• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

elyaf terletir başka şey bul:4:

kız sen yeni sildin ya

yürüsünlede görün gününüzü:55:

ahmette sabahın köründen 10 kadar 1 defa uyudu gerçi 1.5 saat:24:

biz sade yiyoruz bitek şimdilik onu seviyor oda 70cc felan

marjiyle karama attım kız havayı yoksa devedede boy var:45:

ahmet 6. ayda 73 7. ayda 73 8. ayda 75 cm

ezikler sizi dedikodu ha:47:

o kim haaaa:47::47::47::47::47::47:

korkuyosunuz madem bu dedikodu ne:47::47::47: korkmasanız ne yaparsınız kimbilir:19::19::19:

kız ben bişey demedim bana niye kızıyon:18::18::18::18:

sulanma seboş o stresin:22:
5 gün yemedin :46::46:helal valla :46:
bu hafta çok iddialısın sen:48:
bundan söyle böyle cnm başladım artık:51:
neyse büyüğünüz olarak büyüklük bende kalsın:86:
elyaftan başka bilmem ne olur onun üstüne yumuşak havlu katkat edip koysan olurmu acep

büyüğünüz demişken sen kaç yaşındaydın stresin
ay yine kıllarçıkmaya başladı böö:25:

neyse büyüğünüz olarak büyüklük bende kalsın:86:
elyaftan başka bilmem ne olur onun üstüne yumuşak havlu katkat edip koysan olurmu acep
kullanılmamış havlum var onu sreyim o zaman ben bir de öyle deneyeyim terini de çeker :9::9:
dur elini öpeyim:54:
kız ben bişey demedim bana niye kızıyon:18::18::18::18:
hemen satış peki peki:23:
yok küsmedim niye küseyim.

şaka yapıyom kız küsülecek bişi yapmadım ki yapmam da en azından çok dikkat ederim umarım kimseyi kırmıyorumdur topikte :111:

moralim çok bozuk kızlar bu mert beni bitiriyor günden güne bir dk durmuyor şuandaa o kadar yorgunum ki uyumuyor uyumuyor
dönüp duruyor evin içine fırıldak gibi 2 dk ilgilenmesem çığlık kıyamet inanırmısınız bilmem ama daha geçen aldığım beli 28 beden jean bol geliyor bana sinir hastası olucam sanırım.biyandan ev işleri çok zor çok:37::37:

:7:
aniden ayrıldım biliyosun ahmet uyandı sonra mehmet geldi koştur koşturdum eşimde geç geldi işte yeni yatırdık birimiz birini obürü dierini bende buraya geldim:31:
buraya niye geldin kız :38:zamanınızı boşa harcamayın her şey gençlikte güzel:52::52::52:

başla kız başlamamaman kabahat:9::9::9:
evet üste görünüyor aman fatmagülden sonra bu bana çerez geliyor:9::9::9:

moralim çok bozuk kızlar bu mert beni bitiriyor günden güne bir dk durmuyor şuandaa o kadar yorgunum ki uyumuyor uyumuyor
dönüp duruyor evin içine fırıldak gibi 2 dk ilgilenmesem çığlık kıyamet inanırmısınız bilmem ama daha geçen aldığım beli 28 beden jean bol geliyor bana sinir hastası olucam sanırım.biyandan ev işleri çok zor çok:37::37:
ah canım benim enerjisini mi atmıyor acaba gün içinde yürüteçe koy yorulsun iyice :32:
sabah kaçta kalkıyor marji:5:
:48::48::48::48::48:
kızarım ben saksı değilim herşeyi bana soracaksınız en çok bana:52:
hatırladınızmı bunu

hatırlar mı karam tabiki hatırlamaz :52::52:

cahit sıtkının şiirindeki yaştayım:ssz:

aynı durumdayız canım benimki yeni hutlarda edindi mama sandalyesinde oturmuyor yerde durmuyor yürüteç ve kucak
:55:

cnm benim bi yardımcı olmadan çok zor
allah güç kuvvet versin
:48::48::48::48::48:
kızarım ben saksı değilim herşeyi bana soracaksınız en çok bana:52:
hatırladınızmı bunu

neye kızdın hala anlamadım

buraya niye geldin kız :38:zamanınızı boşa harcamayın her şey gençlikte güzel:52::52::52:

başla kız başlamamaman kabahat:9::9::9:
evet üste görünüyor aman fatmagülden sonra bu bana çerez geliyor:9::9::9:
hal mi kalıyor cicim pertim ben resmen:38:

bu halimle beni güldürdün kız ben hatırladım ben erol büyükburçum en çok bana soracaksınız bana.:1:
:46::46::46:gençlik başka

ah canım benim enerjisini mi atmıyor acaba gün içinde yürüteçe koy yorulsun iyice :32:
sabah kaçta kalkıyor marji:5:

hatırlar mı karam tabiki hatırlamaz :52::52:
hatırlasan şaşardım:24:

cahit sıtkının şiirindeki yaştayım:ssz:

aynı durumdayız canım benimki yeni hutlarda edindi mama sandalyesinde oturmuyor yerde durmuyor yürüteç ve kucak
:55:
efe hep öyleydi yürüteç de yoktu işimiz gücümüz kucakta gezmek
allah yürüteçi yapandan razı olsun:5:
cnm benim bi yardımcı olmadan çok zor
allah güç kuvvet versin

neye kızdın hala anlamadım

seboş senin yardımcın günlük mü haftalık mı geliyor ve ne yapıyor:49:
beni de geçtin seboş:52:dedikodu yaptık ya ona kızmıştı hatırlatmasana :52:

Back
X