2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kız bunları kafalamış birlikte oturalım annecim diyor oda nasıl olsa oğlumdan ayrılmıycam diye seviniyor bile.
kusura bakma marjinal ama annende oğlan evermeye pek meraklıymış sonrasını hesaplamıyormu aynı evin içinde olurmu canım ya

Selam kizlarrr
Gece muhabbeti guzel gidiyo gibi. Nabersiniz?
kudurduk bilisi sende gel:124: :124: :124:

kusura bakma marjinal ama annende oğlan evermeye pek meraklıymış sonrasını hesaplamıyormu aynı evin içinde olurmu canım ya

ben çok kızıyorum zaten canım moralim bozuldu, ben kesinlikle kabul etmem ev ev üstüne olmaz kız dünden meraklı ne yapayım kendi bilecekleri iş belkide ayrı ama yakın oturacaklar duruma göre yani.

kıs annnesi de yaşlandık yanımızda olur bize bakar diyordur kız kadın ne bilsin,,hem
belki iyidir gelin benim gibi :1::1: iyi anlaşacaklar ne biliyorsun :20:
korsede neki
sorma gitgide eriyorum bacım:1::1::1:

inşallah sen ve strescimde vericeksiniz azimlisiniz bayağı.

ne azim ne azim :52::52::52: bak korse ne diyor ukala şey :19:

Geldim stres ben de geldim :-) ama siz bombasiniz ya ben boyle patlatamam laflari :-)

iyilik canım sen nasılsın?

Benden de iilik. Oglum erken uyudu, cay meyve keyfi yaptik. Ogluma saatlik progmram yaptik, 2 gundur cok guzel uyuyo. Sadece gece uyanmasini cozemedik :s insallah o da duzelir artik

gibi mi aşk olsun bliss :19:
Hay benim dilimi esek arisi sokmasin, ne dedigimi bilmiyorum ben herhalde karam. Gibi ne demek di mi yaa :-)

yok artık inş mutlu olurlar canım ne diyelim..

zordur bacım yemezsin,içmezsin,agla dur göz pınarların kurur ahh ahh biz eşimle 10 yıl flört ettik
:38:ne dayanıklılık sınavları vermişimdir ahh ahh neyse finalim iyi oldu :52::52::52:
10 yıl flörtlükmü olur ya ne olduki

korsede neki
sorma gitgide eriyorum bacım:1::1::1:

inşallah sen ve strescimde vericeksiniz azimlisiniz bayağı.
canım benim tek eksiğim dışarı hareketimin olmaması ben günde 1 saat yürüsem inan 20 kilo 3-4 ayda gider çünkü bu kilolar hala eğreti tam yağa dönüşmeden toparlanmalıyızda......işte

kıs annnesi de yaşlandık yanımızda olur bize bakar diyordur kız kadın ne bilsin,,hem

:1::1::1::1: anemde daha 40 yaşında kadın canım ne bakması

canım benim tek eksiğim dışarı hareketimin olmaması ben günde 1 saat yürüsem inan 20 kilo 3-4 ayda gider çünkü bu kilolar hala eğreti tam yağa dönüşmeden toparlanmalıyızda......işte

canım zaten bende şaka yapmadım yaza bol bol yürüyüşle verirsiniz.

evet yürüyüş hem sıklaştırıyor da 5 kilo versen 8,9 kilo gitmiş gibi oluyor..
belim agrımasa alacam efeyi koşu bandına çıkacam ama yapışıp kalırım banda :52::52::52:

inşallah canım ne biliyim ben hep kötü tarafından ilk bakarımda

:1::1::1::1::1::1:bir an hayal ettimde
vallahi kızı istemeye gittiğimizde vermezlerse anacım çok zoruma gider naz felan yaparlarsa valla 2. kere gitmem ben
aslanım nede olsa burnum düşse eğilip almam ben:9:

Geldim stres ben de geldim :-) ama siz bombasiniz ya ben boyle patlatamam laflari :-)

Benden de iilik. Oglum erken uyudu, cay meyve keyfi yaptik. Ogluma saatlik progmram yaptik, 2 gundur cok guzel uyuyo. Sadece gece uyanmasini cozemedik :s insallah o da duzelir artik

Hay benim dilimi esek arisi sokmasin, ne dedigimi bilmiyorum ben herhalde karam. Gibi ne demek di mi yaa :-)
biz senide alıştırırız bilisi takıl bize bak ne oluyor:52:

:1::1::1::1::1::1:bir an hayal ettimde
he bi de ellemeden almam diyo bişi yi kızı naparr tövbee :52::52::52:

gel bebem alışırsın sen de :6::6::6:
sokmasın kıss dilini kısınn ahaa dilini kır otur blis :52::52:

:52::52::52::52::52: kıs ne bilim öyle olur ya flimlerde bir de emekli parası için :52::52::52:

yok kız bizim ailede genetik gencecik evleniyor hepsi kendisi beni 18 inde doğurmuş onlara normal geliyor böyle evlilik bende aynı şeyi yaptım çok şükür mutluyum ama krakterim yeni yeni oturdu kardeşimde erkek olduğu için çok şımarık ve özgür büyüdü pişman olabilir biliyorum kendisi akrep burcu gelin adayıda balık iyi anlaşıyorlar şimdilik.

Back
X