• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar herkese merhaba nasılsınız? bebişlere kahvaltıyı nasıl hazırlıyorsunuz? yani mamayla brilikte mi yumurta falan ?
bir de diyet yapan annelre su sorum,emziren anne ödem skötüren elma cayı içebilir mi

ben tek tek yemediği zaman 8 tahıllı mamayla yumurta peynir muzla karıtırıp veriyordum.muz tatlı yapıyordu oğlanda güzelce yiyordu.şimdi ayrı ayrı yiyebiliyor yumurta peynir reçel pekmez sabah kahvaltılarını beraber yapıyoruz.bi kere zeytin verdim olduğu gibi geri çıkmış bezinde gördüm vermiyorum artık.sindiremiyor sanırım onu.pekmeze reçele ekmek ufalıyorum bi kerede patates kızartması verdim onuda çok sevdi.bazı arkadaşlarımız omlet veriyor onu denemedim deneyeceğim yakında

stress hiç gelmemiş bugün galiba hayırdır inşallah kötü bişey yoktur umarım.

selam anneler nasılsınız?
ahmet iyileşti sonunda kırmızılıklar geçti ama huysuzluğu baki kaldı. herşeye mızlıyo eski huyu geri gelir diye umuyorum buna inanmak istiyorum.
park yatağın içinde ayağa kalkma denemelerine, yerde otururken üstüme tırmanma çalışmalarına başladı. bikaç defa ellerinden tutup yürüttük bayılıyo sürekli istiyo. bütün bunlar olurken her an çok uykusu varmış gibi mız mız mod on. çok yoruyo insanı mızlaması doğru davranamıyosun iki kaşık yoğurt yedi kaşığı vermedim diye ağladı verince kendini öğürttürüyo kaşıkla.
özetle böyle değildi benim oğlum ah bu hastalık neler ettn sen bize

bir de haftasonu eşimin memleketine gidicez nasıl olcak stresliyim. ahmet yabancılar mı huysuzlanır mı, kaynana her şeye yorum yapar mı, evet illa ki yapar. gitmeden daralıyorum kazasız belasız gidip gelsek inş.

kızlarcım merhaba,
böyle pat diye topic in ortasına yazmayı hiç sevmiyorum ama mecburiyet işte
artık fırsat buldukça geriye dönerim

23 nisan tatilini ptesi izin alıp birleştirdik, kısa bi tatil yaptık. internete hiç giremedim bu arada. ctesi de tarılamadım, yarın sabah aç karnına tartılcam.

bu sabah da tartılamadım çünkü oğluşum da ben de hastayız :43:
yavruşum salya sümük, dün gece burun tıkanıklığı ve muhtemelen bogaz acısından çok az uyudu. ağlaya ağlaya uyandı yavrum ve hemen susmadı. ben de ayaga kalktıkça midem bulanıp başım döndüğü için hiç kalkıp ilgilenemedim. gecenin ilk yarısından babamıs kucakta salladı, sonrasında benim ayagımda ancak 1 saat 1 saat uyuyabildi yavrucum.
sabah doktora gittik, ilaç aldık bana rapor verdi ama öğleden sonra daha iyi hissettim işe geldim. işler vardı önemli..

bu kısa özetten sonra geçmişe ve işlerime dönüyorum
öpüyorum sizi can kızlar :)
geçmiş olsun ikinize de. bebeklerin hastalığı çok zor ya.

merhabalar eylül anaları

biz dün sabahtan akşama kadar dışardaydık annemlere kayınvalidelere gittik.dışarda gezdik.alışveriş yaptık falan filan oğlanda baya yoruldu.dünde düzenimiz baya şaştı gece uyutmadı.

migrasa gittik salıncak alıcaktık kalmamış babasıda ne kadar işşe yaramaz şey var aldı.boyu kadar kocaman bi kamyon aldık.piyano gibi müzik falan yapılıp kaydedilebilen bişey aldık.küçük bi araba daha aldık ışıklı müzikli.

