- 1 Kasım 2011
- 1.838
- 243
- 163
gecmis olsun canim insaallahcabuk gecer öyle kötü seyler düsünme allahin izniyle cabucak gecer antibiyotikle tedavi ediyorlar bol bol su icir
Bugunlerde bizdede biraz böyle aglatmiyacagimizida biliyorlar kullaniyorlar bizii fenalar fenaaa
öyle cok agir gelecek seyler koymamissin canim kiyma damutlaka yagsizdirr
Cay ekmek yine iyi esimin annannesi ilk oglum beni emmedi bende sekerli suyla büyüttüm köy yerinde diyor simdidee bana diyor bebe bisküvisineserbetli su yap yedir diyorryok artik dediim bebe bisküvisi yiyor ama toplasan günde 4 tane onuda kemire kemire
galay ceke ceke solugu topikte bulur artik gelsede resimleri görsekk gözümüz gönlümüz acilsaa
maasallah sübhanallah bunlardan bende cok görürdümm türkiyedeyken müsteriler hep bebisler oturtup getirirlerdii rahat da ediyorlardii ondaaa oyalaniyordu bizimde var ama kenar kroumaliklari yok ancak 2 yasinda bine bilir onaa böyleesi güzelgüle güle kulanin
canım çok bildiklerini sanıyorlar büyükler.ama biz anneyiz bizden daha iyi kimse bilemez.hem teknoloji hem imkanlar çok gelişmiş şimdi.niye bunlardan yararlanmak varken abuk sabuk büyütelimki bebeleri.
teşekkür ederiz teyzesi
Hanimlarr siz günde nekadar süt veriyorsunuz bebisler biz günde 3 sise mama iciyor ek gida haric oda sabah ikindi aksam yatmadan
Sizde nasil
canım ben ölçemiyorum ama şöyle söyleyim 4 saatte 1 emziriyorum gece hariç gece 1 kez emiyoruz yani günde 5 ez falan emziriyorum günde.ek gıda işi düzenli değil bizde bazen çorba veriyorum bazen kahvaltı bazen muhallebi sütümün az olduğunu hissedersemde 2 kez oluyo günde ek gıda.yani baya düzensiz bizim yeme işi.
kıymaya bende başlamadım ama en kısa zmnda kuzu kıyması alıp vericem evde dana var
hemşireyi aradım da ehliyet içinse bizimkini kabul etmiyolar hastane lazım didiillaki zorluk cıkaracaklar
annemi aradımda hoş 2saatte bir arıyorum can sıkıntısından
kayıt ol da bari kafanı ona yor diyor can sıkıntısından kocana sarıp durma dedi![]()
cok heveslendim inş. hevesim kursagımda kalmaz :26:
canım hayırlı olsun ehliyet alıcaksın galiba inşallah zorluk çekmeden alırsın bende istiyorum ama seneye alıcam inşallah.
ben dana kıyma veriyorum ya kuzu kıymamı olucak hiç bilmiyordum.
Son düzenleme: