Klimanın balkona konan kısmında vardı bir yumurta hamileykenbu arada söylemeyi unuttum benim kuşların ilk yavrusu yumurtadan çıktı.ayy görseniz çok çirkin ama çok tatlı.cenin pozisyonunda uyuyo bu yavruda.annesi bakıcakmı besliycekmi büyütecekmi meraklardayım.
ben hamile kalmadan önce diyordum bakalım ilk sizmi alıcaksınız bebişinizi kucağınıza bizmi diye.biz aldık şükür![]()
Klima bozuldu aldılar yumurta kırıldı 1 gün aglamıştım çok duygusaldım
Şimdi olsa yagda kızartır yerdim
Sddk yarıştıran kadın pijama giydirmiştianneler mevzusuda geçmiş şu emekleme dizlikleri nasıl oluyo bebeler durdururmuki onları bacaklarında.yazın uzun pijama giydirirsek çok terlerler kısa giydirsek dizleri sürtüne sürtüne yara olur.
Salma kendini ben bakarım kendime saçıma fön çektiririmben de ben de bi foto yüklemek istiyorum ama yok olmuyor bi adam akıllı saçlarımı bile tarayamıyorum , at kuruğu bile yapamıyorum artık geçtim açık bırakmayı hemennn tutuyor kükünden kopaıyo ensemde saç kalmayacak yakında.
birgün diyom şöyle eskisi gibi giyinsem de foto çekip oysam amayok olmuo, herhalde birgünn deliii geldi diyecem koyacammm
ya o değilde 3 hfta sonra memlekete gidiyoruz annemden çekeceğim var
O yoksa perma föne koyarım makyajsız çıkmam efeyi kucaklamayacaksam topuklularımı giyerim
Dolma günüyöüş haa bugünneyse ben kaçayım işim çookkk sarmalar dolmalar
Evet canım bu hafta deneyecem bakalım neymiş derdisekos bende görünmüyor:44:4. o mu acep
yumurta sarısı diyetini efeye ben verdimhuysuzluğunu çözmeye çalışıyoruz niye uyuyamıyor diye denemeler yapıyoruz bide hırıltısı için işte
fotoda foto olsa hepsinde zombi gibi çıkıyorumakşam bakayım yükleyebilirmiyim
![]()
kimsede ses yok şu ağustos analarına bakıp geleyim![]()
Onlar bizden beter oldu canım nazara gelmişler kimse yok
Skype msn ye daldılar tango da yapıyolar biz de senle yapak mı