• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

35 lira 350 gr ı ama keçi sütü diye fiyatı şişirmişler
yoğurdu normal keçi sütü bulsam yaparımda istanbulda nerden bulucaksın
aynen öyle olmus
ewet zor bulmak ama organık ürünler satan yer fln varmı oralarda mısır carsısı gıbı belkı bulabılırsın oralarda

masalda gıttı daha onceden masal dıye nıcklı bırı vardır kk da o yuzden vermemıstır o nıckı oda sonuna lll koymustur

öğleden sonra ne yapıcan arzu evde sıkılmıyomusun nasıl vakit geçiriyosun:32:

sıkılıyorum cnm ama kızın peşinde kosturmaktan aksam oluyo

o uyansın meyveli yogurt yediricem daha sonra corba
sonra aksama yemek öyle gecicek bugün evde takılayım
arabayıda aldım artık gezmelere:10:

$m.webp :16::16::16:

bebişlerimize ve ailemize sağlık sıhat huzur ver yarabbim :54::54::54::54:

fufacım geçmiş olsun kızına

marjicim merti yerim ben ya anne diyemi ağlıyor kıyamam.

arzucum arabanızı güle güle kulannın

bu arada ben silingi kullanmayı beceremedim :)))))) rahat edemedim ben oğluş rahatta ben değilim bir kaç aya yürürler zaten bu saaten sonra kollara kuvvet daha doğrusu eşimin koluna kuvvet:)))))))

karam ve aryam buluşuyormuş resim bekleriz he bizi niye çağırmıyorsunuz bir koşu geliridik:)))))))

teşekkürler canım

kıızn cicilerini güle güle kullansın canım inşallah etkilenmemiştir gazdan yavrun.
egzamaymış demek devamlı olmuyo dimi ama stres tetikliyor demiştin zor gerçekten.
benimde güneşe çıkınca oluyo ellerim kollarım kıpkırmızı benek benk oluyo kaşınıyo çok fena.güneş kremi kullanıyorum mecbur.

canım benimkide öle 2 günddür ve iştahıda kesildi çok az ve çok nazlı yiyo ve çok mızır mızır.
dişmi acaba diye düşünüyoum bende ama zamanımıki 5. dişin blemedim sankiş çıkıcak gibi bi belirtide yok damaklarda

mertin diş yerleri nasl canım dişten yapıyordur belki yada dönemsel bişeydir belki bu ara bebelerde.

yeni dişler geliyor olabilir çünkü damakları kabarmış yine:31::31::31:bide dün gece kak yaptı zorla huysuzluğunun bir nedenide buymuş.

kız sende yemek yapma bi gün ne olacak keyfine bak ayaklarını uzat dinlen ohhhhhhhhh:21::21::21:

ben genelde o hakkımı haftasonuna saklıyorum:1: gezdiğimiz için dışardan yiyoruz genelde haftaiçide hergün mutlaka yaparım.

ay kıyamam merte anne diye ağlıyo demek
kız valla rüzgarda çok huysuz sabaha kadar vız vız vız çileden çıkardı beni bide sabah yatağımızın üstüne kustu tam oldu çarşaf yastık herşey battı tabi ben de böyle:37::37::37:

evet canım çok ağladı dün her dk mızmızdı yani belkide biryeri filan ağrıyordu yeni dişlerde geliyor olabilir belirtiler var.
rüzgarda huysuzmuş ,bide sen işe gidiyorsun daha zor allah kolaylık versin.

Kızlar babam dun kızıma bısıklet almıs hanı bu arkadan yıtmelıler varya bı hosuna gıdıyo ıcıne bınınce muzgıde var hemen baslıyo alkıslamaya kafaya sallamaya yavrumm benım dun bısuru cıcıler aldım kızıma kendı ustume gıycek duzgun bıseyım yok ama hala kıza calısıyorum:)))

hayırlı olsun kızının cicileri güle güle giysin.bide iyileşmiş sanırım çok sevindim ishal zor şey.

bu arada ben silingi kullanmayı beceremedim :)))))) rahat edemedim ben oğluş rahatta ben değilim bir kaç aya yürürler zaten bu saaten sonra kollara kuvvet daha doğrusu eşimin koluna kuvvet:)))))))

karam ve aryam buluşuyormuş resim bekleriz he bizi niye çağırmıyorsunuz bir koşu geliridik:)))))))

evet canım anne diye ağlıyor anne anni gözlerindende şakır şakır yaşlar akıyordu bu aralar çok düştü bana dişlerden sanırım:31:

evet canım anne diye ağlıyor anne anni gözlerindende şakır şakır yaşlar akıyordu bu aralar çok düştü bana dişlerden sanırım:31:

benimkide bu ara kucak istiyor mız mız iştahı yok bu dişlerden kaynaklanıyor sanırım :29:bi çıksada rahatlasak dicem de daha çıkmaya başlamadık bile:1:

saol cnm
slingi almasaydın keske zor tabı yavrum o dola babam dola

ahmette uyandı telsiziyle oynuyor yataktan sesi geliyor ciyaklamadan kaçtımmmmm:10:

marji moon sizide gördüm selam der hoşçakalın der kaçarım:10: :10: :10:
aynen cnm yatagının kenarında bı oyuncagı var sesli kalkıp ona basıyo sankı ben uyandım gel beni al der gibi:1:

herkesin miraç kandili mübarek olsun hayırlara vesile olsun .
marjıcım senınde kandılın mubarek olsun canım

benimkide bu ara kucak istiyor mız mız iştahı yok bu dişlerden kaynaklanıyor sanırım :29:bi çıksada rahatlasak dicem de daha çıkmaya başlamadık bile:1:

olabilir belki sizinde birden çıkar ,bizim 4 tanesi çıktı ama hala rahatlayamadık hepsi çıkmadan da rahatlayamayız heralde.:31:

saol cnm
slingi almasaydın keske zor tabı yavrum o dola babam dola

aynen cnm yatagının kenarında bı oyuncagı var sesli kalkıp ona basıyo sankı ben uyandım gel beni al der gibi:1:

marjıcım senınde kandılın mubarek olsun canım

çok akıllı bu bebekler sana msj yolluyor demek ki anne ben uyandım diye:1:

olabilir belki sizinde birden çıkar ,bizim 4 tanesi çıktı ama hala rahatlayamadık hepsi çıkmadan da rahatlayamayız heralde.:31:

arkadaşın kızı 2 yaşına girmek üzere azı dişleri çıkarıyomuş geceleri uyumuyomuş iştahsızmış. hah dedim bu diş belası baya uzun:37:

Back
X