• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Gunaydin marjicim ve butun anneler
Hava cok soguk hakkaten. Ben dun ise giderken kaban ustune sal aldigim halde usudm. Millet hasta zaten. Aksam ben de baya kotu oldum. Siddetli bas agrisi ve hafif mide bulantisi.. oglumu doyurup babasina biraktim yattim. Terledim biraz iyi geldi.
Hasta olma korkusuyla midem daha da cok bulaniyo bole durumlarda :s

bu havalar adamı hasta ediyor canım strese bak kaç gündür hasta:2:bende nezleyim kış gibi hele istanbulda kar havası var buz buz

:1::1::1: napayım bacım kudurugum duramıyom yerimde :122::122:

şaka yapıyorum canım nasıl mutluysan öyle yap tabi ama atasözünüde unutma:1:

kombiyi açtık biz ya 18 derece olmuş ev :53::53:

bizimde ufo hep açık gece gündüz ama ev kaç derece bilmiyorum faturalarda bir kabarık geliyor ki sormayın bu kış en yüksek 370 en az 230 geldi bu ayda kabarık gelecek belli

şaka yapıyorum canım nasıl mutluysan öyle yap tabi ama atasözünüde unutma:1:

bizimde ufo hep açık gece gündüz ama ev kaç derece bilmiyorum faturalarda bir kabarık geliyor ki sormayın bu kış en yüksek 370 en az 230 geldi bu ayda kabarık gelecek belli

bizim de 300 den aşagı gelmezdi bu ay 85 :53:

Gunaydin marjicim ve butun anneler
Hava cok soguk hakkaten. Ben dun ise giderken kaban ustune sal aldigim halde usudm. Millet hasta zaten. Aksam ben de baya kotu oldum. Siddetli bas agrisi ve hafif mide bulantisi.. oglumu doyurup babasina biraktim yattim. Terledim biraz iyi geldi.
Hasta olma korkusuyla midem daha da cok bulaniyo bole durumlarda :s

geçmiş olsun umarım hasta olmadan atlatırsın

bu havalar adamı hasta ediyor canım strese bak kaç gündür hasta:2:bende nezleyim kış gibi hele istanbulda kar havası var buz buz

geçmiş olsun marji

bu arada düğünde güzel olmuşsun ve mert de yakışıklı olmuş, inş. mutlu olurlar kız daha küçük old. için düzelir diye tahmin ediyorum ama annesinden ayrılması gerek, senin annene yakınlaşması gerek

geçmiş olsun umarım hasta olmadan atlatırsın

geçmiş olsun marji

bu arada düğünde güzel olmuşsun ve mert de yakışıklı olmuş, inş. mutlu olurlar kız daha küçük old. için düzelir diye tahmin ediyorum ama annesinden ayrılması gerek, senin annene yakınlaşması gerek[/QUOTE

teşekkürler canım,
yok onun düzeliceği bence 21 yaşında çokta küçük değil ki canım aramızda 1 yaş var ama krakter olarak dağlar var sorumluluk nedir bilmiyor kaprisleri bini aştı ailesi desen haftada 2 gün onlara gidiyor hemde şehirdışındalar daha ookulunuda bitirmemiş ikidebir sınava gidiyorum diye gidiyor evde durduğu yok ki

keşke bizimde bu ay öyle gelse ama umutsuzum elektriğe verdiğimiz paralarla of of
bu ay az harcadınız sanırım biz yine fuul yakıyoruz mecburen çok soğuk

evet canım az yaktıkk bir tek salonda efenin banyosundan önce klima çıyorduk 1 saat o kadar :ssz:
ama dgaz 300 gelmiş yine :30:
15 gündür de yakmıyorduk :23:

evet canım az yaktıkk bir tek salonda efenin banyosundan önce klima çıyorduk 1 saat o kadar :ssz:
ama dgaz 300 gelmiş yine :30:
15 gündür de yakmıyorduk :23:

faturalara verdiğimiz paralarla neler neler alırdık resmen servet ama mecburiyet işte hele bebek olunca iki katı:31:

evet canım net tel faturalarr ohhoo bir maş gidiyor valla bizim ev de han gibi bir odayı kapatmışız ama yine de 500 550 gelirdi dgaz :31:
sabah sabah arabekse baglandım iyi mi :31:

insanın içi yanıyor canım kolaymı o parayla ne yatırım yapılır
bizim ev 120 m kare ama yine çok geliyor yaaa zorda ısıtıyoruz kapatınca anında soğuyor

ooo stres ne haber canım nasılsın ben kaçmak zorundayım görüşürüz inşallah.

merhaba günaydın selam herkese:1: :16:
2 gün soba gibi yandım ateş oluyor bende hastalanınca bugün şükür daha iyiyim:8:
bu havalarda hastalanmamak ne mümkün
marji nezlen ilerlemesin dikkat et canım:5:
bilisi mide bulantısıda gripten öyle bir salgın var bildiğim kadarıyla sende dikkat et canım:5:
elifoykü sende kv ye takılma artık kadın inat etmiş belli laf anlamıyor ne dense boş:36:
karam topik topik geziyon he geyik muhabbeti topiğinde ne işin var bacım kalbini niye artırmaya çalışıyon hayırdır:23:
geçmiş yapamıycam sohbete geldim ama marjide gitti bekliyom:31:

acil bişey sorayım kızlar köfteye bayat ekmek yoksa ne katılır onun yerine fırında yapıcam ona göre bi akıl verin hele:6:

bende iyiyim canım yarın annem gelecek heyecanla bekliyorum

geçmiş olsun, 2 çocukla hasta olmak çok zordur
sorma canım çok zor dün bu halimle 11 e kadar çocuk salladım eşimde diğerini salladı 2 side aynı anda yattı :32:

muhteşem yüzyıl dahi yalan oldu gibi bişey

Back
X