• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ayyy heycan yaptım ya şimdi farkettim oğlanın alt diş yerindin ortasındaki çizginin sağ tarafında beyaz tire şeklinde çizgi oluşmuş.damağın daha içine doğru ama çok belli oluyor.ne zaman patlar acaba ya çok merak ediyorum.

tam ortada beyz tire oluyodu genelde ben ordan çıkıcak zannediyordum beyz noktalar gibi aldatmış beni.orta çizginin sağ yanından çıkıcak

:46::46::46::46::46::46::46::46:

ayy ben heycanlandım yaa niyekii:52::52::52::52:

ayyy heycan yaptım ya şimdi farkettim oğlanın alt diş yerindin ortasındaki çizginin sağ tarafında beyaz tire şeklinde çizgi oluşmuş.damağın daha içine doğru ama çok belli oluyor.ne zaman patlar acaba ya çok merak ediyorum.

tam ortada beyz tire oluyodu genelde ben ordan çıkıcak zannediyordum beyz noktalar gibi aldatmış beni.orta çizginin sağ yanından çıkıcak

:46::46::46::46::46::46::46::46:

ayy ben heycanlandım yaa niyekii:52::52::52::52:

ee oglun büyüyor annesi :119::119::119:
efeninki çıksa amuda kalkarım ben :emir_bebek:
maaşallahh emirime :nazar:

bu arada geçen tarhana içmedi ağladı dedimya sonra yine içiremedim akşama muhallebisini bile kırk taklayla içirdim çok iştahsız o zamandan beri demek dişi çıkacağındanmış.

acaba ne zaman çıkar yaaa

iyi geceler kızlar bi merhaba deyip çıkıcam gezmelerdeydik bugün çok yorgunum.

geçmişe şöle bi baktımda yazmassam içimde kalır

bende kv lere bu konuda gıcık oluyorum sürekli siz bu çocuğu zıplamaya alıştırmışsınız gezmeye alıştırmışsınız kucağa alıştırmışsınız bilmemneye alıştırmışsınız.allah allah ya napalım bişeye alışmasın diye hiçbişey yapmayalımmı bebeğimizle.yok efendim onalrın akrabalarının çocukları armışta koyduğu yerde kalıyrmuş oynuyormuş falan .napıyım bizimki durmuyor oynamak istiyor durduğu yerde durmuyor napabilirimki anlamadım.
hayret ya esas koyduğun yerde duruyorsa sorun vardır
ha bide komşunun tavuğu komşuya kaz görünür misali olmasın o bebeğide anasına sormak lazım bence:37:

Bir de her kakasında bagırıyor aglıyor efe gaz çıkarırken de öyle bir sorun var ama nerde:44:
anacım acaba anüste çatlak felan olmasın dr iyice muayene etsin :43:

canım ben bazen diyorum ki kimse karışmasa bana kesintisiz bi hafta uyurum okadar uykuya hasret kalmışım ki :25::25:
bahar yorgunluğu diye duydum tvde benki uykuyla çok işi olmayan biriyim 1 haftadır uykuya doyamıyorum gece ayağımda sallarken uykuya dalıyorum sıçrayarak uyanıyorum sonra gece emzirirken uykuya dalıyorum başım düşünce uyanıyorum ne kadar tehlikeli şeyler :14:

günaydınlar herkese

hayırlı olsun annenlerin ve ahmetin cicileri güle güle giysinler, ben daha yazlık biişler almadım

annelere de hiç bir şey almayacam arayıp kutlayacam nasılsa aynı şehirde değiliz:34:
bu kızla hiç bir yere gidilmiyor, bi ara güzel bişiler görürsem alırım yazın veririm
şimdiden başladm kara kara düşümeye anneler gününde yemeğe nasıl gidecem ben ne zevk alacam
sağol tatlım:54:
bebelerle zevk almakmı zor bari uyku saatini geçtikten sonra çıkın belki keyfi olur:44:

evet korku seviyoruz ama dün geceki gerilim filmi çıktı
dandik bi filmdi yine de sonuna kadar baktık çünkü benim veletler hala ayaktaydı ve kendi haline bırakılmışlardı
canım senin oğlanın derdi gaz heralde ya kendi yediklerine ve oğlana yedirdiklerini çok dikkat et bence
kız stres dün gece benim 30luğu ninni söyleyrek salladım ayağımda
rezillik diz boyu
:1::1::1: gelinim kardeşini kıskanıyorya şimdide ninniyle sallanmayamı başladı:27:
bizimkide hikaye kitabı bize okutup şimdi sallayın diyor:37:

