- 1 Kasım 2011
- 1.838
- 243
- 163
bu sıra hepsinde aynı sorunmu var acaba ahmette uykusuzluktan bayılacak gibi oluyor sallıycağımızı anlayınca ters dönmeler katılıncaya kadar ağlamalar ama hep böyle bende sinir oluyorum ama dönemseldir inşallah![]()
mertte aynı hep bir uykuyu dağıtma çabası içinde gözlerini ovamalamaktan çıkarıcak nerdeyse
bide beşikten nefret ediyor ona yatırınca kıyamet kopuyor zor alışıyor sallaya sallaya yada uyutup yatırıyoruz.
sen atlattın sıra bende bakalım bizimki kaç saat sonra uyuyacak yine başlıyoruz sallamaya
bıraksan bütün gece uyumaz bu bacım uğraşmasak hiç niyeti bile yok otursam sabaha kadar oturur benle oynar.
bu bebelere gece bir oyun hevesi geliyor nedense işimiz zor![]()
kızlar bu bebelerin hepsi aynı heralde ya.benim oğluşta çok uykusu olsa bile gece uykularına zor geçiyor.gündüz yanyana yatıyoruz elinden tutuyorum bazen ninni falan uyuyo hemen.ama gece uykuları beni sinir ediyo.sallıyorum ters dönüyo gözlerini ıvuyo sürekli ağlıyo.kucağıma alıyorum gazı varmı diye bazne oluyo çıkarıyorum bazen olmuyo ama en iyi uyudu dediğim geceler bile en az yarım saat uğraşıyorum bazen 1 saatte oluyo.
bi ara araştırırken bulmuştum bebeler gece uykularının uzun olduğunu ve bizi göremeyeceğini bildikleir için bizden ayrılmak istemdikleri için uykuya direnirlermiş ve bu durum zamanla dahada artacakmış.
inşallah artmaz ne zaman bu uykular kendiliğinden yatağa girip uyumaya dönecek çok merak ediyorum.
bi uyursa 5-6 saat uyuyor uyanmadan ama işte uykuya geçmesi sorun bizde.allahtan gece emmek için uyandığında emip hemen geri uyuyor bide gece uğraşmıyorum.