- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 35
inşş ohh giyin süslen fit fit gez tabi korsem pırtladı,yan yaglarım çıktı yokkk ohh![]()
korsede neki
sorma gitgide eriyorum bacım

inşallah sen ve strescimde vericeksiniz azimlisiniz bayağı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşş ohh giyin süslen fit fit gez tabi korsem pırtladı,yan yaglarım çıktı yokkk ohh![]()
kusura bakma marjinal ama annende oğlan evermeye pek meraklıymış sonrasını hesaplamıyormu aynı evin içinde olurmu canım yakız bunları kafalamış birlikte oturalım annecim diyor oda nasıl olsa oğlumdan ayrılmıycam diye seviniyor bile.
kudurduk bilisi sende gel:124: :124: :124:Selam kizlarrr
Gece muhabbeti guzel gidiyo gibi. Nabersiniz?
kız gözümden yaş getirdin be
ne biliyim dilinimi dizinimi işte kırar otururum dedim ama bakma sen böyle diyenden korkacaksın![]()
kusura bakma marjinal ama annende oğlan evermeye pek meraklıymış sonrasını hesaplamıyormu aynı evin içinde olurmu canım ya
kudurduk bilisi sende gel:124: :124: :124:
kıs annnesi de yaşlandık yanımızda olur bize bakar diyordur kız kadın ne bilsin,,hemkusura bakma marjinal ama annende oğlan evermeye pek meraklıymış sonrasını hesaplamıyormu aynı evin içinde olurmu canım ya
kudurduk bilisi sende gel:124: :124: :124:
korsede neki
he bacım he senden korkulur bir yürüteç almaya gitmişsiniz ne macera olmuş
kız almaya gittiginde ne olur artık hayal ble edemiyorum gülmeekkteennnnn![]()
iyilik canım sen nasılsın?
Hay benim dilimi esek arisi sokmasin, ne dedigimi bilmiyorum ben herhalde karam. Gibi ne demek di mi yaagibi mi aşk olsun bliss![]()
10 yıl flörtlükmü olur ya ne oldukiyok artık inş mutlu olurlar canım ne diyelim..
zordur bacım yemezsin,içmezsin,agla dur göz pınarların kurur ahh ahh biz eşimle 10 yıl flört ettik
ne dayanıklılık sınavları vermişimdir ahh ahh neyse finalim iyi oldu
![]()
canım benim tek eksiğim dışarı hareketimin olmaması ben günde 1 saat yürüsem inan 20 kilo 3-4 ayda gider çünkü bu kilolar hala eğreti tam yağa dönüşmeden toparlanmalıyızda......iştekorsede neki
kıs annnesi de yaşlandık yanımızda olur bize bakar diyordur kız kadın ne bilsin,,hem
belki iyidir gelin benim gibiiyi anlaşacaklar ne biliyorsun
ne azim ne azimbak korse ne diyor ukala şey
![]()
10 yıl flörtlükmü olur ya ne olduki
canım benim tek eksiğim dışarı hareketimin olmaması ben günde 1 saat yürüsem inan 20 kilo 3-4 ayda gider çünkü bu kilolar hala eğreti tam yağa dönüşmeden toparlanmalıyızda......işte
canım benim tek eksiğim dışarı hareketimin olmaması ben günde 1 saat yürüsem inan 20 kilo 3-4 ayda gider çünkü bu kilolar hala eğreti tam yağa dönüşmeden toparlanmalıyızda......işte
inşallah canım ne biliyim ben hep kötü tarafından ilk bakarımdakıs annnesi de yaşlandık yanımızda olur bize bakar diyordur kız kadın ne bilsin,,hem
belki iyidir gelin benim gibiiyi anlaşacaklar ne biliyorsun
ne azim ne azimbak korse ne diyor ukala şey
![]()
vallahi kızı istemeye gittiğimizde vermezlerse anacım çok zoruma gider naz felan yaparlarsa valla 2. kere gitmem benbir an hayal ettimde
biz senide alıştırırız bilisi takıl bize bak ne oluyorGeldim stres ben de geldimama siz bombasiniz ya ben boyle patlatamam laflari
![]()
Benden de iilik. Oglum erken uyudu, cay meyve keyfi yaptik. Ogluma saatlik progmram yaptik, 2 gundur cok guzel uyuyo. Sadece gece uyanmasini cozemedik :s insallah o da duzelir artik
Hay benim dilimi esek arisi sokmasin, ne dedigimi bilmiyorum ben herhalde karam. Gibi ne demek di mi yaa![]()
anemde daha 40 yaşında kadın canım ne bakması
bliss burdaysan üç kere gülen surat ekleee![]()
he bi de ellemeden almam diyo bişi yi kızı naparr tövbeebir an hayal ettimde
Geldim stres ben de geldimama siz bombasiniz ya ben boyle patlatamam laflari
![]()
Benden de iilik. Oglum erken uyudu, cay meyve keyfi yaptik. Ogluma saatlik progmram yaptik, 2 gundur cok guzel uyuyo. Sadece gece uyanmasini cozemedik :s insallah o da duzelir artik
Hay benim dilimi esek arisi sokmasin, ne dedigimi bilmiyorum ben herhalde karam. Gibi ne demek di mi yaa![]()
kıs ne bilim öyle olur ya flimlerde bir de emekli parası için
![]()
![]()
![]()
![]()
Sizin guzel gulen suratlar yok bende
Android benim bilgisyr, bi gicik goruyorum sayfalari
he bi de ellemeden almam diyo bişi yi kızı naparr tövbee
gel bebem alışırsın sen de
sokmasın kıss dilini kısınn ahaa dilini kır otur blis![]()