bugün ankarada sularda yok ana boru hattımı ne değişicekmiş gazetede haber vermişler ama bizim haberimiz olmadı susuz kaldık yani.eşim bakkaldan eve su depoladı bi sürü.2 gün yokmuş heralde çok gıcık oldum oğlanada banyo yaptıracaktım.:47::47::47:
kolay gelsin su kesintisi neymiş ya bu devirde

merhaba kızlar bende nihayet geçmiş yaptm

geçmiş olsun cnm tez zamanda iyileşirsinz inşşlh:2:

bizim burda sular var cnm hiç kesilmedi aman kesilmesin çok zor olur çocukla altını al su elini yüzünü yıka su lazım hep bişeyler yerkn heryeri batıyoo:19:
iyi gezmişsiniz cnm maşalh benimde kardeşim burdaydı 4 gün gezdik walla çok iyi geldii:10:
ıkeaya nata vegaya gittik akvaryuma girdik
ulusa gittik daha öncede yazmıştm parti malzemleri suluhandan diş şekeri siparişi verdk
kızılaya gittik alışveriş yaptık bol bol
ve dün bahçeli7. caddeye gitttik oradan anıtkabire geçtik oğluşum bayramını kutladı atamızın
kardeşim gitti :43:
bugün evdeyiz oğluşum çok mızımız alıştı gezmeye bugün canı sıkıldı ama hiç bukadar çok gezmemiştim doğumdan beri çok iyi stresss attım
oh ne güzel gezmişsiniz. ben de gezmek istiyorum ankaraya uğrıcaz haftasonu ama direk geçeriz diyo eşim of yanii

ahmet iyileşti sonunda kırmızılıklar geçti ama huysuzluğu baki kaldı. herşeye mızlıyo eski huyu geri gelir diye umuyorum buna inanmak istiyorum.
park yatağın içinde ayağa kalkma denemelerine, yerde otururken üstüme tırmanma çalışmalarına başladı. bikaç defa ellerinden tutup yürüttük bayılıyo sürekli istiyo. bütün bunlar olurken her an çok uykusu varmış gibi mız mız mod on. çok yoruyo insanı mızlaması doğru davranamıyosun iki kaşık yoğurt yedi kaşığı vermedim diye ağladı verince kendini öğürttürüyo kaşıkla.

iyileşmesine çok sevindim:46:allah yavrularımıza sağlık versin inşallah

bir de haftasonu eşimin memleketine gidicez nasıl olcak stresliyim. ahmet yabancılar mı huysuzlanır mı, kaynana her şeye yorum yapar mı, evet illa ki yapar. gitmeden daralıyorum kazasız belasız gidip gelsek inş.

hayırlı yolculuklar ne kadar kalacaksınız?

merhaba şu ek gıda işi ama meşakketli be ya:)))))):30:

ben yazdım sen kaçmışsın kız:1:
burdayım bi yandan diyet topiklerine laf yetiştiriyorm:23:

merhaba şu ek gıda işi ama meşakketli be ya:)))))):30:
bence de ben üşenmeye başladım bi de. okadar hazırla tükürsün suratına yapmaz oldum yoğurt muz yumurta yiyo sürekli
ama kıyma mercimek bulgur düzenli verirsen demir kullanmasan olur dedi dr

inşallah canım ya süper olur:))
bunu niye alıntılamıştım yahu:23:
stress hiç gelmemiş bugün galiba hayırdır inşallah kötü bişey yoktur umarım.
inş canım yogun galiba :27:
huy degiştiriyor bebeler hastalıkla beraber inş kalıcı degil geçicidir :5:
bende diş şeklinde kurabiyeyi kendm yapmayı düşünüyorum ilkkendimize deniycem şeker hamuru tarifi bulunca
ömerin dişi çıktı diyede kendim yapacam kartondan parti malzemeleri satan yerlere baktım dişle ilgili yazı yoktu

efenin halası resim ögretmeni ben de ona yaptıracam becerikli degilim ben:6:
hoş geldin efe yazısını da o yapmıştı güzel olmuştu :21:
kurabiyeyi ben de yapabilirim sen yap güzel olursa tarifini de ver bana yapayım :9:

bunu niye alıntılamıştım yahu:23:

inş canım yogun galiba :27:

huy degiştiriyor bebeler hastalıkla beraber inş kalıcı degil geçicidir :5:

efenin halası resim ögretmeni ben de ona yaptıracam becerikli degilim ben:6:
hoş geldin efe yazısını da o yapmıştı güzel olmuştu :21:
kurabiyeyi ben de yapabilirim sen yap güzel olursa tarifini de ver bana yapayım :9:
umarım kalıcı değildir:37:

diş mi çıkardı efe yoksa erkenden hazırlıyo musun kendini

ben olsam bende gerilirdim çoçuğun bütün düzeni bozulucak.

ayy bi huy da orda değiştirir artık aman aman. bi de kaynana eski adetleri uygulamaya çalışır deli eder beni
neyse gitmeden gerilmeyeyim dönünce dedikodusunu yaparım size:52:

Back
X