• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ah canım benim enerjisini mi atmıyor acaba gün içinde yürüteçe koy yorulsun iyice :32:
sabah kaçta kalkıyor marji:5:

hatırlar mı karam tabiki hatırlamaz :52::52:

koyuyorum canım fayda etmiyorki peşimden dolanıyor 1 saat sonra sıkılıyor binmiyor yerlerde yuvarlanıyor tehilkeli yerlere gidiyor ben çeviriyorum o dönüyor ben yoruluyorum o yorulmuyor allah şükrediyorum sağlıklı diye şikayet etmeye hakkım yok ama insanın bünyeside kaldırmıyor belli bir saatten sonra:37::37::37: gece 1,5ta uyuyup zırt pırt uyanıyor en geç sabah 10da uyanıyor tamamen.

:52::52::52: kızmadım cicim ben sadece mehmete ve kocişe kızarım:ssz:

koyuyorum canım fayda etmiyorki peşimden dolanıyor 1 saat sonra sıkılıyor binmiyor yerlerde yuvarlanıyor tehilkeli yerlere gidiyor ben çeviriyorum o dönüyor ben yoruluyorum o yorulmuyor allah şükrediyorum sağlıklı diye şikayet etmeye hakkım yok ama insanın bünyeside kaldırmıyor belli bir saatten sonra:37::37::37: gece 1,5ta uyuyup zırt pırt uyanıyor en geç sabah 10da uyanıyor tamamen.

haklısın bacım ben çok enerjik ve hareketliyim oyun zamanı güzel hoş uzun süre kudurabilirim onunla ama geceleri uyumuyor ya o zaman delleniyorum:27: daha dur onlar hareketlenince daha zor olacak en güzel yaş üç yaş bence üç yıl çekecez :25:

:52::52::52: kızmadım cicim ben sadece mehmete ve kocişe kızarım:ssz:
kızmaya değmezsiniz diyon yani:19::19:
efe hep öyleydi yürüteç de yoktu işimiz gücümüz kucakta gezmek
allah yürüteçi yapandan razı olsun:5:

seboş senin yardımcın günlük mü haftalık mı geliyor ve ne yapıyor:49:
beni de geçtin seboş:52:dedikodu yaptık ya ona kızmıştı hatırlatmasana :52:
haftalık geliyo cnm
he valla hatırlatmayaydım iyiydi:18::18:

kız aslan gibi oğlun var:nazar: şikayet etme gençsin daha ya biz napalım 32,5 olduk yaşlandık artık:43:

hay maşallah yarılamışın yolu
dünürüm ablam canım:38:
sağol seboş yol yarılanmış felan:1:

efe hep öyleydi yürüteç de yoktu işimiz gücümüz kucakta gezmek
allah yürüteçi yapandan razı olsun:5:

seboş senin yardımcın günlük mü haftalık mı geliyor ve ne yapıyor:49:
beni de geçtin seboş:52:dedikodu yaptık ya ona kızmıştı hatırlatmasana :52:
amin canım

uyku genetik bişey bence benim ikisie bana çekmiş babamız uykucu ona çekmemişler:4:

haklısın bacım ben çok enerjik ve hareketliyim oyun zamanı güzel hoş uzun süre kudurabilirim onunla ama geceleri uyumuyor ya o zaman delleniyorum:27: daha dur onlar hareketlenince daha zor olacak en güzel yaş üç yaş bence üç yıl çekecez :25:

evet bide bu iyi halimiz dimi yürüyünce fena:37:annelerin hakkı ödenmez

haftalık geliyo cnm

kız aslan gibi oğlun var:nazar: şikayet etme gençsin daha ya biz napalım 32,5 olduk yaşlandık artık:43:
kızayım istiyosan sebos:47::47::47:
baba oğula zırt pırt kızdığımdan sinirim kalmıyo canım:52:

sağol seboş yol yarılanmış felan:1:

amin canım

uyku genetik bişey bence benim ikisie bana çekmiş babamız uykucu ona çekmemişler:4:
e efe kime çekmiş ikimiz de uykuyu çok severiz:38:
uykuya geç dalarım dogru ama daldım mı da çıkmam kolay kolay:52:
evet bide bu iyi halimiz dimi yürüyünce fena:37:annelerin hakkı ödenmez

hiçç ödenmez onun için çiçek yollayacam tüm annemleree :52::52::52:

haftalık geliyo cnm

niye öyle diyon seboş senin benden fazlan var hem oğlun hem kızın daha şanslısın.şikayet etmemeye çalışıyorum canım ama bende insanım ne yapayım enerjinize hayranım 10 yıl sonra sizin gibi olsam keşke

niye öyle diyon seboş senin benden fazlan var hem oğlun hem kızın daha şanslısın.şikayet etmemeye çalışıyorum canım ama bende insanım ne yapayım enerjinize hayranım 10 yıl sonra sizin gibi olsam keşke
ben sen yaşlarda bardağımı kaldırmazdım yerinden ama işte çok aktiftim sadece ev işi sevmezdim yapmazdımda
ama sen çok erken başladın hayata o yüzden yaşının verdiği bi sıkılma olabilir gerçi ben tümden bunalıyorum oda ayrı konu

bu yaşta bu enerji hayret diyosun yani:47:
her dönemin zorluğu ayrı her geçen gün daha fazla yoracaklar bunu bilsin herkeste sonra hayal kırıklığı olmasın dimi sebos:18:

ayne oyle cnm ben söyleyip de gözlerini korkutmak istemedim ama sen acımadın maşallah

canım marjimm enerjim bitti deme inanki beyin öyle alıyor ve bitiyorsun:37:beni ve eşimi düşün 8 aydır uyku nedir tv nedir beraber yemek yenek kahvaltı etmek sohbet etmek nedir nedirler bitmiyor canım :ssz:ama ben napıyorum bu bir süreç geçeçek diyorum ve kendimi bırakmıyorum dün bak bunalıma girer gibiydim ne oldu evde bütün işler aksadı canım hiç bişi yapmak istemiyordu her yer her yerdeydi kalk karam dedim böyle olmaz ve toparladım kendimi napalım :31:ara ara geliyor çok haklısın ama en az zararla atlatırız inş:14:
her dönemin zorluğu ayrı her geçen gün daha fazla yoracaklar bunu bilsin herkeste sonra hayal kırıklığı olmasın dimi sebos:18:

biliyom olanlar olacakların teminatıdır:43:

stres topu onlar desene :52::52::52:

kız kızmıyor sana ne meraklısın stresin kızmasına tövbe tövbee:51:
hemde ne toplar topitop:52: gerçi kociş bugünü azarsız geçirdi ama mehmet okadar şanslı değildi:27:

niye 33 e yuvarlayım kız 32 ye yuvarlarım o zaman:35::35::35:
haklısın kız sen geriye yuvarla:21:

kız mert hem babasına hem bana çekmiş bu konuda gece kuşu çoçuğun suçu yok ozama genetikse:37:
inan genetik mert ikinizede çekmiş öyleyse sorun yok:24:

teyzeler bizim şımarık gece kuşunun yeni fotolarını yükledim şimdi.

Back
X