vayyy bebişim avatar yapmışsın çok romantiksin:12:

herkese slm kızlar:3:

bugün sabahın köründe sağlık ocağıa gittik yavrum zaten geç uyumuştu tatlı tatlı uyuyordu üzerini değiştireyim derken uyandı neyse gittik çağıran ebe orda değildi boyunu kilosunu ölçtüler bide bel çevresi kafa ölçüsü filan haziranda kızamık aşısına çağırdılar.
boyunun maşallahı var 78 cm:nazar: kilosuda iyi 1 ayda 300 gram almış
maşallah paşama güzel boy:nazar: :nazar::nazar:

kızlar benim oğlanın kakası çok koyu olmaya başladı günde 2-3 kez yapıyor ama az az ve çok katı bu kabızmı sayılıyor.
kayısılı yoğurt verirsem akşamına sulu kaka yapıyor sadece.yoksa hep katı
kabız olsa hergün yapamaz canım ama seninkide demekki katılaştırdı
ahmet zaten aylardır katı yapıyor

buna sinir oluyorum işte müzikle uyuyor ya efe tam dalacaktı reklam çıktı nr tv de :47:
uyandı şimdi işin yoksa :47:salla yatana kadar yatınca :47:
efe çok enteresan ya:54:

Eki Görüntüle 704021

kızlar oğlana böyle bi takım aldım düğün için kırmızı gravatlı bide papyon almıştım zaten

sizce gravatmı papyonmu daha güzel olur.

kumaş takım almak istemedim tekrar giydiremem diye

bide 1 yaşmış bu taklımların en küçüğü ama oldu oğluşa gayet güzel
çok güzel güle güle kullansın
papyon daha şirin yapar ama kravatta yakışır:46:

kız stres gibi netten ninni dinleterek uyutmayı denedinmi

benm efe gibi olsa oğlum kesin kendi sallanan beşik alırdım kız.

benimkide ara ara dönemsel böle oluyo sabaha kadar salllanıyo bıraktığım anda uyanıyo deli oluyorum.ama geçiyo sonra.sürekli öyle olsa kafayı yerdim iyi dayanıyosun yine.ama yavrucağında bi sorunu olmasa böyle yapmaz inşallah gazsada ilaç falan verir doktor düzelir biraz ya onunda uyuması lazım sağlıklı büyümesi laızm.seninde ruh sağlığın içi,n laızm tabi
ahmet pc de ninni dinliyorda uyumak için değil göz zevki için:1: ama salladığım zaman herdaim aynı ninniler söyleniyor o ayrı:37:

sen bana şişko mu diyorsun seboş stress marji bize şişko diyo:52::52::52::52::52:
bacak boyunda uzun senin ondan şekerim ben bastı bacagım azcık:49:
şişkoyuz yalanmı:24: bikerem ben hepinizden uzunum:19:

efeyle ilgili son ayrıntı yanımda kagıt var ona da not ediyorum aklıma geldikçe
uyuyor şuan ama sallıyorum sallamama ragmen ayakları kendine çekiyor ve iki eliyle yüzünü buruşturup
suratına özellikle burun etrafını kaşıyor gibi bişi yapıyor takipteyim video elimde çekiyorum:51:
ahmette hep gözlerini ve yüzünü kaşıyor ama hep:44: allerjiden olabilir
aslında karam süt allerjisi olabilir ya mehmetin süt allerjisi olduğu sonradan öğrenildi dr böyle bebeler huysuz olur demişti ama benim için iş işten geçmişti tabi
daha önce söylemişmiydim sana:ssz:

Stress baktıracam onu da sagolun gerçekten en azından ne olabilir diye akıl yoruyoruz alerji testi makat kontrolü
İlk yaptıracaklarım arasına girdi :ssz:

İşim yaş benim efe beş dk bile uzansa ense sırt ter yataktan kalkınca da aynı su içinde kalıtor 26,27 derece ev pencereler açık üstünde penye kısa kol ve penye pantolon var e soyayım mı ki tamamen:53:

İşim yaş benim efe beş dk bile uzansa ense sırt ter yataktan kalkınca da aynı su içinde kalıtor 26,27 derece ev pencereler açık üstünde penye kısa kol ve penye pantolon var e soyayım mı ki tamamen:53:
yok canım soyma tamamen hasta olur daha serin bi noktaya hamağı götüremiyormusun

Back
X