirime engel olamıyorum kapalı alan kaynaklı sıkıntımı ne direk adama sarıyorum onunda çok tın gerçi:24:

yani devam yemeye ha :52:ben abur cuburu bıraktım istikrarlıda gidiyorum:19:hernekadar kilo veremesemde enazından deniyorum:31:

Back
X