• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

benim efe geceleri uyusaydı yapmıştım bir tane ahanda buraya yazıyorum bu halde bile 1 yaşa gelince yapayım diyorum
ama kendi kendime kocanın haberi yok hain planlarımdan:9::9::9:
Bu yorgunluk bitkinlikle nasil dusunebiliyosun, valla bravo bacim :-)
Ben cok cocuk isterim ama bu aralar bu fikir baya uzak gelmeye basladi, yetisemem gibi geliyo

zor canım valla hep aynı mama eee ne zaman son bulurmuş bu durum:34:
1-2 yasta bitermis genellikle

helal olsun sana karam:46::46::46:anam sen bi yolunu bulur kocanı kandırır ikinciyi yaparsın valla:52::52::52:
:42::42::42::42::42::42:
kız karam geçen günde dedim sen görmedin herhalde ben de antep ünv.mezunuyum 2010 da mezun oldum

sen görmemişsin ben de dedimki 2008 mezunuyum ama kiliste okudum size baglıydık yani şenliklere göbek atmaya:8:
gezmeye gelirdik oraya :10:

Bu yorgunluk bitkinlikle nasil dusunebiliyosun, valla bravo bacim :-)
Ben cok cocuk isterim ama bu aralar bu fikir baya uzak gelmeye basladi, yetisemem gibi geliyo

1-2 yasta bitermis genellikle

inş 1 yaşta biter çok uzamaz :ssz:
yetişirsin insan isteyince her şeye yetişir :27:
sizin yerinizde olsaydım kesin ve ne yapardım ben ama işte efenin durumu malum:31:
eninde sonunda allahın izniyle yapacaz zaten ee tam rahata kavuşacam sonra sil baştan yok yok o zaman dellenirim
unumu eleyip asarım kahve içerim günlerde :52::52:

:42::42::42::42::42::42:

sen görmemişsin ben de dedimki 2008 mezunuyum ama kiliste okudum size baglıydık yani şenliklere göbek atmaya:8:
gezmeye gelirdik oraya :10:

:17::17::17:demk ki ben görmemişim bizde bi ara kilise geldik eğlence vardı bayağı eğlendik bizim şenlikler çok güzel geçerdi çok eğlenirdik bak şimdi o günleri hatırladım :24::24::24:

yakında kanepeye tutunup yürücek bu zamandan sonra almayayım artık. almayı geçtim onu nereye koycam sonra.
ben yemek yapamıyorum zaten kendini oyalıyo emeklediği için ama gözün üstünde olmalı hep

emekliyorsa doğrudur sana yapışmaz e benim oğlum emeklemiyor daha o yüzden yürüteç iyi bizim için

benim efe geceleri uyusaydı yapmıştım bir tane ahanda buraya yazıyorum bu halde bile 1 yaşa gelince yapayım diyorum
ama kendi kendime kocanın haberi yok hain planlarımdan:9::9::9:

olsun ben hatırladım çok güzel oluyorlar sırıtınca maaşallah onlara
sen akıllanmazsın kız
yap bari battı balık yan gider
Kisaca dunu anlatayim ben de bu arada
Dun bi arkadasimin yogun israrlari uzerine bi alerji doktoruna kontrole gittik.
Daha once duzenli gittimiz hastanedeki alerji doktoru, alerjimizin cok azaldigini, sace sut ve sut urnlerini ayda bir deneyerek kizariklik yapiyosa vazgecmemizi soylemisti. Gercekten de kizarikliklar yok denecek kadar az, ama yogurt yedirirsem artiyo o yuzden yedirmiyorum. 1-2 yasina kadar o da duzelir, durumu com iyi demisti. Ben de nasil rahatladim tabi..
Ama dun gittigimiz deriden test yapti. Yumurta aki, sarisi, bugday, sut ve sut urunleri kesinlikle yasak hatta sen de yeme dedi. Soya supheli.
Bana da ogluma da sıkı diyet verdi.
Cok moralim bozuldu. Hastanede diyorum bunlari kizlara anlatayim, sonra diyorum hicbi sey yapasim kalmadi, topicte yazasim bile kalmadi :5:

Bugu biraz daha alistim duruma...
Bi de kan aldilar... bugun bekliyoruz sonucunu, insallah deri yaniltmstir da sevindirici bi sonuc cikar..
e ne yiycek peki bu bebe
:emir_bebek:

Az önce efe de çamaşır askılıgını üzerine düşürmeye çalışıyordu
Çekirge gibi şıçradım tazı gibi koştum kurtadım oglumu:32:
:52::52::52:
Hiç uyuyamadı derin uykusu olmadı kuzumun:5:

Günaydın canım biz de 105 kere kalktı efe:ssz:
Terliyorlar ya ondan bence burun akıntısı efede de var o napacam bilmiyorum
İçine kısa kol çıtçıtlı giydirsem terini çeker mi acaba:44:
tek kısa kol bodyle üşürmü ki:26:
seboşun geldigi ne belli begeniyor beni hem de çok:16::16:
:23::23::38::38:
seboş sana arkadaşlık yolladım umarım yine yanlış kişiye yollamamışımdır:1::1::1:

kabul ediyorum şimdi canım

kızlar işlerim öyle çok birikti ki batmış durumdayım:14::14::14::14::14:

sen akıllanmazsın kız
yap bari battı balık yan gider

e ne yiycek peki bu bebe

:52::52::52:

tek kısa kol bodyle üşürmü ki:26:

:23::23::38::38:

kabul ediyorum şimdi canım

kızlar işlerim öyle çok birikti ki batmış durumdayım:14::14::14::14::14:

tek kısa kolla üşümüyor terliyor bile sırtı özellikle uyanıkken bile ter hele kolu teri üstünde soguyor buz gibi
oluyor sonra:25:çıtçıtlı giyse diyorum teri çeker mi:44:yardıma gelek efe bütün kagıtları yırtar sen de rahat edersin efe de :111:

tek kısa kolla üşümüyor terliyor bile sırtı özellikle uyanıkken bile ter hele kolu teri üstünde soguyor buz gibi
oluyor sonra:25:çıtçıtlı giyse diyorum teri çeker mi:44:yardıma gelek efe bütün kagıtları yırtar sen de rahat edersin efe de :111:

bi dene çıtçıtlıyı o zaman
gelsin yırtsın başka türlü bitmeyecek:37:

Back
X