güne baya heycanlı başlamışsınız canım
çok şükür canım atlatmış kızın çabuk atlattı ne güzel
seninde kandilin mübarek olsun
hayırlı olsun canım bisikletiniz ve cicileriniz.
Merhaba canım sneinde kandilin mübarek olsun
hayırlı kandiller canım
valla kaç gündür temzilik yapıyorum bigün mutfak bigün banyo falan diye gidiyo.gerçi niye yapıyorum ebnde bilmiyrum bu ay ortasında boyaya başlıycak bütün ev boyanacak oğlumun odası hariç.onun odasını boyadık geçen hafta.
Canım dün akşama hava baya bozdu ankarada iyiki çıkmamışsınız gerçi alışverşi, merkezinde sorun olmazdı.
Bize çok uzak natavega bikere gittim daha açıldığından beri oda yeni açılmıştı ıkeaya diye gitmiştik.
Canım hiç bilmiyorum süt alerjisi çıktı demek sen şüpheleniyordun zaten dimi.zor ama en azından artık napman gerektiğini biliyorsun.
Mama değilde keşke keçi sütü satan biyer bulabilsen.marketlerde görmüştüm sanki ben ya yanlışmı hatırlıyorum yoksa.
Seninde kandilin mübarek olsun canım
bende netten görmüştüm bi ara kullanması zor bişeye benziyordu zaten sıcaklardada sıkar seni
diştir o zaman canım geliyor demek diğer dişlerde
seninde kandilin mübarek olsun canım
selam canım iyiyz sen nasılsın geçen sizin arabanızdan aldım oğluşa ama çok fazla durmuyo üstünde senin oğlan kullanmaya başladımı canım
dünde altunbileklere gelmiş o araba gördüm ben bulabilmek için oyuncakçı toptancısına gitmiştim
Hadi ya 2.5 yıl mı sürüyomuş bu diş çıkarma olayları yaaa
buldunmu canım napcan akşama
akraba falan olsa daha iyi olur tabi ama mümkün değilse sen şi,mdiden ara canım güvenilir birini bulmak zor öğretmenmiydins ende eylülde başlıycam demişsinde
inşallah çıkar canım bi an önce