kızlar yenı topıgımız hayırlı ugurlu olsun :)))
Kızlar yenı topıgımız hayırlı ugurlu olsun :)))
kestım gıttı :))bi selam da ben verem
slmlarr kızlarr bılgılerınızı yazınn hepınız lıste yapıcammaçılışı yapaı kesıyoruz kurdeleleri:124::124:
kestım gıttı :))
slmlarr kızlarr bılgılerınızı yazınn hepınız lıste yapıcamm
hehe kaldıgımız yerden devamm cnmmdiyordum ki....
buraya da bir not bıraksak. Kapıya:):):):)
"Cumaya gittim. döneceğim"
MAŞŞALLAH BU NE HIZ...SÜPER OLDU AMA BİLGİLER GÜNCEL OLUR.. SÜPERSİNİZ EYLÜL ANNELERİ
diyordum ki....
buraya da bir not bıraksak. Kapıya:):):):)
"Cumaya gittim. döneceğim"
ben de şöle bişi yazem dedim, öteki tarafta.
yeni topiği ve amacını sık sık hatırlatmak lazım ki diger arkadaşlar da habersiz kalmasınlar. ne oldu neden oldu tartışmalaı yaşanmasın.
topik sorumlusu filizyavuz arkadaş topiğe gelemediğini başkalarının ilgilinip ilgilenemeyeceğini sormuş.
bu mevzuyu konuşurken, spontan madem öyle acaba yeni topike mi geçsek denildi ve yeni topik açıldı.
ben de şöle bişi yazem dedim, öteki tarafta.
yeni topiği ve amacını sık sık hatırlatmak lazım ki diger arkadaşlar da habersiz kalmasınlar. ne oldu neden oldu tartışmalaı yaşanmasın.
topik sorumlusu filizyavuz arkadaş topiğe gelemediğini başkalarının ilgilinip ilgilenemeyeceğini sormuş.
bu mevzuyu konuşurken, spontan madem öyle acaba yeni topike mi geçsek denildi ve yeni topik açıldı.
kestım gıttı :))
slmlarr kızlarr bılgılerınızı yazınn hepınız lıste yapıcamm
sen sor listede hangi maddeler olacak.. neler vaadediyorsun onları bir anlat. bak yoksa yeni konu açmak çok kolaymış. rakiplerin çıkabilir ansızın:)
hehe :))
rumuzunuzz, SAT Bekl.Doğ.Tar, Yaş ,Boy ,Kilo, Şehir, Kaçıncı Çocuk ,Cinsiyeti ,bebegın ismi ,
bölee .:O)
canım sat 9/12/2011 yaş 33 2.ci çocuk cinsiyet erkek ismi ayberk beklenen doğum tarihi 31 agustos yazalım kiloya girmiyorum bunalımdayım zaten
hehe :))
rumuzunuzz, sat bekl.doğ.tar, yaş ,boy ,kilo, şehir, kaçıncı çocuk ,cinsiyeti ,bebegın ismi ,
bölee .)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?