- 11 Temmuz 2008
- 11.513
- 5.232
- 773
böyle uyaranlar olursa daha kolay emeklerlermiş canım kedi sayesine emekleyebilir seninki.benimki hiç sanmıyorum emeklesin anca yuvarlanıyo.yüzüstü gelince köprü falan kuruyo ama napması gerektiğini bilmiyor sanki belkide bi zamanı var onu bekliyor bebişler.
emeklemeye şundan taktım geçen trt de iyi fikir diye bi programa rastladım orda pedegog vardı bebe falan çıardılar oyunlar oynayın şöyle yapın böle yapın falan.7 aylık diye çıkan bebek emekliyodu ve kendi kendine oturma pozisyonuna geçiyodu.ya o 7 aylık değil yada bizimkiler bi tembel.
bu arada evlenene kadar kedim oldu benimde hep hatta ilk kedimi annesi bizim eve yavrulamış annesinede yavruyada bakmıştık 1 tane doğurmuşru annesi gitti yavru bizle kaldı 5 yaşında falandım.
eşim evde kedi beslemek istemiyor diye besleyemiyorum.
bakalım cnm zaman ne göstercek bilmiyorum kedimi 2aylıkken farketti oğlum onu gördümü ıııııııı diye bağırıyor yani onu istiyor yanından geçerken hemen elini uzatıyor sevdiriyorum bazen ama daha tam sevmeyi bilmiyor o yüzden kızımın tüylerini yoluyor diye kontrollü cici yaptırıyorum.ya kaynanamda bana taktırmıştı milletin 5 aylık bebekleri yürüyor diye
kedi beslemek güzel 3 yıldır var kızım aama inan bebek gibiler ilgi ister aşısı maması zor ama güzel ben kendimi bildim bileli kedili bir evde yaşadım kimi öldü kimi kaçtı .ama bu bir farklı bana düşkün bende ona :))))))))))))